kesinlikle katılıyorum sanaaramızda kalsın benim de eşime karşı öyle deliler gibi bir aşkım yok ama seviyorum, çünkü merhametli, sadık, değer veriyor, gerçekten seviyor.. yahu akşamları sıcak su torbası yapıp yanıma koyan bir adam nasıl sevilmez? aşk şart değil sevmek yeterli diyorum..
Eşimle çok çok aşık olarak yıllarca birlikte olduk, yaklaşık 7 yıl.
Birbirimizi iyice tanıdık iyi halimizi de gördük kötü halimizi de.
Yedik içtik gezdik tozduk, bazıları beni topa tutabilir ama 2 yıl da birlikte yaşadık. Bence imkan varsa mutlaka evlenmeden önce aynı evin içinde yaşanmalı, çünkü aynı evde yaşamadan asla birbirinizi tam olarak tanıyamazsınız...
Ve artık tamam, biz hayatımızı birlikte geçirmek istiyoruz, dediğimiz anda evlendik. Hemen de çocuk yaptık.
Asla da pişman değilim, iyi ki bu şekilde yaşayarak karar vermişim evlenmeye.
Size de bunu tavsiye ederim. Dip not olarak belirtmeliyim ki sevmeden her halini kabul edeceğinize emin olmadan evlenmeyin..
Mantık evliliği içinde sevgi de varsa güzeldir.
Evlendim ve boşandım.Evlenirken mutluydum aşıktımda heycanlıydımda hayattanda umutluydum kendimi güçlü hissediodum beraber el ele verilince aşılmayacak şey yoktur diodum.Bu duygular yoksa evlenmeyin adam batar siE.Birkağıt slın artılarını eksilerini yazın ama diyorum ya heycan lazım umut lazım eğerbunlar yoksa olmaz.Ama bazılarıda hiç aşık olmadan evleniyorlar.Örnek verıyorum benım kuzenım mantık evlılıgı yaptı adamın işi çok guzeldı damat bey kuzenımden çok buyuk duruyordu ama öyle benımsemiş oyle sevmıs kı kuzenım çocukları bıle oldu.Yani mantıklı düşün.Aılesıde onemlı .Sadece askla olan bişey değil.Yasadıgın hayattan daha dusugune gıdersen saygı duymazsın o adama.Aile ,evin geçimi her sey çok onemlı.Bunlarada dıkkat et .Umarım her şey gönlünce olur.Herkese merhaba,
1 yıldır çok şükür yolunda giden bir ilişkim var. Tanıştığımız ilk andan itibaren evlilik lafı hep gündemimizdeydi, aradan 1 yıl geçti, erkek arkadaşım daha fazla ısrar eder oldu. Uzun süre çalıştıktan sonra yüksek lisans yapmak istedim, o süreçte erkek arkadaşımla tanıştım, mazeretim hep okuldu, iş ve okulu birarada götürdüğüm için yoğundum ama şu an o mazeretim de yok. Karakter, bana ilgi ve saygı açısından çok iyi biri, her insanda olduğu gibi erkek arkadaşımda da sevmediğim ufak tefek kötü huylar var (inatçılık, ketum olma vs) ama gözardı edebileceğim şeyler, sonuçta insan olan herkesin kesiri kusuru var. Beni tek düşündüren şey deliler gibi aşık değilim. Sadakatinden, sevgisinden, hürmetinden eminim ama aşık değilim bu yüzden böyle ciddi bir kararı veremiyorum, hep “tamam” dediğim anda bir ürperti oluyor. Onu seviyorum, yanında huzurluyum, sürekli aklımda ama dingin bir sevgi ile seviyorum sanki, huzurlu bir aşk. Hayatımda bir kere aşık oldum ama çok mantıkçı biriyim, o kişi bana uygun olmadığı için birliktelik düşünmemiştim, hislerim çok güçlüydü, o kadar duyguları ve dünyayı alt üst edecek hislerim yok erkek arkadaşıma karşı. Evlilik yanlış bir karar mı olur? Bu arada erkek arkadaşımı sevmediğim halde seviyorum diyerek hiç kandırmadım, dürüstlük önemli benim için, hissetmediğimi laf olsun diye söyleyemem. O sevdiğini söyler ama ben hiç söylemedim henüz. Özellikle evli hanımların görüşlerini rica ediyorum. Evlilik için çok aşık olmak şart mı? Yoksa saygı, sevgi, hürmet yeterli mi? Sonradan pişman oldunuz mu?
Teşekkürler.
Bende internetten tanistim :) ayni sehirdeydik ama biz biraz telde konustuk evime yakin biryerde cafede bulustuk :)Eşimle ilk başta internetten tanıştık, buna herkes çok şaşırıyor, nasıl güvendin diyor ama nasibimmiş ya Allah ona karşı Bi güven verdi içime, sonra benim yaşadığım yere geldi ilk buluşmamızdı, gayet güzel geçti.
Bizim her şeyimiz hızlı oldu, kocam hep aileler tanışsın istiyordu ama ben erken, daha sonra diyordum hep.
İkinci geldiğinde, annemle tanıştı ve ben de ankaraya gittim onunla beraber ailesiyle tanıştım ve fikrim değişti.
Ailesi Allaha şükür çok iyiydi ve kabul ettim aile tanışmasını.
Daha sonra her şey hızlı oldu, 05.08.2017de ilk buluşmamız ve 04.08.2018 de düğünümüz oldu :)
Binlerce şükür olsun ki, eşimle karşılaştırsdı rabbim, Allah ondan ve ailesinden razı olsun. Çok seviyorum onu ve onun da beni çok sevdiğini biliyorum, 5 ay oldu daha yeni ama bir an bile pişman olmadım. Ailemden 12 saat uzaktayım ve buradan sonra nereye gideceğimiz de belli değil ama ben yanımda eşim olduktan sonra her yere giderim.
Rabbim herkese hayırlısı nasip etsin.
Bende internetten tanistim :) ayni sehirdeydik ama biz biraz telde konustuk evime yakin biryerde cafede bulustuk :)
Bizimde hizli oldu biz 07.11.2017 de tanistik 14.02.2018 de yani 2 ay sonra evlenme teklifi aldim. Gene 2 ay sonra 14.04.2018 de nişanim oldu :) 26.07.2018 de nikahim oldu. 02.09.2018 de dugunum 1 sene olmadi yani okadar hizli.oldu :))
Sen gene benden iyisin, uzatmanin anlami.yok dedik dogru insan dedik,ikimiz birbirmiz icinsuan cok mutluyuz cok sukur :))
insallah rabbim cumlemizi daha cok mutlu etsin :)))
Senin eşinde mi memur taincimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?