Benim anlamadığım kısım da şu, bu uygulamalar fotoğraf görmek ve yüklemek için. Hem yükle hem bak diye. E kimse yüklemezse ne olacak? Amacı fotoğraf olan bir uygulamada fotoğraf yüklenenleri kınamak hastaneye hastalanınca gidene kızmak kadar absürt.
İnsanların bir gıdım mutluluğa tahammülü yok yahu. Mesela benim takip ettiğim bir sayfa var, serdar benli diye bir reklamcı, Bodruma yerleşmiş. Teknesiyle haftasonları koylara açılıyor, bakkala gider gibi Yunan adalarında geziyor. Bisikletle kendi işine gidiyor, fıstık gibi hayatı var. Bazen rakısını bazen sabah kahvaltısınk paylaşıyor. Mantarla yaptığı omletler fln efsane görünüyor. Ben adama pislik zengin, kesin mutsuz, sevgilisiyle gittiği o tatillerde kesssin kavga da ediyorlardır hıh mı demeliydim. Benim tamamen hoşuma gidiyor bakmak. Belki ben de emeklilikte bodrum olmasa da datçaya yerleşirm kim bilir, teknem olmaz ama bisikletim olur mesela. Hayallerimi yaşıyor mu yaşıyor, ben rahatsız olmak yerine bakıyorum.
çok sinirlensem de takibi bırakırım neyin hırsı ya.
Ben onu bunu bilmem ama 19-30 yaşları arasında evlenemeyenler artık evde kalmaya başlıyor günümüzde ister erkek ister kadın olsun tıpkı batı toplumları gibi yalnızlaşıp bencilleşiyor türkiye toplumu da.
Evlenmek sorun değil. Bana kul köle olmadiktan sonra ıstemiyorum ben öyle bir evlilik
Evlenmek sorun değil. Bana kul köle olmadiktan sonra ıstemiyorum ben öyle bir evlilik
Bende evliyim ama bende aynı şeyi hissediyorum noldu şimdi..Zaman zaman size de sanki herkes evlendi de bir siz kalmışsınız gibi geliyor mu arkadaşlar? Sanki hep öyle kalacakmışsınız gibi
Hayır yani öyle evliliğe meraklı biri değilim, geç olsun güzel olsun diyenlerdenim. Evlenmek için evlenmeyi yanlış buluyorum. Ama bazen öyle hislere kapılıyorum ve kandimi mutsuz hissediyorum. Herkesin bir hayatı bir düzeni varmışta benim yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım sosyal medyanın etkileri bunlar, millet kafayı yedi artık eşlerini sürekli saçma saçma paylaşmaktan, bir bana mı saçma geliyor eşleri ile her anını paylaşan insanlar? Hayır baktığımda öyle tiplere de özenmiyorum, aksine böyle evliliktense yalnız kalırım daha iyi diyorum.
Ama bu sene bende böyle hisler oluştu, mutsuz hissediyorum, herkesin bir hayatı varken benim yokmuş gibi. Toplum baskısı da etkiliyor tabi, ailenin en büyüğü ablamdı o da evlenince ailede evlenmemiş en büyük kişi ben kaldım. Sürekli her dualarında benim evliliğimi dile getirmeleri daha da geriyor beni. Bu arada 26 yaşındayım.
Benim gibi hissedenler varsa bir gelin :)
Alıcam adamı vurucam kırbacı vurucam kırbacı daha hızlı yelle beni diye(adamın elinde palmiye ağacındal bir dal yelpaze misali)Evlenmek sorun değil. Bana kul köle olmadiktan sonra ıstemiyorum ben öyle bir evlilik
Paylaşanlar nasılda belli oluyorSosyal.medyada fotograf paylasan ciftlerin %70 i mutlu hanfendi.
Yani paylasanlaei gommenin anlami yok. Istisna belki wardir ama benm cevremde gayette guzel surekli fotograf paylasip mutlu olan kisiler war.
Dilerim hakkinizda hayirlisi olsun.lafim tek size deil Ama bir bellenmis, sosyal medyadan fotograf paylasan mutlu degildir diye beni rahatsiz etmeye basladi.
Insanlar mutlulugunu paylasiyor, onlarda oyle mutlu..
Hayir paylasana ayri mutsuz rol yapiyor deniyor, paylasamayana aaaa ayrildilar mi bak eşinle cok mutsuz hic gezmiyorlar deniyor
Mutluluk alerjiniz mi var?Paylaşanlar nasılda belli oluyoryarası olan gocunur kocişinin kraliçesi
İnstagram gibi sayfalarda esini, kendini, cocugunu, gezdigi yerleri paylasanlarin neden yadirgandigini anlamiyorum bu uygulamanin amaci zaten anlik foto paylasmak. Eger bu sana ve boyle dusunenlere mantiksiz geliyor ise instagram, facebook hesabi acmayin.
Tam cevap yazacaktım ki yobaz olduğunu anladım koşarak uzaklaştımBen onu bunu bilmem ama 19-30 yaşları arasında evlenemeyenler artık evde kalmaya başlıyor günümüzde ister erkek ister kadın olsun tıpkı batı toplumları gibi yalnızlaşıp bencilleşiyor türkiye toplumu da.
zaten evlenmek ancak o şekilde mümkün. 25-30 yaş arası seçmeden gelen kısmetini değerlendirdin değerlendirdin. sonrası sıkıntı. beklentileri düşürmek de zor oluyor.Şu 2 yıldır sanki evlilik olayı arttı ama. Sanırım herkesi evde kalma telaşı aldı ve iyi kötü herkes Bi şekilde evleniyor. Benim gözlemlerim o yönde. Yeni jenerasyon hemen evlenme peşinde. Şu an 30 yaş üstü olanların jenerasyonu gerçekten öyleydi evlenmiyordu insanlar korkuyordu. Ama şuan 20-27 yaş arası jenerasyon herkes evde kaldı, bari biz öyle yapmayalım kafasında ve hemen evleniyorlar. Bakıyorum adam 15 yaş büyük hiç dert etmiyorlar, iş yok dert etmiyorlar, yeterki o imza atılsın büyük bir başarı gibi görüyorlar ve bu tamamen toplum baskısındam doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?