- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Ya arasıra elbette paylaşabilirsin güzel bir fotoğraf karesini. Fakat hemen hemen hergün story atıp verilen çiçekten yazılan not a kadar paylaşmak nedir, özel anlar onlar özel kalsın Bi zahmet sana içinden gelip yazdığı notu da paylaşmayover
Canım mendil duasını yaptıktan sonra istediğin gibi birini buldun muKızlar dua edin banamendil duasi yaptı m simdi kismetim acilsin diye yarin mendili takip gezecem insallah iyi bir es bulurum kendime olursa tutarsa yazarim buraya
iş mendillere mi kaldı? o kadar mı kötü?Canım mendil duasını yaptıktan sonra istediğin gibi birini buldun mu
Evet iste boyle zavallillar sen yillarini ver sefasini baskasi sursun nasil bi sans bu ben anlamiyorum.3 yıl görüştüğüm, emek verdiğim insan annesi atanmış gelin istediği için benimle değil iki ay tanıdığı biriyle nişanlandı. Bana bir gül bile almadı. Parası olmuyordu kendi harçlığımdan veriyordum. Kıza şimdi almadığı kalmamış. Öyle işte ... Ve ben yıllardır sınav peşinde koştum, kimseyi almadım hayatıma. Elimde sıfır , hiçbir şeyim yok. Artık birini sevip mutlu olup evleneceğimden emin değilim. Nasip değilmiş diye diye bu zamana geldim , artık pek bir umudum kalmadı.
3 yıl görüştüğüm, emek verdiğim insan annesi atanmış gelin istediği için benimle değil iki ay tanıdığı biriyle nişanlandı. Bana bir gül bile almadı. Parası olmuyordu kendi harçlığımdan veriyordum. Kıza şimdi almadığı kalmamış. Öyle işte ... Ve ben yıllardır sınav peşinde koştum, kimseyi almadım hayatıma. Elimde sıfır , hiçbir şeyim yok. Artık birini sevip mutlu olup evleneceğimden emin değilim. Nasip değilmiş diye diye bu zamana geldim , artık pek bir umudum kalmadı.
Ben 28 yaşindayim nişanim var bir haftaya şimdiden zorlamaya başladı sıkıntılar. Yani koca=mutluluk asla değil. Ben hep kendimce mutluydum o bana eşlik edebilir. Benim düşüncem bu yönde. Zaten bundan öncede kocacıklı kadınları samimi bulmazdim. Hatta konu açtım diye ban yedimneyse ben instagrami fln kapattım aylardır kapalı arada çok meraktan catlarsam açıp bakıyorum. Bir arkadaşım vardı yeni evli sürekli kocası +kocasına yaptığı sunumlar vs. Geçen gün bir açtım instagrami cins bir kedi almış ve full kedisini paylaşıyor. Yani insan neye sahipse (yada sahip olduğunu sanıyorsa) onu milletin gözüne sokmadan rahat edemiyor. Hayır bize ne sizin döşü kıllı kocanizdan ayol??
Instagramimda 150+ kişi var dolayısıyla merak ettiğim kişi sadece ve özellikle ve ilelebet ve muhakkak o kişi değil. Bu konuya örnek teşkil etsin diye o kişiyi yazdım.Bize ne??? diyip meraktan çatlayip kapattigin hesabini aciyorsun bakiyorsun? ( Sadece size degil bu yazim, rahatsiz olup bakmaya devam edenler...)
Bence tek sorun paylaşan insanlarda degil, sizlerin rahatsiz oldugunuz şeyleri görmek için meraklanip, gorunce tekrar rahatsiz olmaniz ve bu döngü içine kendinizi sokup baskalarinin hayatlari üzerine sikayetlenerek kendinizi iyi hissetmeye calismaniz??? Daha garip.
O kişi sorunluysa kendine sorunlu, paylastigi yer kendi sayfasi ve kimse senin gozune sokmuyor sen kendin bakiyorsun aslinda. Deseniz ki birebir bana mesaj, mail olarak zorla fotograflarini atiyor o zaman haklisiniz diyecegim.
Benim de arkadaslarimda var gereksiz herseyi paylasiyorlar ama bu beni sizin kadar rahatsiz etse o kişiyi sessize alirim veya hiç takip etmezdim.
Bence kocişimciler kadar koçisimcilerden rahatsiz olup sıkı takip edenler de arastirilsin
Instagramimda 150+ kişi var dolayısıyla merak ettiğim kişi sadece ve özellikle ve ilelebet ve muhakkak o kişi değil. Bu konuya örnek teşkil etsin diye o kişiyi yazdım.
Beni neyin ne kadar rahatsız ettiğini ve niye rahatsız ettiğini içime cin gibi(hani şu 3 harflilerden) girmediğiniz sürece idrak edeceğiniz bir durum değil. Ayyy herşeye bir maydonozluk 3 paragraflık makalen hayırlı olsun. Bende ona yakışır uzunlukta cevap vermek istedim baştan savma olmasın dedim. Nasıl olmuş? Gitti mi merakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?