Evlenmeye niyeti var mı yoksa beni mi oyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkide 185 merak etme sen. Sen sana girene bak, baskasininkini kiskanma

Simdi ben cok merak ediyorum senin gibiler s.k ini alip g.tune sokabiliyor mu.Bak bunu basarabilirsen herkes seni kiskanir, erisilmez olursun. Salatalığın boyunu duyunca kalpten gitmeme gerek yok, sen dediğimi yap. Dünya kalpten gitsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kizlar banlanirsam hoscakalin hüüüücuuuuummm
Güle güle git gel🥺

Benimkide 185 merak etme sen. Sen sana girene bak, baskasininkini kiskanma

Simdi ben cok merak ediyorum senin gibiler s.k ini alip g.tune sokabiliyor mu.Bak bunu basarabilirsen herkes seni kiskanir, erisilmez olursun. Salatalığın boyunu duyunca kalpten gitmeme gerek yok, sen dediğimi yap. Dünya kalpten gitsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kizlar banlanirsam hoscakalin hüüüücuuuuummm
ppdeki sn misn cnm

canları çeker bunlarınki sahra colu olms canm ya dogru diyon vlla

Biras etraflıca düşünmek lazım kardeş, bulamayanlarda var. Geçenin bi saatleri uykusus sıkılıp kalıp konu açanlar da var sösüm meçlisten dışarı alınmıyösün dimmi bebito? Çok da ağır konüşüyorsün bak olmas öyle. Belli ki çok yıbradmış bu ilişki seni, kıyamito yaa.

Ama sevgilisi cafede otururken elini koyuyormuş hemen poposunu avuçluyormuş nasıl gösteripte elletmecek?

Hiih ay öyle miymiş aa.. Bakırcı ustası tavsiye ediyorum kıs Y yilkaybi bakırlan popo yaptırçen kendine üstünü sardırçen tamam mı? Hemen hasır olmas o, şimdilik süngerlen de sarabilirsin. Ellemesin ay hep eylenmişler senle yaa..

Biras etraflıca düşünmek lazım kardeş, bulamayanlarda var. Geçenin bi saatleri uykusus sıkılıp kalıp konu açanlar da var sösüm meçlisten dışarı alınmıyösün dimmi bebito? Çok da ağır konüşüyorsün bak olmas öyle. Belli ki çok yıbradmış bu ilişki seni, kıyamito yaa.
yerim sni tatlm uykuss demeylm uykusnu kaçıran ndnler olmş diyelm :( :( tm aşkm kibar olrm herkes bnm gbi degl soncta bi yrlernden anlarlr hemn

Iyy şeftali dedi eski bulvar dergileri vardı onun ağzı bunlar. Muhatabımız elli yaş üstü palabıyık bir dayı
Hayirrr 1.85 errrrrrrkek gibi erkek kasli cadirci bide 90 kilo bir beyin hanim hanimcik eline erkek eli degmemis ama poposundan erkek eli eksik olmamis sevgilisi hic anlamamissiniz konuyu

yerim sni tatlm uykuss demeylm uykusnu kaçıran ndnler olmş diyelm :( :( tm aşkm kibar olrm herkes bnm gbi degl soncta bi yrlernden anlarlr hemn

Boyfrendinden marus kaldığın artı önsekis sohbetten dolayısıyla, bi yerler diye işaret ettiğin yerler filan hep piskolöjikman yıbratmış seni. Aklın başka yere gidemes olmuş ayy.. nasıl da üstünü örtmeye çalışıyor edepli yavrum yaa, bu ilişki çok bosmuş seni. Ayrıl cnm hemen ayrıl. Bi süre eline salatalık filan alma, bırak salata hıyarsız olsun, yoksa travma olur. : (

Çok üsüldüm baçım sana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X