Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

Ohooo beyefendinin istekleri hep on planda tutuluyor.
Peki Helin ne ister? Ne dusunur? diye dusunuyormu acaba?! - Hic sanmiyorum.
Bencilikten baska bir sey degil.

Bosuna, ne enerjini, nede vaktini daha fazla harcama boyle biri icin. Olan sana olur...

bır yıl yada yarım donem belkı anca surer.

paşanın keyfi yetecek de hel_ın le evlenecek hel_ın nede olsa çantada keklik ben zaten hatuna ilginin babasını gösteriyorum sabah akşam arıyorum gittigim yerden hediyeler getiriyorum onu mutlu ediyorum oda zaten evlilige hep hazır bu gidişle beni de bekler , bende keyfim yetince evlenirim mantıgın da olabilir mi acaba???

adamın daha önce evlenip boşandığını neden söylemiyorsunuz

geçende de düğün mü nikah mı yapalım diye konu açmıştınız sevgilim düğün istemiyor sade nikah istiyor diyordunuz şimdi de evlilik lafı geçmiyor diyorsunuz ben anlamadım bu işi:26:

değil 2009dan beri istersen 1999' dan beri ilişkin olmuş olsun bu adamla vakit kaybetme sana evliliğe hazır olmadığını söyler çok değil senden ayrıldıktan 3 ay sonra gider başkasıyla evlenir nileride üzülmemek istiyorsan şimdiden yol ver gitsin.

aaaa o zamn geçmiş olsun adam bi daha çok zor evlenir zaten olayda bi eksiklik vardı şimdi oldu :26:

Bundan bellı bır sure once bole bır sey yaptım

Yeter artık dedım kac sene oldu. Benı bıle cıleden cıkarttın dedım 25 yasıma geldım ben dedım kımseyı eğleyecekte eğlenecekte vaktım yok dedım ayrılmakmıstorum dedım ıkı ay ayrı kaldık arkadas kaldık. Gene geldı. Olmuyo yapamıyorm senı ozluyorum ben dedı gene barıstık ((((( barıstım barıstık ama. Gene dusunmuyo evlenmeyı. Hazır degılım dıyor yapmadım etmedım sey kalmadı
Hep bebaber olalım ama evlenmeyı dusunmuyorm dıyo
Bı gun dıyo hafta sonu ıstanbula bı hafta sonu. Izmıre bır hafta sonu adaya bır hafta boluya hep gezelm dolasalım snı cok sewıyormmozluyorm dıyor ama evlenmıyor!!!!!!!
Lay lay bısı dıl bızımkı. Bu ne zamankendını hazır hıssedıcek bılmıyorum o zamana bn benden gecermıyım bılmıyorm

Allah Allah, ilginc... :44:

aaa adam evlenip boşanmış mı?:26:
şekerim baştan anlatsana herşeyi yaaaaa...

o zaman başka.. senle evlenmeme ihtimali arttı bence de bu durumda..

aaa öyle mi ? :S

konu sahibi sevgilin evlenmek mi istemiyor düğün mü istemiyor anlamadım kafam karıştı.

diye konusu var önceden yani ayrılma sebebi zaten konu sahibi şimdi böyle bir adamın sadakatinden de evliliğinden de ne beklenir:26:

boşanmasıyla senin bir alakan var mı ? varsa bu yüzden de evlenmeyi düşünmüyordur ailesi vs. karşı çıkıyorsa ?

zamanında evlenmeyi bekleyip vakit geçirdiğim için çok pişmanım ben..
iyi ki zamanında çok istediğim halde başkasıyla evlenmemişim..
şimdi eşimle olduğuma şükrediyorum..

bence fazla yıpranmadan keşke demeden kurtar kendini..
gelecekte daha mutlu olablirsin kim bilir..

canım çocugu felan yok degilmi birde bu adamın ? vala arkadaşların dedigi gibi kendini geri çekiceksin bu sefer özledim diye geldiginde cvp bile verme gerçekten özlüyorsa seviyorsa seni düşünür ve ciddiyete biraz daha önem verebilir

Bu adam seninle evlenmez..Üzgünüm ama gerçek bu...
Bir süre sonra da tamamen bırakır seni...
Bu olay yaşanmadan, sen onu bırakıp kendi yoluna devam etsen, kendin için çok iyi ve doğru bir şey yapmış olursun..

Aslında dusundugum şu annem dedi bunu

Kızm kac sene oldu dedı hatta. Örnek olarak

Ibrahım kutluay demet akalını bır haftadı terk ettı gıttı baskasına manken demetle evlendı. Dedı o sekılde bı duruma dusmekten korkuyorm.

boşver şimdi demeti gülü.

adam evlenmiş boşanmışş..evliyken senle ilişkiye başlamış..

neden eksik anlatıyorsun?

bu adamın senle evlenmesi zor ...zaten adamcağız da söylüyor diliyle ..ama gel herşeyi de yaşayalım diyor uyanık....

ayrılllllllllll

Anneni dinle...
Kolay kolay yanılmazlar...Çünkü gerçekten böyle bir duruma düşman yüksek ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…