Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

evet biraz karışık olmuş.adamlar karışmış sanırım.keşke bu adamla ilgili de biraz bilgi verseydin.yani kişiliğiyle ilgili,ya da aile ilişkilerinizle ilgili falan.yalnız sana şunu söyliim:Ben bu filmi daha önce de görmüştüm. 31 yaşına gelip de evlenmeyi düşünmeyen bir erkek,üstelik 3 yıllık bir ilişki...üzgünüm ama burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.biraz bekle evlenicez falan da demiyor.hoş dese de sözüne ne kadar inanılır onu da bilmiyorum.bu adam resmen gönül eğlendiriyor.yok yiyelim, içelim ,gezelim.bilirim böyle tipleri.genelde maddi durumu iyi,zengin,rahat yaşama alışmış,istediği her kadına ulaşabileceğine inanan tiplerdir bunlar.evliliği yürütebilecek kadar kendilerine güvenleri yoktur.sorumluluk alamazmış.bunun açılımı şudur;''ben seni seviyorum ama şu an seviyorum,sonra sevmeyi bırakabilirim o halde neden evleneyim?''ayrıca sana bir ihtimalden daha söz edeyim;evlenmeyi istememe nedenlerinden biri de boşanmak ve para kaptırmak da istemiyor olabilir.sonuç olarak sadece kendini düşünüyor.bencilce hareket ediyor.bence çok dikkatli olmalısın ve zaman hızla ilerliyor.anne olmak istiyorsun.nasıl olacak?evlilik dışı çocuk doğurmaya cesaretin var mı bu sorumsuz ve bencil adamdan?aile,toplum gibi değerleri aşıp bunu yapabilecek misin?çocuğunun yaşayabileceği sıkıntıları göze alabilecek misin?:50:seven adam sevdiğini kaybetmemek ve onu toplum içinde gururla taşımak ister.aile kurmak ister...ARTIK GERİSİ SANA KALMIŞ.
Daha fazla vakit kaybetme.

konu sahibi arkadaşım ,diğer konularda yaptığın yorumlardan hatırladım seni.

konuna yorum yapmadan önce rica ediyorum türkçe karakterleri tam yazar mısın?

değil yerini diillll vs. inan bazı yerleri yanlış okudum,biçimlendirdim kafamda.

konuna gelince de ; falcıya gitmeyip gelip ilk buraya konuyu açsaydın. falcının dediğine benzer şeyler duyardın :1::1: biz adını yaşını söyleyemezdik belki ama.

adam evlenmek istemiyorum,açma bu konuyu vs. demiş.

sinyalleri vermiş.:19: sen görmemişsin ya da görmek istememişsin.

bile bile devam ettirmek ne kadar mantıklı?

demek ki sorumluluk almak istemeyen biri. yesin ,gezsin ,tozsun : hayat ..(o'na göre)

cok tesekkur ederım bayanlar hepınıze ıyı kotu yorumlarınız ıcın fıkırlerınız aldım ıcın cok mutlu oldum

bazen ınsan tek taraflı goremıyor cok yonlu gormek attt gozlu ıle bakmamak cok onemlı her konuda oldugu gbı bu durumu degerlendırdım asya ykarı bı sekıl belırdı zaten

kafamda

(aslında gun gectıkce yazılarımı duzeltıyorum :)////:52:

evet biraz karışık olmuş.adamlar karışmış sanırım.keşke bu adamla ilgili de biraz bilgi verseydin.yani kişiliğiyle ilgili,ya da aile ilişkilerinizle ilgili falan.yalnız sana şunu söyliim:Ben bu filmi daha önce de görmüştüm. 31 yaşına gelip de evlenmeyi düşünmeyen bir erkek,üstelik 3 yıllık bir ilişki...üzgünüm ama burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.biraz bekle evlenicez falan da demiyor.hoş dese de sözüne ne kadar inanılır onu da bilmiyorum.bu adam resmen gönül eğlendiriyor.yok yiyelim, içelim ,gezelim.bilirim böyle tipleri.genelde maddi durumu iyi,zengin,rahat yaşama alışmış,istediği her kadına ulaşabileceğine inanan tiplerdir bunlar.evliliği yürütebilecek kadar kendilerine güvenleri yoktur.sorumluluk alamazmış.bunun açılımı şudur;''ben seni seviyorum ama şu an seviyorum,sonra sevmeyi bırakabilirim o halde neden evleneyim?''ayrıca sana bir ihtimalden daha söz edeyim;evlenmeyi istememe nedenlerinden biri de boşanmak ve para kaptırmak da istemiyor olabilir.sonuç olarak sadece kendini düşünüyor.bencilce hareket ediyor.bence çok dikkatli olmalısın ve zaman hızla ilerliyor.anne olmak istiyorsun.nasıl olacak?evlilik dışı çocuk doğurmaya cesaretin var mı bu sorumsuz ve bencil adamdan?aile,toplum gibi değerleri aşıp bunu yapabilecek misin?çocuğunun yaşayabileceği sıkıntıları göze alabilecek misin?:50:seven adam sevdiğini kaybetmemek ve onu toplum içinde gururla taşımak ister.aile kurmak ister...ARTIK GERİSİ SANA KALMIŞ.
Daha fazla vakit kaybetme.

yok zaten ben dedım ya aılemı karsıma alıp toplumdakı bu baskıyı ben yensem ınsanın dogucak cocugu ezılır bunu goze alamam

Konumuz bu eskı erkek arkadasımdan bahsettı demınkı bayan. O kısı ıle olmadı

Pardon da siz bizi salak yerine mi koyuyorsunuz???? o konuyu gecen ay yazmissiniz erkek arkadasim nikah istiyor falan diye simdiki konunuzda da erkek arkadasinizla 2009dan beri birlikte oldugunuzu yazmissiniz????

ya bizi salak yerine koyuyorsunuz ya da 2 kisiyi ayni anda idare ediyorsunuz?

he bence gecen konunuzda kendi kendinize havaya girmissiniz, sevgiliniz size dugun sevmiyorum diye empoze etmis siz de onu nikahla evlenicez olarak algilamis ve konuyu acmissiniz ama aslinda pasamizin evlilikten agzi yanmis..

neyse konunun ozune gelirsek ileride cocugunuz olsun istiyorsaniz dogru duzgun sizinle evlenecek kadar size deger veren ve ortak gelecek hayalleri kurabileceginiz birini bulmalisiniz istemiyorsaniz da hava hosevliligin cocuk disinda matah bi tarafi yok

Pardon da siz bizi salak yerine mi koyuyorsunuz???? o konuyu gecen ay yazmissiniz erkek arkadasim nikah istiyor falan diye simdiki konunuzda da erkek arkadasinizla 2009dan beri birlikte oldugunuzu yazmissiniz????

ya bizi salak yerine koyuyorsunuz ya da 2 kisiyi ayni anda idare ediyorsunuz?

kımsenın kımseyı salak yerıne koyduğu yok lutwen bır kere sız once duzgun konusmayı ogrenın
kaldıkı deger yanı oncekı sayfada ıkı ay ayrılıp hayatıma gıren yenı bırınden bahsettım bılmem farkındamısın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BENIM VERILEMICEK HIC BIR CEVABIM YOK 2009 dan berı bırlıkte oldugum kısı evlenmek ıstemıyor dıye ondan ıkı ay ayrıldım bu ıkı ay zarfındada karsıma gecmıste cıkan ama evlı olan kısı tekrar cıktı o konudada evlı ve bosandıktan sonra gırdı hayatıma dedım !!!!!! bununla alakalı sızlerden fıkır onerılerı aldım bu kısıle olmadı ve ayrıldım cunku ılıskıyı cok savsakladı

sımdı gerı 2009 dan berı bırlıkte oldugum erkek arkadasımla tekrar barıstık ama durum su kiiii bır gelısme olmadıdır !!!!!!

kımsenın kımseyı salak yerıne koyduğu yok lutwen bır kere sız once duzgun konusmayı ogrenın
kaldıkı deger yanı oncekı sayfada ıkı ay ayrılıp hayatıma gıren yenı bırınden bahsettım bılmem farkındamısın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BENIM VERILEMICEK HIC BIR CEVABIM YOK 2009 dan berı bırlıkte oldugum kısı evlenmek ıstemıyor dıye ondan ıkı ay ayrıldım bu ıkı ay zarfındada karsıma gecmıste cıkan ama evlı olan kısı tekrar cıktı o konudada evlı ve bosandıktan sonra gırdı hayatıma dedım !!!!!! bununla alakalı sızlerden fıkır onerılerı aldım bu kısıle olmadı ve ayrıldım cunku ılıskıyı cok savsakladı

sımdı gerı 2009 dan berı bırlıkte oldugum erkek arkadasımla tekrar barıstık ama durum su kiiii bır gelısme olmadıdır !!!!!!

lutwen diye yazan, abuk subuk bol unlemli cumleler kurmaya calisan birinin bana duzgun konusmayi ogretmeye calismasi baya ironik geldi..

neyse arkadasim senin kafan bayaaa karismis o adamdan evlenmek istemiyor diye ayrilip 2009 da beri tanidigin (evlenmek istemedigini bildigin diyebilirim herhalde?!) adama geri donmussun. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

sana tavsiyem ne istedigini iyi tayin etmen olabilir ancak otur bi dusun evlenmek istiyor musun istemiyor musun? cocugun olsun mu olmasin mi? konularindan anladigim kadariyla sen de evlenmek istiyorsun. o zaman uzatmanin manasi yok, o adamdan ayril ve esi. diyebilecegin biriyle evlen.. konu bu kadar basit onemli olan amacini belirlemek laylaylom gider ben cocuk istemiyorum evlenmek istemiyorum diyorsan da bu abiyle devam et ama bi gun popocuguna tekmeyi yer ve ardindan da onun "helal sut emmis" biriyle evlilik haberini alirsan da sasirip uzulme

lutwen diye yazan, abuk subuk bol unlemli cumleler kurmaya calisan birinin bana duzgun konusmayi ogretmeye calismasi baya ironik geldi..

neyse arkadasim senin kafan bayaaa karismis o adamdan evlenmek istemiyor diye ayrilip 2009 da beri tanidigin (evlenmek istemedigini bildigin diyebilirim herhalde?!) adama geri donmussun. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu?

sana tavsiyem ne istedigini iyi tayin etmen olabilir ancak otur bi dusun evlenmek istiyor musun istemiyor musun? cocugun olsun mu olmasin mi? konularindan anladigim kadariyla sen de evlenmek istiyorsun. o zaman uzatmanin manasi yok, o adamdan ayril ve esi. diyebilecegin biriyle evlen.. konu bu kadar basit onemli olan amacini belirlemek laylaylom gider ben cocuk istemiyorum evlenmek istemiyorum diyorsan da bu abiyle devam et ama bi gun popocuguna tekmeyi yer ve ardindan da onun "helal sut emmis" biriyle evlilik haberini alirsan da sasirip uzulme

ben zaten bundan bahsedıyorum bız bıraz ayrıldık sımdı gene bırlıestık olmadı ayrılamadık ama sımdı blöf yapmakta yetmıyo benım mutsuzlugum evlılıge kapalı olup bu kısının karsısındakı kısınının sorumlulugunu almak ıstememesı

bı oncekı yazımdada soylemıstım

hayatımda vazgecılmez degıl bu tıp seyler benı yıkamaz ama gel gör ki karsıma cıkan ınsanlar ınsana ıyı nıyetle de yaklasmadıgı korkum şu kiiii ayrılmaya karar werdım su an ıcın ama karsıma onun gbı bırının cıkmaması yok cıkmıyor kısmetım baglı hanı derler ya olmayınca olmuyor bu o sekılde bır durum

Kızlar bakınnn fala ınanan. Bırı dılm ben. Sadece ısmınden tutun. Yasına ısıne arabasına her seyı soledı

Ve erkek arkadasımm ıstemıyorm dıyor evlenmeyı ben 25 erkek arkadasım31 yasındaaa

Zaten evlılık dusuncesı olmadıgı ıcın olesıne bı baksın dıe gıttım hepsı bu para fılan da vermedım Benım burdakı moralımın bozuldugu sey. Bu adamın yurt dısı plan egıtım le alakalı planları ve ewlenmek ıstemıyorm dıyor

Ewlenmıcem de dıyor

Hanı ewlılık meraklısı bırımdılm ben hayırlısı olsun 30 da gelsın 40 da gelsın. Ben kendı ayaklarımın uzerınde. Allahın ıznıyle durumum

Benım sorum su sızce. Bu adam benle ewlılıgı dusunmuyosa hıc ılıskımı surdurup surdurmemem?????!

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: gercekler bazen acı da olsa yuzlesmek gerektıgıdır tesekkurler herkezlere

ben zaten bundan bahsedıyorum bız bıraz ayrıldık sımdı gene bırlıestık olmadı ayrılamadık ama sımdı blöf yapmakta yetmıyo benım mutsuzlugum evlılıge kapalı olup bu kısının karsısındakı kısınının sorumlulugunu almak ıstememesı

bı oncekı yazımdada soylemıstım

hayatımda vazgecılmez degıl bu tıp seyler benı yıkamaz ama gel gör ki karsıma cıkan ınsanlar ınsana ıyı nıyetle de yaklasmadıgı korkum şu kiiii ayrılmaya karar werdım su an ıcın ama karsıma onun gbı bırının cıkmaması yok cıkmıyor kısmetım baglı hanı derler ya olmayınca olmuyor bu o sekılde bır durum

yani ben olsam acik acik "ben artik evlenmek istiyorum, ileride birlikte yaslanacagim insani yanimda gormek onunla korkmadan ayni cati altinda yasayabilmek istiyorum, sevdigim adamla birlikte ortak bir hayatim olsun, cocugumuz olsun...vs.istiyorum bu yolda benimle varsan hayatimda kal yoksa ben yoluma bakacagim" derdim.. bu ayip degil, bu evlilik meraklisi olmak da degil, zaten buna ayyy bu kiz da evlilik meraklisiymis diye bakan adamdan da hayir gelmez. bu senin ennn dogal hakkin, evlenmek istememek de onun hakki tabi ki kimse kimseyi istemedigi birseye zorlamamali.. eger ortak noktada bulusamiyorsaniz en iyisi isler kaka olmadan yollari ayirmak.. emin ol sonunda sen evlenecegin adami o da hosca vakit gecirecegi evlenmeden gezip tozacagi hatinu bulursunuz..

sen resti cekince muhtemelen evlenme teklif eder ama ne fayda yani, adami istemedigi bir sey yapmaya zorlamis olacaksiniz..

Kızlar merhaba
Genelde bütün sorularınıza her zaman yardımcı olup sızın hep yanınızda olmaya gayret ettım zaten bırımız olmassak bırımız yardım edıyoruz bu sıteyı cok sevıyorum :)))))

Benım bır sorunum var bu sorun şu

2009 yılında baslayan bır ılıskım var cok sukur su zamana gelene kadar bı gun olsun ne benı uzdu ne kırdı ne de yıprattı
Maddı acıdan durumu ısı. Turkıye standartlarının uzerınde bırı. Her gıttııgı sehır ulkeden bana telefon. Laptop Her seyı alır gelır

Gunler oldu aylar gectı 2009 dan su zamana artık evlenmek ıstıyorm dedım oda bana hazır dılm. Ruhen Kendımı hazır hıssetmıyorm anla benı bana gore dıl evlılık dedı bunun bıde bır arkadası var gecen sene evlendıler her gun kavga edıyolrlar ılıskımız onlar gbı olmasından korkuyo bunu ara ara soler zaten
Ama ben cocuk ıstıyorm bılmıyorm benı evlenmeye meraklı bırı olarakmı goruyor anlamıyorm ben. bazı seylerı erken yasadıysan erkek arkadasınla sıkılması dogaldır

Dun bır falcıya gıttım tanımıyorm bakan kısıyı de nse gel gelemı. Anne adını sole dedı sadece

Bas harfı. Son harfı arabası ısı maaasını nerde oturdunu. Her seyını soledı ustunede gulerek ısmınıde solememı ıstermısın dedı

Bu cocuk kımse dedı evlenmıcek dusunmuyor dedı

Dunden berı basım catlıyo moralım bozuk bır ılıskıyı faala gore yasatmam asla ama dun gene sordum evlılık hakkındakı dusunceleını gene baslama lutwen bu sekıldekı basıt konular ıcın yıpratma ılıskımızı dedı

Ben aılemı karsıma alıp evlılık dısı bı cocuk dogramam cocuk ıstıyorm ben evlenmek ıstıyorummmm ben

Fala bakan kısı senın kaderın baskası ve ıkı cocugun olucak. Dedı sana kımle evlenıcegını soleyemem cok gunah dedı ama sunu bılkı cok mutlu olucaksın dedı bu adam da evlenmıcek bunu bıl senle dedı

Dunden berı bu adam benle evlenmek ıstemıyor ayrılıyım dıyorum fala dayanarak dıl. Evlenmıcekse zaman mı kaybedıormm ben sızceeee
Bır erkek ıcın aglamam zırlamam allah baska dert vermesın bu konuda cok gucluyummmmm
Ne olcak bu durum bı soleyın yaaa :14::14::14::14::14:
Canım yazdıklarını falcıya gelınceye kadar guzelce okudum ama sen falcıya gıderek bastan yannıs yapmıssın bır kere oda allahın bır kulu gıdıp gelecegı ogrenmek oldukca gunah rabbınden suphen mı var canım ?senın ıcın hangı kaderı bıcmısse onu yasarsın hepımızde oyle evlılıge hazır olmaya bılır korkuları olur bununda senı anlayıslı karsılıyıp korkularını yenmesıne yardımcı olman lazım bunlar falcıyla olacak ıosler degıl parana ve ruh saglına yazık edersın etmıssınde zaten bazı seylerı erkek arkadasınla erken yasadıysan sıkılması dogaldır

Son düzenleme:
Falcı kısmını unutun önce bence.
Önemli olan beraber olduğunuz kişinin söyledikleri.
Sonuç olarak ileri de fikirleri değişedebilir bunu da bilemeyiz,
hani yaşlarınızda küçük değil pek evlilik için, oturup açık açık konuşmak lazım,
siz evliliği düşünüyorsanız bence de zaman harcamaya gerek yok.
Ben açıkçası o yaşa gelmiş, maddi durumu da müsait bir erkeğin, gerçekten sevdiği
kadınla evlenmemesini anlayamıyorum, nedenleri de neden değil bana göre.
Bir başkası evliliğinde mutsuz diye oda mutsuz olacak diye birşey yok,
eğer çok sevseydi de gözü bunları görmezdi bence.
Ya da bu kişi evlenmeden bir hayat geçirmek istiyor belki de, bunu size açık açık söylemeli
siz de ona göre yolunuzu çizmelisiniz.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

falcını cok beyendım desem yerıdır ıyı atıyor:1: kaderınde ıkı cocouk ve baskasının yattıgını soyluyor kısıyı soyleyemıyor neden cok gunahmıs pekı asıl yaptıgı ısın ne kadar farkında acaba?boyle seylere ınanıpta ruhsal durumunla oynama kaderındeyse zaten olur kı sayet degılse ne kadar yırrtınırsan yırtın oluru olmaz erkek arkadasına bıraz evlılıgın guzel taraflarınıda gosterıp sevdırmeye calıs

Son düzenleme:
Falcı kısmını unutun önce bence.
Önemli olan beraber olduğunuz kişinin söyledikleri.
Sonuç olarak ileri de fikirleri değişedebilir bunu da bilemeyiz,
hani yaşlarınızda küçük değil pek evlilik için, oturup açık açık konuşmak lazım,
siz evliliği düşünüyorsanız bence de zaman harcamaya gerek yok.
Ben açıkçası o yaşa gelmiş, maddi durumu da müsait bir erkeğin, gerçekten sevdiği
kadınla evlenmemesini anlayamıyorum, nedenleri de neden değil bana göre.
Bir başkası evliliğinde mutsuz diye oda mutsuz olacak diye birşey yok,
eğer çok sevseydi de gözü bunları görmezdi bence.
Ya da bu kişi evlenmeden bir hayat geçirmek istiyor belki de, bunu size açık açık söylemeli
siz de ona göre yolunuzu çizmelisiniz.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

bu guzel ve ulvı yorumlarınız ıcın tesekkur ederım cok gusel mantıklı acık net konusmanız ıcın

Evlilik bana göre değil demek ben senınle oynuyorum gönlümğ eğliyorum demek.

Neden böyle dedin diyorsan, aynı lafı bende duydum. çok acı ama severek ayrıldım ve iyiki ayrılmışım şimdi gerçek yüzünü görüyorum evet iyi biriydi birdediğimi iki etmezdi.ama o laf bana çooook agar geldi. çünkü ben gönül eglendirilecek biri değilim. kendimi asla bu konumda görmedim. adam sana evlilik bana göre degil diyor kendimden biliyorum sonu gelmiyor yanı beklemenın faydası yok arkadasım :25:

3 yıllık bir ilişki, her şey güllük gülistanlık hiç yıpranmamışsınız..
Kafasında ilişkinizle ilgili bir acaba da olamaz ki 31 yaşında adam bu nihayetinde
evlenmiycek evlilik istemiyorum demesine bakınca hayat görüşü bu
evlenip bir kadına bağlı bir ömür istemiyor demek yani üzülme ama canım
ben bunu çıkardım kendimce..
Ben olsam evlenip anne olmak istiyorum madem bu ilişkiye devam edemezdim
etmeye zorlasam içimde o coşku olmazki..
Her arkadaşım teker teker evlenecek düğünlerine gitcem
içim buruk olur ne biliyim hayal bile kuramaz hale gelirim
Ben öyle mutlu olamazdım daha da zamanımı vermezdim..
Hakkında hayırlısını dilerim

26.11.2012 de açtığın konuda evlenmeyi düşündüğün adam başka bu konudaki adam başka öyle mi.

Oldu o zaman kendine çok çok iyi bak canım kardeşim kendini hiç üzme, bol bol ılık su iç, bereni takmadan sakın dışarıya çıkma bak havalar çok soğuk üşütürsün mazallah.

Yazın berbat bir de profilinde yüksek lisans mezunu mimarım demişsin o konuya hiç girmiyorum.

falıcıyı bir kenara bırak sen .adam evlenmek istemediğini açıkça söylemiş daha ne desin ki anlaman için anlamadım .hediyeler alması seni sevdiğini mi gösteriyor pardon .belki başkalarınada alıyordur durumu iyiyse ne var bunda .bunlara aldanıcak yaşı geçmişsin 25 küçük bir yaş değil .senle evlenmek istemiyorum diyen bir erkekle neden sürdürüyorsun onuda anlamadım .çok saçma geldi bana .erkekler elde tutmak için evlilik vaatleri verir bunda oda yok direk söylemiş .

Back
X