HAYATTA HER ŞEY KISMET...
alışıyor insan zamanla
Bende korkuyorum
Allah iyi insanla karşılaştırsın diye çok dua ediyorum,Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın bizkkulübe hosgeldin :/
amin insallahAllah iyi insanla karşılaştırsın diye çok dua ediyorum,Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın bizk
Sevgili konu sahibesi ve prenses bunlar cok aci olaylar sizlerinkide bunye yeterince uzuldugunuzune gore toparlaninhem de çok ve o çok sevdiğim adam ocakta evleniyor
evet bundan suphem yok ama yinede ilk seferde dogru kisiyi buldugumu zannedip ona sonsuz guvenmem beni cok pisman etti.
Sevgili konu sahibesi ve prenses bunlar cok aci olaylar sizlerinkide bunye yeterince uzuldugunuzune gore toparlanin
Yazamadan edemeyecegim YaLatif 129 kez okyun gunluk ask acisi sevgi vs kalmaz tecrubelerler sabittir
Once kalpten bir cikartalim akil.icinde birsey buluruz :) cok zor sabretmek lazim yorumlarnyazildikca kotu oluyor insan benzerini yasayan bilir Allah cc cumlemize yardim etsin bekledigimizden daha hayirlisini iyisini cikarsin hepimizin karsisina aminkalbimi okumussun :) ben okuyorum onu :) tesekkur ederim ynede guzel dusuncelerine cok sagol :) okumaya basladigimdan beri icimde ferahlik var hissediyorum. ama yinede o kisiyi aklimdan cikaramiyorum
ay inşallah çok sağolSevgili konu sahibesi ve prenses bunlar cok aci olaylar sizlerinkide bunye yeterince uzuldugunuzune gore toparlanin
Yazamadan edemeyecegim YaLatif 129 kez okyun gunluk ask acisi sevgi vs kalmaz tecrubelerler sabittir
AMINNN INSALLAHHHHHOnce kalpten bir cikartalim akil.icinde birsey buluruz :) cok zor sabretmek lazim yorumlarnyazildikca kotu oluyor insan benzerini yasayan bilir Allah cc cumlemize yardim etsin bekledigimizden daha hayirlisini iyisini cikarsin hepimizin karsisina amin
Aynı şeyleri yasıyoruz su an sanırım ben nişan atalı 3 ay oldu bugun birileri evlilik maksadıyla görüşmek istediğini söyledi o dakıka korkumu farkettım ve insanlara hayır dıyemeyen bir insanım şuan için düşünmüyorum nişanlılık döneminde cok sıkıntılar yasadım o yuzden uzun bır sure planlarım arasın da yok dedım. Sonra nedense ağlamaya basladım sanırım hayallerimi o kadar eskı nişanlımla butunleştirmişim ki baskasını onun yerine koymak bile acı geldi.
Seni hatırlıyorum eski konularında konuşmuştuk biraz. Ayrıldın mı canım çok seviyorum diyodun nasıl oldu sen nasılsın peki hoş benimki de soru tabiki iyi değilsindir de işteBasliktada belirttigim gibi, evlenmeye korkuyorum artik...
Hayattan herseyden öyle yoruldumki, Rabbimin bana verdigi nimetlere, herseye sükrediyorum çok sükür okulumu bitirdim diplomalarimi aldim, ehliyetim, arabam var, bes aydir sevdigim guzel bi isimde var.
ama bu evlilik konusu artik korkutmaya basladi beni.
Burda severek evlenenler pismanlik duyanlar siddete aldatilmaya yalanlar duymaya maruz kalan bayanlar dolu. tabiki evliligin guzel yönleri vardir.
ama bu sikayetleri tek burda degilde çevremdede duydukça kime guvenecegimi bilmiyorum artik.
ustelik severek nisanlanip ayrilmisken
Çok zor olacak hayali bile kötü ben onunla bu yolda yürüyecektim ne bilim onunla yaşlanacaktım herşeyi alt üst ettiler o yüzden ben Allah'a havale ettim bunu yapanları ne bilim canım bu kadar yanarken onun hiç yanmıyor mu acaba diye sorup duruyorum.Senin su yazdigin yorumunu okurken bile agladim ben. Ayni benim dusuncelerimi yazmissin. henuz aile disindan kimse bilmiyor ayrildigimizi bu yuzden istemeye falan gelmediler beni ama bende eski nisanlimin yerine baskasini koymak cok zor olcak diye dusunuyorum. :'( :'(
Seni hatırlıyorum eski konularında konuşmuştuk biraz. Ayrıldın mı canım çok seviyorum diyodun nasıl oldu sen nasılsın peki hoş benimki de soru tabiki iyi değilsindir de işte
Çok zor olacak hayali bile kötü ben onunla bu yolda yürüyecektim ne bilim onunla yaşlanacaktım herşeyi alt üst ettiler o yüzden ben Allah'a havale ettim bunu yapanları ne bilim canım bu kadar yanarken onun hiç yanmıyor mu acaba diye sorup duruyorum.
Evet biliyorum altın mevzunu peki hiç aramıyor mu pişmalık duymuyor muayrildik evet bitti hersey. bilmiyorum altin konusundada konustukmu seninle. altinlar daha bendede bitti ama hersey. beni istemeyeni bende istemem. evet hâlâ çok seviyorum cok cok cok asigim ona ama bitmesi gerekiyodu.
annemle kiz kardesim cok kiziyor aglayinca. kendine ediyosun aglama diye. ama dayanamiyorum içim dolup tasiyor aglamak geliyor icimden
Evet biliyorum altın mevzunu peki hiç aramıyor mu pişmalık duymuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?