bır yıl yada yarım donem belkı anca surer.
Bır de ben bu adamı 12 ay askerlıgınıde bekledım((((((
adamın daha önce evlenip boşandığını neden söylemiyorsunuz
Geçende de düğün mü nikah mı yapalım diye konu açmıştınız sevgilim düğün istemiyor sade nikah istiyor diyordunuz şimdi de evlilik lafı geçmiyor diyorsunuz ben anlamadım bu işi:26:
heeee...:26:
herşeyi yaşayalım ama evlenmeyelim..
yani kısaca birlikte yaşayalım..
Eh sen karar vereceksin artık..Sevgilin açıkca yaşam tarzını, isteklerini, beklentilerini anlatmış..son karar senin..
Yukarda bir arkadaşın dediği gibi biraz uzaklaşma numaralarına gir istersen bir süre..yani kafam bozuk, karışık..mesajını alsın bakalım..anlar herhalde..bakalım tepkisi ne olacak?
sorarsa açıkca söyle..çekinme..o sana nasıl söylüyorsa sen de anlat, kafam karışık geleceğimiz için düşünüyorum..de..
acaba..sen bilirsin sana uyarsa ok uymazsa bilemem.. mi? diycek yoksa seni kaybetmemek için farklı düşünmeye mi başlayacak..
geçende de düğün mü nikah mı yapalım diye konu açmıştınız sevgilim düğün istemiyor sade nikah istiyor diyordunuz şimdi de evlilik lafı geçmiyor diyorsunuz ben anlamadım bu işi:26:
geçende de düğün mü nikah mı yapalım diye konu açmıştınız sevgilim düğün istemiyor sade nikah istiyor diyordunuz şimdi de evlilik lafı geçmiyor diyorsunuz ben anlamadım bu işi:26:
Kızlar merhaba
Benım de sorunum şu;
Ben ewlenmekten korkmuyorum ama dugun ,nısan, söz bu tıp selerı oldum olası hıc sewmıyorum yanı gelınlık bır tek gıyıp nıkahla ewlenmek ıstıyorum
Evlenmeyı dusundugum kısının bu ıkıncı evlılıgı olucak yanı cıddı dusunuyoruz ve ben o korkukucagına ben korkuyorum hanı onu anlamaya calısyorum
Yanı ben garıp mı dusunuyorum sızce
Onu kırmak ıstemıyorum yanı ben onu sewıyorum
Ufffff nikah yeter mi sizce ?
Yanı bılemıyorum ya kafam allak bullak benım aılem bole bır sey ıstemez gıbıme gelıyor yanı nası solemem gerektını bılıyorum ama. Bıntaraf uzulucek ılerde uhte olur mu bu bana
Yanı oldum olası dugun altın hop hop oyun muzık sewmıyorum ama kac zamandır bundusunceler ıcındeyım. Ya ben korkuyorum ya uf
Baska arkadasları gorunce mutlu oluyorum ama ıste herkes en ıyısı en guselını ıster ımkanımız var bızım her seye ama nıyeyse ıstemıyorum ruhen
Bır de kızlar bız cok zor sartlarda tanıstık bır sene ayrı kaldık ben evlı oldugunu ogrenınce onu terk ettım
Sonra aradan bır yıl gectı bu sefer karsıma bosanmıs olarak cıktı
Eskıden nenem yuva yıkanın yuvası olmaz derdı cok korkardım
Ben bır sey yapmadım ogrendıgımde terk etmıstım zaten kader bızı bır araya getırdı tekrar bunamı sewıncem
Kendımemı uzulcem
Aılemımı dusuncem
Ne yapcam ben bole
Gel gelelım dugun de ıste
Yanı boyle bıtsın gıtsın ıstıyorum
Aslında dusundugum şu annem dedi bunu
Kızm kac sene oldu dedı hatta. Örnek olarak
Ibrahım kutluay demet akalını bır haftadı terk ettı gıttı baskasına manken demetle evlendı. Dedı o sekılde bı duruma dusmekten korkuyorm.
Aslında dusundugum şu annem dedi bunu
Kızm kac sene oldu dedı hatta. Örnek olarak
Ibrahım kutluay demet akalını bır haftadı terk ettı gıttı baskasına manken demetle evlendı. Dedı o sekılde bı duruma dusmekten korkuyorm.
Diğer açtıgın konunla bunun hiç bir alakası yok hangısını baz alarak yorum yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?