Evlenmeye Korkuyorum

Dokmangok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
1
0
1
33
Bu yazıyı yazmak için çok düşündüm ama sizden başka danışacak kimsem yok onun için yazmaya karar verdim. Ben çok evlilik teklifi aldım görücülerimde çok oluyor ama herkese hayır diiyorumbunun nedeni küçükken İlkokula giderken karşı komşunun oğlu tarafımdan defalarca cinsel istismara uğradığım için ama çok küçük olduğum için tam olarak ne oldu kızlığıma zarar geldimi bilmiyorum doktora gitmeyede korkuyor utanıyorum yani doktora gitsem ne demeliyim bilmiyorum. Artık bende evlenmek bir ailem yuvam olsun istiyorum ama gerçekten çok korkuyorum ne yapmalıyım.

Bu yazıyı yazmak için çok düşündüm ama sizden başka danışacak kimsem yok onun için yazmaya karar verdim. Ben çok evlilik teklifi aldım görücülerimde çok oluyor ama herkese hayır diiyorumbunun nedeni küçükken İlkokula giderken karşı komşunun oğlu tarafımdan defalarca cinsel istismara uğradığım için ama çok küçük olduğum için tam olarak ne oldu kızlığıma zarar geldimi bilmiyorum doktora gitmeyede korkuyor utanıyorum yani doktora gitsem ne demeliyim bilmiyorum. Artık bende evlenmek bir ailem yuvam olsun istiyorum ama gerçekten çok korkuyorum ne yapmalıyım.
istismarın derecesine bağlı, bazen insan kucağına otutturulmayı bile bozulmuş gibi beyninde kuruyor

Korksanda gitmek zorundasın hergün kendine eziyet edecegine bir gün et, iyi yada kötü sonucu ögren.
Belki bi zarar gelmemiştir belki sen cok iyi insanları reddettin ve reddedeceksin oyuzden sonucu ögrenmen gerekiyor burdan biz sana ancak bunu diyebiliriz malesef doktor şart

psikologa gitmelisin.

ayrıca ilkokul çok da küçük değil. istismar ile tecavüz arasındaki farkı bence anlardın.

ayrıca ne olursa olsun derdin bi kızlık zarı olmamalı.

Arkadaşım kızlıktan önce psikolojini düşün bir yardım al gerekirse şikayet et er geç cezasını bulsun git bulunduğu yere rezil et senin derdin kızlık olmamalı

Arkadaslarda Yazmış zaten .
Zar değil önemli olan senin psikolojin zaten evlensen de bu tüm hayatını etkiler .
Hem doktora hem de psikoloğa gitmelisin .

Allah yardımcın olsun öncelik senin psikolojin diye düşünüyorum canım.o seni hem durum ile başa çıkmanda yardımcı olacak hem De yapman gereken için yol gösterecektir

Allah yardımcın olsun öncelik senin psikolojin diye düşünüyorum canım.o seni hem durum ile başa çıkmanda yardımcı olacak hem De yapman gereken için yol gösterecektir

öncelıkle bır psıkologa ve bır kadın dogum uzmanına gıt. kadın olsun doktor aynen burda yazdıgını anlat muayene etsın belkıde tahmın ettıgın kadar bırsey olmamıstır. Fakat olsa yada olmasa bunu kafanda halletmen lazım. Ayrıca dıyelım oyle bırsey var kızlık zarını dıktır sonucda kımseyle yatmadın cocukken olan seyler senın sucun degıl kımseyle yatmadıgına gore kımseyıde kandırmıs olmuyorsun.

Back
X