Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

peki şunu sorcam..
asla evlenmem ben.. mi diyor yoksa şimdi hazır değilim çok erken, yapacak işlerim var başka planlarım var, elbet evlenicez ama sana zaman veremem, beni sıkıştırma, zamanı gelince olur..mu diyor?

arada fark var?

Yok janım 3 gun sehır dısı ayda bır yurt dısına gıder gelır
O kadar haftanın bes gunu gorusuyoruz

2009 dan berı hayatına gıren ıkıncı kız arkadasıyım ılk kız arkadassı ruh hastasıymıs hatta bunu tehdıt edıomus kız bana bıle ayrılndıye mesaj attı kaldıkı bence normal bı kız dıldı

Falcı bunu sunu ddedı dıye degıl. Dıyorum ya ınanmam ben ama bu adamda dusunmuyor evlenmeyı yorulmaya basladımı dusunuyor ıcımı acıtmaz bu ayrılık ama

İşte gel gör kiii hep bir amaaaa..........

Evlenmeyı dusunmuyor. Yurt dısı egıtımınmı tatmamlamayı dusunuyorm dıyor

canım eğer öyle hissediyorsan ayrıl, zaman değerli, biz ne söylesek yalan yani, bu konudan yanlış bi algıylada ayrılma ihtimalin var, ben hissettiğini düşünüyorum

'' kaderin başkası iki çocuğun olcek '' diyor da senin kaderini kendisi yazmış gibi, o kişinin adını mı söyleyemiyor o mu günahmış ? sen de bu şarlatana bi de para verdin yani ?

Dünden beri agrı kesıcıye yuklenıorm basım cok agrıo cok agrıo kendıme yenı gelmıs gbıyım ruhen bı cokuntudeyım

Alkol bıle aldıgımda hıc uzuntuden almadım hep dostlarımla mutluyken. O kadehı kaldırım ben oturup bı ıckı ıcıp dunyayı ben kurtarasım var ama bılıyorm ıckı ıcsemde sabah uyandıgımda her sey eskı halıne doncek

Kalbımdekı acı geçen senelere (((((

sevgilin sana dürüst davranmış planlarını düşüncesini olduğu gibi söylemiş. sen yıllarca fikri değişir mi diye beklerken çok yıpranırsın madem evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorsun o niyetle birileriyle plan yapmalısın yollarını ayırmalısın

'' kaderin başkası iki çocuğun olcek '' diyor da senin kaderini kendisi yazmış gibi, o kişinin adını mı söyleyemiyor o mu günahmış ? sen de bu şarlatana bi de para verdin yani ?

Hayır ıkı cocugun olucak dedı ben bısı demedım erkek arkadasın. Ismınıde soleyım mı dedı normalde ınanmam ben bole selere zaten
Para fılanda vermedım

Evet oda ole dıyor ben senı kandırmıyorm evlenme vadıyle dıyor ama senı cok sewıp senden de vazgecemıyorm dıyor

Evet oda ole dıyor ben senı kandırmıyorm evlenme vadıyle dıyor ama senı cok sewıp senden de vazgecemıyorm dıyor

yurtdışına gidene kadar yanımda ol sonra da ayrılırız demek istiyor kısaca. boşuna vakit kaybetme kendini de yıpratma .

Sakın beni yanlış anlama. biz bir bayanız. bugün senin başına gelen yarın benim başıma gelebilir. Sana yardımcı olmak istiyorum. Fakat içine bir ateşde ben düşürmeyim.
Erkekler genillikle Bayan kadar evcil değiller. onlar Evlense dahi, Bekarmış gibi yaşamak isteyenlerdir. Fakat acaba diyorum, sevgilin yurt veya şehir dışındayken neler yaptığını biliyormusun? ona güvenebiliyormusun? Herzaman sana hediye getiriyor olabilir, fakat hiç düşündünmü bu tarafını. Belkide evlendikten sonra bunları bırakabileceğini düşünemiyordur, istemiyordur daha doğrusu. Böylelikle senide üzmüş olmuyordur. Sevgiliyken herşey daha basit. Boşanırken daha zor gelişiyor olaylar.
Sorumluluk almak istemiyordur belkide. Erkekler biliyorsun, geç olgunlaşırlar. Eğer evlilik düşünmüyorsa, seninle gönül mü eğlendiriyor?
Evlenmek allahın emri. Eğer düşünmüyorsa, sende baskı yapma. Zaten düşünseydi, seni kaçırmak istemezdi. Sen bir adım geri at bence, birazıcık senden haber alamasın merak etsin.
Seni kaybedecek korkusu sarsın. Kendiliğinden sonra gelmesini sağla. Biz Hanımlar nekadar baskı yaptıkca okadar ters tepiyor olay.

Bu arada, Fala inanma falsızda kalma demişler evet. Ama bu senin Fal baktırma olayların seni çok yıpratıyor. Herşey olacağına varır. Zamana bırak derim ben.
Kestirip atma ilişkini. Ama sevgiline karşı biraz taktikler uygula. Normalde yaptığın şeyleri yapma mesela. örn. sabahları sen arardın, şimdi arama.
Sevgilin ararsada, telefona çık, şuan hiç müsait değilim de. Yani umarım beni anlamışsındır. Onu BİRAZ endişeye kapılmasını sağlayabilirsin.
Seni kaybetme korkusu sarmasını sağlayabilirsin. Kaybedeceğin birşey yok. Ama öbür türlü ben niye ayrıldım diye bu sefer bunun sıkıntısına düşebilirsin.

yurtdışına gidene kadar yanımda ol sonra da ayrılırız demek istiyor kısaca. boşuna vakit kaybetme kendini de yıpratma .

Aa tamamen yurtdışına mı gidecekmiş? ben orayı kaçırmışım..sadece yurtdışında eğitim alıyor gibi anladım..

eğer planı yurtdışına yerleşmekse evet yanında seni götürmeye niyeti yok anlaşılan..seni de götürmek isterse evlenmek zorunda çünkü..

bilemicem..

görünüşte mükemmel bir ilişki..ama evlilikle sonuçlanmayacak bir ilişki..

Bırak desem de olmayacak, bırakma desem de..

Bence yine de ayrıntılı konuş birara derim ben..ondan sonra da yolunu çiz..vakit kaybetmeye de değmez evliliği asla ve asla düşünmüyorsa..

He bıde bu var evet yurt dısına sende benımle bırlıkte gel dıyor yanı her seyı bırlıkte yapalım ama evlenmeyelım dıyor

selamlar,

yurtdışında ki egitim kaç yıl sürecek? Yani 5-10 yıl mı tekrar yurda dönmeyecek mi ben orayı anlamadım? Eger dönmeyecekse zaten evlilik falan yalan yani ama egitimini tamamlayıp geri gelecekse ve hala sizinle evlilik için plan yapmıyorsa boşa vakit kaybetmeyin demek ki beyefendi evlilik için hiç müsait olmayacak :26:

Yanı bu adam ole bır sey kı. Her saat bası arıo ne yapıosn ne edıyosn ben surdayım burdayım dıyo hanı ben olsam bı sabah belkı ararım. Bıde gece yatarken her dk ne yaptını ne etttını her seyı soeleyn bırısı. O acıdan kusku beslemıyorm ona karsı
Ama genede dedıklerını Dıkkate alıcam :)

Bır yıl yada yarım donem belkı anca surer.

He bıde bu var evet yurt dısına sende benımle bırlıkte gel dıyor yanı her seyı bırlıkte yapalım ama evlenmeyelım dıyor

heeee...:26:

herşeyi yaşayalım ama evlenmeyelim..
yani kısaca birlikte yaşayalım..

Eh sen karar vereceksin artık..Sevgilin açıkca yaşam tarzını, isteklerini, beklentilerini anlatmış..son karar senin..

Yukarda bir arkadaşın dediği gibi biraz uzaklaşma numaralarına gir istersen bir süre.. yani kafam bozuk, karışık..mesajını alsın bakalım..anlar herhalde..bakalım tepkisi ne olacak?

sorarsa açıkca söyle..çekinme..o sana nasıl söylüyorsa sen de anlat, kafam karışık geleceğimiz için düşünüyorum..de..

acaba..sen bilirsin sana uyarsa ok uymazsa bilemem.. mi? diycek yoksa seni kaybetmemek için farklı düşünmeye mi başlayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…