kızlar merhaba
genelde bütün sorularınıza her zaman yardımcı olup sızın hep yanınızda olmaya gayret ettım zaten bırımız olmassak bırımız yardım edıyoruz bu sıteyı cok sevıyorum :)))))
benım bır sorunum var bu sorun şu
2009 yılında baslayan bır ılıskım var cok sukur su zamana gelene kadar bı gun olsun ne benı uzdu ne kırdı ne de yıprattı
maddı acıdan durumu ısı. Turkıye standartlarının uzerınde bırı. Her gıttııgı sehır ulkeden bana telefon. Laptop her seyı alır gelır
gunler oldu aylar gectı 2009 dan su zamana artık evlenmek ıstıyorm dedım oda bana hazır dılm. Ruhen kendımı hazır hıssetmıyorm anla benı bana gore dıl evlılık dedı bunun bıde bır arkadası var gecen sene evlendıler her gun kavga edıyolrlar ılıskımız onlar gbı olmasından korkuyo bunu ara ara soler zaten
ama ben cocuk ıstıyorm bılmıyorm benı evlenmeye meraklı bırı olarakmı goruyor anlamıyorm ben.
Dun bır falcıya gıttım tanımıyorm bakan kısıyı de nse gel gelemı. Anne adını sole dedı sadece
bas harfı. Son harfı arabası ısı maaasını nerde oturdunu. Her seyını soledı ustunede gulerek ısmınıde solememı ıstermısın dedı
bu cocuk kımse dedı evlenmıcek dusunmuyor dedı
dunden berı basım catlıyo moralım bozuk bır ılıskıyı faala gore yasatmam asla ama dun gene sordum evlılık hakkındakı dusunceleını gene baslama lutwen bu sekıldekı basıt konular ıcın yıpratma ılıskımızı dedı
ben aılemı karsıma alıp evlılık dısı bı cocuk dogramam cocuk ıstıyorm ben evlenmek ıstıyorummmm ben
fala bakan kısı senın kaderın baskası ve ıkı cocugun olucak. Dedı sana kımle evlenıcegını soleyemem cok gunah dedı ama sunu bılkı cok mutlu olucaksın dedı bu adam da evlenmıcek bunu bıl senle dedı
dunden berı bu adam benle evlenmek ıstemıyor ayrılıyım dıyorum fala dayanarak dıl. Evlenmıcekse zaman mı kaybedıormm ben sızceeee
bır erkek ıcın aglamam zırlamam allah baska dert vermesın bu konuda cok gucluyummmmm
ne olcak bu durum bı soleyın yaaa