evet biraz karışık olmuş.adamlar karışmış sanırım.keşke bu adamla ilgili de biraz bilgi verseydin.yani kişiliğiyle ilgili,ya da aile ilişkilerinizle ilgili falan.yalnız sana şunu söyliim:Ben bu filmi daha önce de görmüştüm. 31 yaşına gelip de evlenmeyi düşünmeyen bir erkek,üstelik 3 yıllık bir ilişki...üzgünüm ama burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.biraz bekle evlenicez falan da demiyor.hoş dese de sözüne ne kadar inanılır onu da bilmiyorum.bu adam resmen gönül eğlendiriyor.yok yiyelim, içelim ,gezelim.bilirim böyle tipleri.genelde maddi durumu iyi,zengin,rahat yaşama alışmış,istediği her kadına ulaşabileceğine inanan tiplerdir bunlar.evliliği yürütebilecek kadar kendilerine güvenleri yoktur.sorumluluk alamazmış.bunun açılımı şudur;''ben seni seviyorum ama şu an seviyorum,sonra sevmeyi bırakabilirim o halde neden evleneyim?''ayrıca sana bir ihtimalden daha söz edeyim;evlenmeyi istememe nedenlerinden biri de boşanmak ve para kaptırmak da istemiyor olabilir.sonuç olarak sadece kendini düşünüyor.bencilce hareket ediyor.bence çok dikkatli olmalısın ve zaman hızla ilerliyor.anne olmak istiyorsun.nasıl olacak?evlilik dışı çocuk doğurmaya cesaretin var mı bu sorumsuz ve bencil adamdan?aile,toplum gibi değerleri aşıp bunu yapabilecek misin?çocuğunun yaşayabileceği sıkıntıları göze alabilecek misin?
seven adam sevdiğini kaybetmemek ve onu toplum içinde gururla taşımak ister.aile kurmak ister...ARTIK GERİSİ SANA KALMIŞ.
Daha fazla vakit kaybetme.

Daha fazla vakit kaybetme.