Evlenmeye niyeti var mı yoksa beni mi oyalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyfrendinden marus kaldığın artı önsekis sohbetten dolayısıyla, bi yerler diye işaret ettiğin yerler filan hep piskolöjikman yıbratmış seni. Aklın başka yere gidemes olmuş ayy.. nasıl da üstünü örtmeye çalışıyor edepli yavrum yaa, bu ilişki çok bosmuş seni. Ayrıl cnm hemen ayrıl. Bi süre eline salatalık filan alma, bırak salata hıyarsız olsun, yoksa travma olur. : (

Çok üsüldüm baçım sana.
Ayrilamam o bnm kaderm diyorm anlamiyon mu ya. Tm az s2ş konşcm ama ne ayrlmsi felaket tellali msn

Ayrilamam o bnm kaderm diyorm anlamiyon mu ya. Tm az s2ş konşcm ama ne ayrlmsi felaket tellali msn

Kaderin eylenilcek kıs olmakmış demek baçım ay buna dayanamiycim, biraz yalnıs kalıp ağlamam lasım çok etkilendim konundan. Kötü yola düşmesen bağri.. içime de doğar böyle biliyo musun?

Ah kadersizim.

Adamın konuşma şeklinde hayır yok zaten açık açık küfür ediyor birde evlenme filan hayal ki bu hırboyla evlensen de bi cacık olmaz. Adamın niyeti o yazdığı küfürü eyleme döküp,seni "özledikçe" görüşüp rahatlamak. Yani bunun başka yolları da var ama adam rahatı bulmuş para da vermiyor mis. Hiç umut bağlama buna.

Adamın konuşma şeklinde hayır yok zaten açık açık küfür ediyor birde evlenme filan hayal ki bu hırboyla evlensen de bi cacık olmaz. Adamın niyeti o yazdığı küfürü eyleme döküp,seni "özledikçe" görüşüp rahatlamak. Yani bunun başka yolları da var ama adam rahatı bulmuş para da vermiyor mis. Hiç umut bağlama buna.
Anacimm sen ciddiye alip destan yazmissin ama yine de sen bilirsin🤦🏻‍♀️ Ayrica cacik demissin simdi aklina salatalik gelicek yine elletmeye gidicek 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X