Evlenmeyen arkadaşlar

Dimi? Fotograf paylaşma uygulamasinda kirk yilda bir fotograf paylasmayi marifet sayiyorlar, az paylasinca cool mu oldun nedir yani orasi fotograf paylasmak için var.
Sen paylasmayacaksan ve milleti izlemek rahatsiz ediyorsa kapat git yani. Kirk yilda bir fotograf yuklemek için acik tutup milleti kiskanip kendini yemene degmez. Yok o niye her gezdigini paylasiyor, yok bu niye şunu paylaşiyor...
Cidden agir bir cekememezliktir bu.

Kişiden kişiye ve aile yapisina gore degisir.
Turkiyenin hatiri sayilir universitelerinden mezun olup da hava kararmadan kalp carptinlari icinde kosarak eve varmayi isteyen kizlarin sayisi az degil. Hatta toplumun cogunlugu. 25-30 yas arasi kizlar , erkek arkadaslariyla bulusmak rahat rahat sohbet etmek icin ailesine türlü palavralar sıkıyor. Kiz mi suclu ? Asla. En basta anne suclu. Anne, babayi fişekliyor. Doktorasini bitirmek uzere olan kizin avukat babasinin bile aksam ezanindan sonra eve gelme , kirmizi ruj surme , parfum sıkma dedigini bu gozler gordu.

Ekonomik bagimsizligini bir turlu eline alamiyorsun ki. Özenip de araba aldim. Araba ile fink attirmam dedi annem elimden aldi. Sattim..
Maasini diledigince harcayamiyorsun ki. Davetler oluyor. Hele kurumsal firmadaysan vay haline. Annen basinda dir dir vir vir olmaz o saatte olmaz baban karsilasin. Yahu yaş 28. Yaz aksami saat 9 gec degil ki !

Eşim iyi bir adam. Dusunceli. Beyfendi. Ikinci kez evlenmek zorunda kaldim.

Çok dogru tespit. 13 yaşinda evlendirmek lazim kizlari. Kocasina karsi boynu bukuk olsun eline baksin meslegi şahsiyeti olmasin. Kutsal pipi aşkına ?! Artįk çöl bedevileri bile kizlarini okula gonderiyor evlendirmiyor.

25 yasinda bosandim mubarekler 8 defa istemeye gelen oldu. Bir çogu benden 2 3 yas kucuktu. 29 yasinda yeniden evlendim.

Bugun boşansam yine 3.kez.kolayca evlenirim.

Mesele evlilik degil. Herseyin bir zamanı var.

Yobaz fikirleriniz bu çağ da işlemiyor. En muhafazakar erkekler bile çalişan üreten mantikli kadin istiyor.

Turkiyede evlilige gereginden fazla anlam yukleniyor. 26 yas nedir? Bu yasta insan evlenemedim diye bunalima mi girer?
Evlenince ne oluyor hayat amacini yerine getirmis mi olunuyor yani?

24 yaşındayım. Evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Hayatını, hayatımızı mutlaka bir partnerle yaşamak zorunda değiliz tek olarak mutlu ve tam olabiliriz. Toplum baskısına boyun eğme. Evlilik eşittir mutluluk değil sonuç olarak .

28 yasinda aynen bu kafayla evlendim cok badireler atlattim cok sukur suan mutluyum ama o siralar su evlilige alisincaya kadar meger ben bekarken ne mutluymusum diyordum ozgursun sorumluluklarin yok herkese her karaktere sans verebilirsin olmazsa ayril ohh misss peki evliyken olmuo oyle

Bende evliyim ama bende aynı şeyi hissediyorum noldu şimdi..
Çocuk konusunda mesela öyleyim herkes hayat düzenini kurmuş ben hep geriden geliyormuşum gibi geliyor
Ama sonrasında aslında herkesin kaderi ve şartları farklı diyorum..
Hayat çok zor..

Fotograf paylasma yeri diye de her halt paylasilmaz is iyice cigrindan cikti. Allah'tan boyle kisiler ekli degil bende ve cevremde de yok. Her seyin bi normali ve dozu olmali fazlasi ve hududu olmayanlar bayaği oluyor.

Paylaşanlar nasılda belli oluyor yarası olan gocunur kocişinin kraliçesi

Paylaşanlar nasılda belli oluyor yarası olan gocunur kocişinin kraliçesi
Mutluluk alerjiniz mi var?
Evet çok şaşıracaksınız ama çok mutlu evli çiftler var
Çok mutluyum, mutluyuz. E fotoğraf da paylaşıyorum kime ne?
kocama da kociş değil sevgilim diyorum. Sevgilimin de prensesi olmasam da birtanesiyim.
Nedir bu çekememezlik?
Kesim varsa çok sevitorsam kedimi paylaşırım, çocuğumu çok seviyorsam çocuğumu paylaşırım, sevgilimi kocamı paylaşırım. Hatta şaşıracaksınız göz bebeği mor menekşem çiçek açınca da sevinip paylaştım. Mutlu eden ne varsa o anda paylaşıyorum. Mutluluğumu paylaşmayı seviyorum.
Mutlu arkadaşlarımın da paylaşımlarına seviniyorum hemen beğeniyorum.
Umarım sizde bir gün mutlu olursunuz da başkalarının mutsuz olmasını ummazsınız

O kadar katılıyorum ki, madem resim görmek istemiyorsun sosyal medya açma hadi açtın diyelim görmek istemediklerini takipten çıkart, takip etme o kişiyi bildirimini kapat o zaman . Sayfalardır evli olup resim atanların çoğu mutsuz çoğu şöyle kötü böyle iğrenç, abi cidden o kadar mutsuz olsalar bu insanlar zorla neden evli kalsınlar ya düz mantık. Arada kavga olur, anlaşmazlık da ama akşamına barışırsın belki, ya da evliliklerinin dinamiği kavga - barış üzerinedir, ya da resim atmak hobisidir sürekli atar. zaten İnstagramın amacı BU ?

Bende çok resim paylaşan biri değilim ama sevdiğim insanlardan paylaşanı beğenirim, takip ederim ne var bunda anlamadım. Zaten kimse ağlarken ya da üzgünken resim atmaz ki

İnstagram ve Facebook çıktıktan sonra milletin mutsuzluk oranı arttı. Çünkü herkes orda çok mutlu. Tabi ki değil ama mutsuz insan bunu böyle algılamaz

32 yaşında eşimle tanıştım, 34 yaşında evlendim, 35 yaşımda anne oldum...Sonuç: Keşke az daha annemin evinde otursaymışım :) Ya da arada, çocuğu da yaptın aman boşver, boşa gitsin diyorum...Evlilik her daim, canım cicim, aşkım ballişkom falan diye geçmiyor. İstediğin kadar sev, tanı aynı evin içinde işler değişiyor. Valla ben evlilik hayatı için doğmuşum zannederken, meğer hiç evlilik bana göre değilmiş. Girdik şimdi de çıkamıyoruz. Daha yaşın genç, gez ,yeni yerler göre, yeni arkadaşlar, ortamlar edin. Boşver evlenmeyi.

Tam cevap yazacaktım ki yobaz olduğunu anladım koşarak uzaklaştım

zaten evlenmek ancak o şekilde mümkün. 25-30 yaş arası seçmeden gelen kısmetini değerlendirdin değerlendirdin. sonrası sıkıntı. beklentileri düşürmek de zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…