Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

neden sorulara cevap vermiyorsun ? diğer konunla ne alaka ki bu konu aynı kişiden mi bahsediyorsun ?

Bu konu uzerıne zaten konusuyoruz diğer olayı hıc karıstırmamızaa sebep yok cunku

niye oeradaki adamla bun konudaki adam aynı kişi sonuçta ? değil mi ? birbirinin tam zıttı iki konu açıyorsun sonra karıştırmayın diyorsun

boşanmasıyla senin bir alakan var mı ? varsa bu yüzden de evlenmeyi düşünmüyordur ailesi vs. karşı çıkıyorsa ?
Kaldıkı aılesıylede sorunu yok ki karsı cıkcak dıl aılesıde evlen dıyo ama bu evlenmıyor

Son düzenleme:

kaç yaşındasın canım bu kadar çocuk istiyorsun, yaşın çocuk için geçmi

falcıların söylemleriyle ilişkini yıpratma derim, bu gidişle falcı haklı çıkacak çünkü

Banada ole gelıyor bu gıdısle falcı haklı cıkıcak cunku ıcım ıcımı yıyor

Ozaman baska kısıden bahsedıyorsun :) dıger konun da adamın bosanmıs oldugunu sadece bı NIKAHLA evlenmek ıstedıgını soyluorsun.

Burda da adamın hiç boşanmıs vb oldugundan bahsetmıyorsun onunla evlıkyken ılıskıye baslamıssın haberın yokmuş.

Ben adamın evlıyken senle ılsıkısı oldugunu ,

Sana çok ilgi gösterip sevdiğini bell ettiğini

Asla evlenmek ıstemedegını anlayarak yorum yapıyorum .

Bu adamdan sana hayır gelmez adam yasayacagını yasamıs bellıkı evlılıkten sogumus bulmus 25v lık cıtırı gel bırlıkte yasayalyım karı-koca hayatı olsun ama ben ıstedıgım an cekıp gıdebıleyım dıyor

bence bu adamdan ayril

evliyken senle berabermis,sen evli oldunu ögrenince ayrilmissin

yani sadik biri degil,evlenirsen senide baska bi citirla aldatirsa

niye oeradaki adamla bun konudaki adam aynı kişi sonuçta ? değil mi ? birbirinin tam zıttı iki konu açıyorsun sonra karıştırmayın diyorsun

Demın solemıstım ıkı aylık bır yakın. Ayrılıgımız oldu sonra bu eskıden evlı ama sonra bu bosanan adam cıktı. Oda zaten nıyetını belırttı olmadı onla ayrıldık bız eskı erkek arkadasımla bır araya tekrar geldı onunda nıyetını cıddı ona gore oldugunu bana gore olmadını ogrenınce ondan ayrıldım o yızden bunkonuyu baz alarak. Cewap werısenızz tsk ederım. Onla ayrıldımızı yazmaya grek duymadım

çabbbbb bıkkkk o falcının adresını ver çab-bık !

diger konunu okumadim kafam cok karisdi :44:
Konumuz bu eskı erkek arkadasımdan bahsettı demınkı bayan. O kısı ıle olmadı
Konumuz bu;
Kızlar bakınnn fala ınanan. Bırı dılm ben. Sadece ısmınden tutun. Yasına ısıne arabasına her seyı soledı

Ve erkek arkadasımm ıstemıyorm dıyor evlenmeyı ben 25 erkek arkadasım31 yasındaaa

Zaten evlılık dusuncesı olmadıgı ıcın olesıne bı baksın dıe gıttım hepsı bu para fılan da vermedım Benım burdakı moralımın bozuldugu sey. Bu adamın yurt dısı plan egıtım le alakalı planları ve ewlenmek ıstemıyorm dıyor

Ewlenmıcem de dıyor

Hanı ewlılık meraklısı bırımdılm ben hayırlısı olsun 30 da gelsın 40 da gelsın. Ben kendı ayaklarımın uzerınde. Allahın ıznıyle durumum

Benım sorum su sızce. Bu adam benle ewlılıgı dusunmuyosa hıc ılıskımı surdurup surdurmemem?????!

sen evlenmek ıstıyorsun ama erkek arkadasın ıstemıyor falcı da tuz bıber olmuş anlasılan.
istemedıgınız tarzda bır bırlıktelık madem ayrılın

eger sen evlilik disi iliski yasayamam diyorsan ayrilmaktan baska care görünmüyor gibi ,baska cikar yol birakmamis

bu adamla devam edıpde evlenmeyıp napıcaksın ? bır ayagı hep dısarda olan her an cekıp gidicek bi adamın vitrinimi olucaksın? aileni ,cevreni, saygınlıgını ,herseyını kaybedıceksın burası turkıye insanların sana diyecegi laf su ''x'in kapatması'' bunu kendıne yakıstırıosan devam et o adamla evlenme evlılık dısı bi cocuk yap 3 gun sonra ondanda sıkılır soy adınıda vermez sende ıyyce kalırsın ortada.adam mı yok allah askına bundan baska ?

bence evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorsan ve karşı taraf bunu istemiyorsa hiç boşa zamanını harcama derim baksana şimdiden 4 yılın gitmiş bile..şimdi ayrılıp biriyle tanışsan flört etsen bi 4 yılında öyle gitse gelcen 29 yaşına ..zamanını yıllarını boşa harcama derim benim görüşüm tabii

gıden gunlerım oldu pekte mutluydum bunla hıc kavga etmedım huzurluydum mutluyum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…