Evlenmeye korkuyorum artik ...

evet bundan suphem yok ama yinede ilk seferde dogru kisiyi buldugumu zannedip ona sonsuz guvenmem beni cok pisman etti.

Her şey insanlar için canım... aglıycaz gülcez sevicez sevilecez pişman olucaz hastalanıcaz vs vs...
ama her seferinde BU DA GEÇER YA HU demeliyiz... buraya bakıp da aldanma sen. Rabbim her neyi nasip ettiyse onu yaşayacaksın sonuçta... Sen bi plan yaptın bi tercih yaptın ve sevdin eski nişanlını öyle değil mi? ama ne oldu rabbimin senin için başka planları varmış nasip olmamış... şimdi önüne bakacaksın sana açılan kapıları bekleyeceksin sabırla...
bak ne güzel yazmışsın işin araban her şeyden önce sağlığın yerli yerinde demi bunları nasip eden gönlüne huzur verecek bi yakışıklıyıda gönderir inşallah...

Sevgili konu sahibesi ve prenses bunlar cok aci olaylar sizlerinkide bunye yeterince uzuldugunuzune gore toparlanin
Yazamadan edemeyecegim YaLatif 129 kez okyun gunluk ask acisi sevgi vs kalmaz tecrubelerler sabittir

kalbimi okumussun :) ben okuyorum onu :) tesekkur ederim ynede guzel dusuncelerine cok sagol :) okumaya basladigimdan beri icimde ferahlik var hissediyorum. ama yinede o kisiyi aklimdan cikaramiyorum

kalbimi okumussun :) ben okuyorum onu :) tesekkur ederim ynede guzel dusuncelerine cok sagol :) okumaya basladigimdan beri icimde ferahlik var hissediyorum. ama yinede o kisiyi aklimdan cikaramiyorum
Once kalpten bir cikartalim akil.icinde birsey buluruz :) cok zor sabretmek lazim yorumlarnyazildikca kotu oluyor insan benzerini yasayan bilir Allah cc cumlemize yardim etsin bekledigimizden daha hayirlisini iyisini cikarsin hepimizin karsisina amin

Aynı şeyleri yasıyoruz su an sanırım ben nişan atalı 3 ay oldu bugun birileri evlilik maksadıyla görüşmek istediğini söyledi o dakıka korkumu farkettım ve insanlara hayır dıyemeyen bir insanım şuan için düşünmüyorum nişanlılık döneminde cok sıkıntılar yasadım o yuzden uzun bır sure planlarım arasın da yok dedım. Sonra nedense ağlamaya basladım sanırım hayallerimi o kadar eskı nişanlımla butunleştirmişim ki baskasını onun yerine koymak bile acı geldi.

Once kalpten bir cikartalim akil.icinde birsey buluruz :) cok zor sabretmek lazim yorumlarnyazildikca kotu oluyor insan benzerini yasayan bilir Allah cc cumlemize yardim etsin bekledigimizden daha hayirlisini iyisini cikarsin hepimizin karsisina amin
AMINNN INSALLAHHHHH

Senin su yazdigin yorumunu okurken bile agladim ben. Ayni benim dusuncelerimi yazmissin. henuz aile disindan kimse bilmiyor ayrildigimizi bu yuzden istemeye falan gelmediler beni ama bende eski nisanlimin yerine baskasini koymak cok zor olcak diye dusunuyorum. :'( :'(

Seni hatırlıyorum eski konularında konuşmuştuk biraz. Ayrıldın mı canım çok seviyorum diyodun nasıl oldu sen nasılsın peki hoş benimki de soru tabiki iyi değilsindir de işte

Çok zor olacak hayali bile kötü ben onunla bu yolda yürüyecektim ne bilim onunla yaşlanacaktım herşeyi alt üst ettiler o yüzden ben Allah'a havale ettim bunu yapanları ne bilim canım bu kadar yanarken onun hiç yanmıyor mu acaba diye sorup duruyorum.

Seni hatırlıyorum eski konularında konuşmuştuk biraz. Ayrıldın mı canım çok seviyorum diyodun nasıl oldu sen nasılsın peki hoş benimki de soru tabiki iyi değilsindir de işte

ayrildik evet bitti hersey. bilmiyorum altin konusundada konustukmu seninle. altinlar daha bendede bitti ama hersey. beni istemeyeni bende istemem. evet hâlâ çok seviyorum cok cok cok asigim ona ama bitmesi gerekiyodu.
annemle kiz kardesim cok kiziyor aglayinca. kendine ediyosun aglama diye. ama dayanamiyorum içim dolup tasiyor aglamak geliyor icimden

bende ayni soruyu soruyorum hep. beni çok sevdigini çok ozledigini soylerdi hep 5 aydir nasil durdu bensiz nasil devam ediyor hayatina hiç beni dusunmuyormu hiç benim için gozunden yas akmiyormu acaba diyorum hep

Evet biliyorum altın mevzunu peki hiç aramıyor mu pişmalık duymuyor mu

Evet biliyorum altın mevzunu peki hiç aramıyor mu pişmalık duymuyor mu

altinlari istedikten sonra ben eve aglayarak gelmistim butun esyalarini o sinirle hep topladim ve elime aldim gidiyodum annem durdurdu biz gotururuz gerekiyosa sen sakinles bi sinirlisin dedi. benim onu cok sevdigimi biliyolardi ayirmak istemediler rizalari olmasada beni verdiler ona ama o kiymet bilmedi.
neyse annemle babam goturecekti bu kezde babam ben ayaklarina gitmem onlarin dedi oylece kaldi.
sonra babaannesine anlattik durumu o torunum terbiyesizlik etmis ben ikna ederim onu gelip sizden ozur dilesin dedi ama o hic gelmedi ve ondan beride hic gormedim. pismanlik duymuyor heraldeki arayip sormuyor biseyde yapmiyor.
ve benim canim cok yaniyor. tek istegim beni kaybettigi icin bin pisman olsun benim adim dilinden hic dusmesin hep beni sayiklasin insallah hep pisman olsun beni kaybettigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…