Evlenmeye nasıl karar verdiniz?

Bu konuda çok okumalar araştırmalar Yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim şu sonuca ulaştım

Her şey tamam ama hala bir “ acaba”varsa yapmayın bu evliliği

Evlilikte aşk olmalı diyenlerdenim çok aşık evlendim mutluyum fakat aşık olmayıp mutlu olanı da gördüm

O size seni seviyorum diyorsa,siz neden buna karşılık olarak ben de seni seviyorum demiyorsunuz?
Seviyormussunuz da..
Yazık yani ilgi bekler o da
Bence sizde ketumsunuz
Inatçı olması kötü bir özellik ama inada gelene kadar,o kadar kötü karakterli insanlar var ki bu hayatta..

Aynen canim dogru katiliyorum sana uzatmamak zaten anlasinca ufak tefek seyler halloluyor. Evet doguya cikar bizede şark gorevi war , suanda Izmirdeyiz bakalim.nasip ne zaman nereye cikcak rabbime emanet askerlerde polislerde :)

Sizin yazdığınız herşeyi tam olarak bende yaşadım diyebilirim. Karşımda beni seven, bana sevgi sözcükleri eden, huzurlu olduğum vs. bir adam vardı ama ben emin olamıyordum çünkü aşık değildim. Hiç aşık olurmuyum bilmiyorum ama karşındaki ne kadar uyumlu olsada o his olmayınca olmaz diye düşünüyorum. Evlilik çok büyük bir karar, bu kararı verebilmek için aşkın biraz gözü kör etmesi gerek diye de düşünüyorum. Belki de bunca uyum içinde yinede bir uyumsuzluk vardır ki tereddütleriniz var. Sonuç olarak ben onca gitgelden sonra, emin olamadığım için, görüşmemi kestim. Şuan kendişi nişanlı ve yakında evlenecek. Beni sevdiği gibi seviyordur evleneceğı kızı, ama bende bir pişmanlık yok. Kararımı çok bilinçli verdim. Yani demek istediğim çok iyi ölçün tartın, bu adamı hayatınızdan çıkarırsanız ne hissedersiniz? Şimdiden söylemek zordur ama pişmanlık vermeyeceğini düşündüğünüz kararı verin ki sonradan bakınca; bu kararı bilinçli verdim diyebilesiniz.

Bence aşk olmalı... ve diğerleri de. Ben kendi adıma, hayatımda evlilik, çocuk için hayaller kurmadım. Bi erkek arkadaşım olmasını düşünmedim.

İlk erkek arkadaşım eşimdi. Hayat karşıma çıkardı. Evet bu "evleneceğim erkek" düşüncesi zamanla zaten kendiliğinden oluşuyor. Onla bir oluyorsun. Sonra hiç "ne zaman evleneceğiz" sorusu gündeme bile gelmeden ailelerin tanışmasından kısa zaman sonra evlendik de... Aşıktım eşime, hâlâ da öyleyim...

İşin özü, sen deyince değil, hayat sana "hadi" deyince her şey olup bitmiş oluyor. Uzun uzadıya düşünmenize gerek yok :) hayırlısı olsun.

Aşk olmadan bazi seylerin ustesinden gelemedigimi tecrube etmis biri olarak yazıyorum, bana cok aşık ve 12 senedir pesimde olan birisi vardı ben asik degildim fakat seviyodum inanin sevgi yetmedi bizim birlikte olmamıza. Gözüme gelmedi 12 senedir benim icin yaptiklari 12 senedir uğraşıp hakim olmasi 12 senedir sadece adimi sayıklamasi herseyi onume sermesi gozume gelmedi. Sebebini asik olmamama bağlıyorum ask baska bisey gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…