nasıl yani cnm ne tahtası salatalığına mı vuraym anlamadımBu sohbetten sonra adamın tahtaya 3 kere vur, nazar değmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani cnm ne tahtası salatalığına mı vuraym anlamadımBu sohbetten sonra adamın tahtaya 3 kere vur, nazar değmesin
Aaaa oyle deme simdi burnu buyuk olanin eli de buyuk olur derler sen bilirsin kizz az avuclanmamissinburnu büyk olur ama idare eder seni ya üzüldüğn şeye bak
Ne diyorsun bacım sen beya üüf derdm basımdan askn senle mi ugrascm bi gt ya. Evde kalmıssınız bnim basıma belasınız komple
Bı bakın 2-3 konusu daha var bol şehvet,kıskançlık ve seks içerenHayır bunu gördüm sadece , ne sormuş ki![]()
evet gçlü kuvvetli brisi herkesin gözü hep onda ama o bni seviyo. Her şey çok iyi ama o evlenmek istemiyo 30 olayım sonra dusunuruz diyoooo
üzlme canım önemli olan kaderbenimki 185cm esmer fit oldu da ne oldu?? :,( önemli oln kocanla hzurlu olman kas boy şart dgl. bak bnmki kaslı ama bni sevmiyo evlenmiyo
:,(
Kahve içiyordum puskurdum...nasıl yani cnm ne tahtası salatalığına mı vuraym anlamadım
AHAHAHAH canım ya salatalık her derdi çözerAaaa oyle deme simdi burnu buyuk olanin eli de buyuk olur derler sen bilirsin kizz az avuclanmamissin![]()
Bacım değil Yıldıray abi diyeceksinNe diyorsun bacım sen be
Kizlar ben anladim bunun niye 185 diyip durdugunu.üzlme canım önemli olan kaderbenimki 185cm esmer fit oldu da ne oldu?? :,( önemli oln kocanla hzurlu olman kas boy şart dgl. bak bnmki kaslı ama bni sevmiyo evlenmiyo
:,(
ya seviyorum diyo hep seni dşnüyorum diyo ama evlilik dediğim gibi kaçıyo hemenSeviyor mu sevmiyor mu, bir karar ver.
Herkesin gozu de ondaymis kiz, isin zor valla.
Yaslar kac?
Bacı değil o amca amcaNe diyorsun bacım sen be
kızzz bi sevgilimin boyunu kıskanmamıstn 185i bu kadar kıskandysan salatlığın boyunu duysn kalpten gdicen heraldeKizlar ben anladim bunun niye 185 diyip durdugunu.
Senin boyun buyuk ama baska yerlerin minnak mi kaldi. Kes kökünden kurtul bu dertten. O zaman kol kanat gereriz sana
185 İSKİ ALO çık aradan, acil hatlar bile buna uyuyor.![]()
Ayyy hanii elini koyuyodu poponaaa salatalikta mi koyduuu ben sokAHAHAHAH canım ya salatalık her derdi çözer![]()
Seni nasıl düşündüğünü sor hangi renk elbiseyle mesela bunlar çok önemli evlenmeden bunlara dikkat et amanya seviyorum diyo hep seni dşnüyorum diyo ama evlilik dediğim gibi kaçıyo hemen
Nasihatler boşaa gidiyahhhCınım bu erkaklerin hepsi böyle. Uyudun mu diye msj atarlar belli yağni gece o msjı beyniyle yasmıyö. Eylencelik kız var evlenmelik kız var cnm şimdi senlen eyleniyo o kadar belli ki bak nasıl gülmüş. Bi de pis seks kelimeleri kullanmış ben hayret ediyorum ki insan insana bunu yapar mı? Bu saatte konuşursan ancak +18 ki ex aşkımlan +35 konuşmalara doğru gidiyordu o zaman dedim olmaz böyle ben bilmiyor sen nece konuşuyorsun? Biras evlenilçek kız gibi ol. O saman evlenir. Bence eyleniyor.
Konularını okudum şimdiBacım değil Yıldıray abi diyeceksin![]()
haklı olabilrsn canım. Başta evlenmdn s*xe ben de krsydm elimi fln tuttu bn izn vrdkçe bana dedi ki ya sn ne kafa kzsın hiç diğer kezbnlar gibi dğlsn dedi. Ben ona izin vrdikçe bana svgisi arttı. Senin gbi kafa kz kaf dağında blamazdım dedi. Ben de o öyle ddikçe ilerye gttm yani. Sence artık kendimi ağrdan mı stayım yani bu saaten sonra etki edr mi bilemedm canmCınım bu erkaklerin hepsi böyle. Uyudun mu diye msj atarlar belli yağni gece o msjı beyniyle yasmıyö. Eylencelik kız var evlenmelik kız var cnm şimdi senlen eyleniyo o kadar belli ki bak nasıl gülmüş. Bi de pis seks kelimeleri kullanmış ben hayret ediyorum ki insan insana bunu yapar mı? Bu saatte konuşursan ancak +18 ki ex aşkımlan +35 konuşmalara doğru gidiyordu o zaman dedim olmaz böyle ben bilmiyor sen nece konuşuyorsun? Biras evlenilçek kız gibi ol. O saman evlenir. Bence eyleniyor.
Geç oldu ama şimdi rahatla ve ona göre kıskanmadan yardımcı ol aybi mizeKonularını okudum şimdişaka gibi ya
bencede Yıldıray abi kanaat getirdim buna
![]()
canm elbse işi çözlr allaha şkür halim vaktm yerinde çkk elbsem var derdn bu olsun ama ben evlenmek istiorm canımSeni nasıl düşündüğünü sor hangi renk elbiseyle mesela bunlar çok önemli evlenmeden bunlara dikkat et aman![]()