- 27 Nisan 2020
- 108
- 245
- 23
- Konu Sahibi goldenhour16
-
Kısmetine ne cıkarsa arkadasm birazda....çünkü yıllarca görüşüp evlenip ayrılan var.kısa sürede görüşüp evlenip mutlu olanda..kesilmedik karpuzMerhaba sevgili kk üyeleri.
Ben uzak mesafe bir ilişki yaşıyorum. İlişkide bir yılımız doldu. Mümkün olduğunca bir araya gelmeye çalışıyoruz. Onun dışında da sürekli sesli ve görüntülü iletişim halindeyiz.
Bir kaç gündür her konuştuğumuzda erkek arkadaşım evlilik teklifi edeceğinin sinyallerini veriyor. İkimiz de 30’lu yaşlarımızdayız. Düzenli işlerimiz var ve birbirimizi çok seviyoruz ama evlilik için erken mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Sizce bir yıl evliliğe karar vermek için yeterli mi? Sizler ne kadar sürede evlilik kararı aldınız?
Kişiden kişiye göre değişiyor. Biz iki yıl sonra evlendik. Ama uzak mesafe dediniz. Bir arada olma süreniz ne kadar oluyor acaba? Çünkü sürekli görüşen biz, evlendikten sonra daha önce bilmediğimiz huylarla karşılaştıkuzak mesafede keşfedilmemiş huylar ileride sorun olabilir
Açıkçası ben de bundan çekiniyorum biraz. Ayda veya iki ayda bir ben giderim ya da o gelir on gün kalırız o sürede sürekli birlikte vakit geçiririz.Kişiden kişiye göre değişiyor. Biz iki yıl sonra evlendik. Ama uzak mesafe dediniz. Bir arada olma süreniz ne kadar oluyor acaba? Çünkü sürekli görüşen biz, evlendikten sonra daha önce bilmediğimiz huylarla karşılaştıkuzak mesafede keşfedilmemiş huylar ileride sorun olabilir
Anlaşma konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. Teşekkür ederim.Onemli olan ne zamandir tanidigin degil ne kadar tanidigin. Anlasiyorsaniz neden olmasin
Şansıma ne çıkarsaKısmetine ne cıkarsa arkadasm birazda....çünkü yıllarca görüşüp evlenip ayrılan var.kısa sürede görüşüp evlenip mutlu olanda..kesilmedik karpuz
evet haklısınız ailesini tanımıyorum. Bu beni de düşündürüyor. Ailesinden Farklı bir şehirde yaşıyor ve evlenirsek ailesinden uzakta olacaz.Süre çok önemli değil de uzaktan ilişki yaşayıp evlenmeye karar veren insanlara çok şaşırıyorum ben. Resmen piyango. Gerçi ülkemizde çoğu evlilik piyango ama uzaktan ilişki kazanma ihtimali daha düşük olan bir piyango. Bir insanı kamera görüntüsünden ya da günde üç beş saat yapılan konuşmalardan tanımak mümkün değil. Ailesini tanımak hiç mümkün değil ki evlilikte en önemli ayrıntıdır aile ve aile ilişkisi.
Size burada kimse evlenin ya da evlenmeyin diyemez. Benim verebileceğim tek tavsiye emin olmadan evet demeyin olur.
uzakta olmak guzel fikirevet haklısınız ailesini tanımıyorum. Bu beni de düşündürüyor. Ailesinden Farklı bir şehirde yaşıyor ve evlenirsek ailesinden uzakta olacaz.
Çok teşekkür ederim.Aslında bu sorunun cevabı sizde saklı :)
Hayata aynı pencereden bakmak, ilişkiyi bir tarafın değil iki tarafın çabasıyla yürütmek, sevildiğini hissetmek, karşı tarafın aile bağları, sorumluluk alabilmesi... birçok faktör var. Evlilik kararı verirken kimse %100 emin olamıyor, kimse kimseyi tam olarak çözemiyor ama içindeki hislere göre hareket ediyor. Mutlu olmanız dileğiyle.
[/QUOTE
Bunu dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim.uzakta olmak guzel fikir
Tatilleri nasil yapariz vs de.
Nerede geciririz diye sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?