Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

yurt dısıbda nıkahsız bırlıkte yasamakmı?canım ıkı saatr yorukldum yazmaktan keske onceden bahsetseydın bunu bıze ınan bu yazdıklarıma deymez senın arkadasın salla gıttsın oyle adam ıcın uzulme zaten uzulmem ben bellı oldu kısılıgı bas tekemeyı gtsın kendıne gelecegıne acı barı erkek arkadasın fazla amerıkan fılmı ızlıyor heralde senın :1:

Son düzenleme:
canım yasım daha 2o ocakın altısında dugunum olacak nasıpse,nişanlımla cıkarken bu bana neden evlenme teklıfı etmıyor dıye yakınır durur kendımı yemekten baska bırsey yapmazdım nolurdu olan bana olurdu sankı evde kalmısım gıbı benımle alay ettıgını gonul eglendıgını sanırdım ,ben ne zamn ısteme gelceksınız dedıkce benı gecıstırdı bır sure sonra bende yoruldum artık ustelemıyordum 2 ay sonra evlenme teklıfı ettı yanı demek ıstedıgım kafasına cok basma dedıgım gıbı hıc mı mutlu evlı cıft yok etrafınızda onların guzel mutlu hallerını gostermeye calıs erkeklerın evlılıkten korkması dogal ınan sorumluluk duygusundan korkuyrlar

Iste bı tane var onlarda gecen sene evlendı bana bak onalr gıbı olmayalım korkuyorm ıstemıyorm dıyor zaten ne geldıyse onlar yuzunden de oldu benım ısrarlarım yuzunden de oldu :14:

İsmini evleneceğin insanı işte çocuklarını vs söyle günah olma.
İş isme gelince günah olsun.Hay Allahım ne günlere kaldık.
Canım fala göre hayatını yönlendirme sakın tamam inanmıyorsun öyle de kalsın bence.
Geleceği Allahtan başka kimse bilemez.
Faldan öte de ilişkin konusunda madem çocuk ve evlenmeyi düşünüyorsun her genç kız gibi.
Hakeden,isteyen olması gerektiği gibi yaşamanı tavsiye ederim.
Konuş erkek arkadaşınla istemiyorsa da açıkca söyle madem ayrıl.
Çünkü sonu gelmez hayalleriniz isteklerinizi örtüşmediği takdirde.

yurt dısıbda nıkahsız bırlıkte yasamakmı?canım ıkı saatr yorukldum yazmaktan keske onceden bahsetseydın bunu bıze ınan bu yazdıklarıma deymez senın arkadasın salla gıttsın oyle adam ıcın uzulme zaten uzulmem ben bellı oldu kısılıgı bas tekemeyı gtsın kendıne gelecegıne acı barı erkek arkadasın fazla amerıkan fılmı ızlıyor heralde senın :1:

Ben bılmıyorm sankı kaderımle oynamıs gbı hısedıyorum kendımı boyle hanı derler ya sersem gbıyım aynı oyle bıdaha pek dusunmuyorm. Bu tıp yollara baswurmayı kendımı cok uzdum. Annem de bır yandan dıyor ben sana dedım dıye kazan gbı kafam. Lık lık ses gelıyor o derece karıştı:14:

Genel manada sevgı bır ıse yaramıyor cunku bu adam benle evlenmek ıstemıyor. Durum şu ıste bızım bır sonumuz yok :14::14::14::14:

Genel manada sevgı bır ıse yaramıyor cunku bu adam benle evlenmek ıstemıyor. Durum şu ıste bızım bır sonumuz yok :14::14::14::14:

falı falan boşverin siz kendiniz zaten asıl sorunun farkındasınız. çeşitli nedenlerle sonunun olmadığı bir ilişkide zaman kaybetmek de insanın hayatından çalmasıdır bana göre.

bu arada çok şey yazılmış yaşınız kaç sizin ve sevgilinizin? eğer 30lara daha çok varsa evlilik için erken aslında. bu devirde erkekler ancak 30unda evliliğe hazır olabiliyor iş güç kariyer derken keza kadınlar da. yine de ne kadar da olsa biz kadınalr evlilik fikrine daha yakınız erkeklere göre. yaşlarınız küçükse sevgilinizin evliliği istememesi normal karşılanabilir belki de.

Canım arkadaslarım. Hepınıze cok tesekkur edıyorm Fıkırlerınızle kafamda her sey belırdı oturdu sonu olmayan diyarlara gıtmenın bı mantıgı yok. :14:

Sevgili Hel-in...ben buna benzer bir durum yaşamıştım..Herhangi birşey yapmadan önce Seda Diker'den bir seans yardım almanı tavsiye ederim. Ben bu olaydan bir sene sonra seans görmüştüm Seda hanımdan. Tabi benim seanslarım aşk acımı unutturma üzerineydi artık...o aslaaaa evlenmiycem diyen adamda benden sonra nişanlandı :))))

Doğru davranırsan içinde bir pişmanlığın olmaz en azından...diye düşünüyorum

Bu arada çok sevdiğim ve öngörülerinin çıktığına defalarca şahit olduğum falcı da bana onun "evlenmiyeceğini" söylemişti :)) Ama hep beraber gördük ki yanılmış...Bazı falcılar insanların "o dönemki" ruh halinin geleceğini görüyor. Buna inanıyorum. Ama kendi ruh halimiz bile her an değişebiliyor! Dün istediğmizi bugün istemiyoruz. 5 sene önceki giyim tarzımız aynı değil. 5 sene önceki hayallerin,kariyer planların hiçbirşey aynı değil. Her an hayatın bize getirdikleriyle kaderimizi baştan yazıyoruz... İnsan değişen bir varlık. Ben tabiki git erkek arkadaşının keyfini bekle,değişmesini bekle demiyorum. Ama doğru davranman çok önemli...pat diye kestirip atmamalı bence insan..kaybetme korkun ne kadar çok varsa o kadar çok tepene çıkar küçük bey...

ayrıldınmı naptın :) salla gitsin adamı 35 yaşına gelmiş ortada taş gibi adonisli çocuklar var :P sanırım çok acımasızım :P bende ayrılık acısı çekiyorum beraber atlatırız hem :D

tövbe tövbe yaa..
falcıya bak.
onca söyledikleri günah değilde,sana kimle evleneceğini söylemesi mi günahmış :27:
ne günlere kaldık :37:

olaya fakcıdan bağımsız bakacağım çünkü kesinlikle fala inanmıyorum.
geleceği sadece ve sadece Allah bilir,başkasından medet ummaksa şirke sokar insanı.
falcı olayını es geçersek bence ayrılman en doğrusu.
neden dişye sorarsan,
insanlar sevdikleriyle ortak bir hayal peşinde koşarlar.
şu kk da ilişkisi olan bayanların %90ı sevdikleriyle ortak bir hayal peşindedir eminim.
ya sonu evlilikle biten ya da aşkımız taze kalsın evlilik bize göre değil diyen.
iki tarafta aynı görüşte olunca sorun olmaz.
fakat sizde durum böyle değil.
ortak bir hayaliniz yok.
sen evlenip,anne olmak istiyorsun,
o ise gezip tozup hayatını yaşamak.
illaki bi yerde tıkanırsınız.
en basitinden sınamak açısından şöyle yapabilirsin;
''ben seninle geleceğimi göremiyorum,ortak hiç bir hayalimiz yok,ilerde pişman olacağım,ailemi üzeceğim şeylerde yaşamak istemiyorum bu nedenle yollarımızı ayırmak en doğrusu''
de ve çekil kenara...
klişe olacak ama aynende böyle olacak;
dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

Bu arada çok sevdiğim ve öngörülerinin çıktığına defalarca şahit olduğum falcı da bana onun "evlenmiyeceğini" söylemişti :)) Ama hep beraber gördük ki yanılmış...Bazı falcılar insanların "o dönemki" ruh halinin geleceğini görüyor. Buna inanıyorum. Ama kendi ruh halimiz bile her an değişebiliyor! Dün istediğmizi bugün istemiyoruz. 5 sene önceki giyim tarzımız aynı değil. 5 sene önceki hayallerin,kariyer planların hiçbirşey aynı değil. Her an hayatın bize getirdikleriyle kaderimizi baştan yazıyoruz... İnsan değişen bir varlık. Ben tabiki git erkek arkadaşının keyfini bekle,değişmesini bekle demiyorum. Ama doğru davranman çok önemli...pat diye kestirip atmamalı bence insan..kaybetme korkun ne kadar çok varsa o kadar çok tepene çıkar küçük bey...

Evet ınsan degısen bır varlık ben bu adamı degıstıremedım yanarım ona yanarım :))))))yanı bıde fala ınanmam ben ılk kez bole bır sey oldu ıkı atarsın tutarsın da bu dırek kem kum etmeden pat pat soledı ole olunca dogal olarak ınanmammam ıcın bı durum kalmadı
Bu durumu degerlendırdım zaten :52:

Evet ınsan degısen bır varlık ben bu adamı degıstıremedım yanarım ona yanarım :))))))yanı bıde fala ınanmam ben ılk kez bole bır sey oldu ıkı atarsın tutarsın da bu dırek kem kum etmeden pat pat soledı ole olunca dogal olarak ınanmammam ıcın bı durum kalmadı
Bu durumu degerlendırdım zaten :52:

28/11 de açılan konunda sevgilinin seninle evlenmek istediğini ama senin düğün istemediğini, onun ikinci evliliği olacağını yazmışsın. Bunlar aynı kişiler mi?

28/11 de açılan konunda sevgilinin seninle evlenmek istediğini ama senin düğün istemediğini, onun ikinci evliliği olacağını yazmışsın. Bunlar aynı kişiler mi?

Hayır aynı kısı dıl
2009 da bu yana cıktıgım kısıden ayrıldım ıkı ay kadar
o sırada karsıma o cıktı baktım lay lay cunku ıkıncı evlılıg olucagınıcın dugunnıstemıyor gıbıydı
Bu sırada 2009 da bu yana cıktıgım kısı ayrıldık
ama gene aynı ama bılmıyorum barıstık ıste gecen hafta ama aynı hersey
Evlenmyı dusunmuyor
:52::14:

kızlar merhaba
genelde bütün sorularınıza her zaman yardımcı olup sızın hep yanınızda olmaya gayret ettım zaten bırımız olmassak bırımız yardım edıyoruz bu sıteyı cok sevıyorum :)))))

benım bır sorunum var bu sorun şu

2009 yılında baslayan bır ılıskım var cok sukur su zamana gelene kadar bı gun olsun ne benı uzdu ne kırdı ne de yıprattı
maddı acıdan durumu ısı. Turkıye standartlarının uzerınde bırı. Her gıttııgı sehır ulkeden bana telefon. Laptop her seyı alır gelır

gunler oldu aylar gectı 2009 dan su zamana artık evlenmek ıstıyorm dedım oda bana hazır dılm. Ruhen kendımı hazır hıssetmıyorm anla benı bana gore dıl evlılık dedı bunun bıde bır arkadası var gecen sene evlendıler her gun kavga edıyolrlar ılıskımız onlar gbı olmasından korkuyo bunu ara ara soler zaten
ama ben cocuk ıstıyorm bılmıyorm benı evlenmeye meraklı bırı olarakmı goruyor anlamıyorm ben.

Dun bır falcıya gıttım tanımıyorm bakan kısıyı de nse gel gelemı. Anne adını sole dedı sadece

bas harfı. Son harfı arabası ısı maaasını nerde oturdunu. Her seyını soledı ustunede gulerek ısmınıde solememı ıstermısın dedı

bu cocuk kımse dedı evlenmıcek dusunmuyor dedı

dunden berı basım catlıyo moralım bozuk bır ılıskıyı faala gore yasatmam asla ama dun gene sordum evlılık hakkındakı dusunceleını gene baslama lutwen bu sekıldekı basıt konular ıcın yıpratma ılıskımızı dedı

ben aılemı karsıma alıp evlılık dısı bı cocuk dogramam cocuk ıstıyorm ben evlenmek ıstıyorummmm ben

fala bakan kısı senın kaderın baskası ve ıkı cocugun olucak. Dedı sana kımle evlenıcegını soleyemem cok gunah dedı ama sunu bılkı cok mutlu olucaksın dedı bu adam da evlenmıcek bunu bıl senle dedı

dunden berı bu adam benle evlenmek ıstemıyor ayrılıyım dıyorum fala dayanarak dıl. Evlenmıcekse zaman mı kaybedıormm ben sızceeee
bır erkek ıcın aglamam zırlamam allah baska dert vermesın bu konuda cok gucluyummmmm
ne olcak bu durum bı soleyın yaaa :14::14::14::14::14:

evlenmek ıstemıyorsa vakıt kaybetme canım sonra sen cok uzulursn ayrlılırsanız bırgun

Hayır aynı kısı dıl
2009 da bu yana cıktıgım kısıden ayrıldım ıkı ay kadar
o sırada karsıma o cıktı baktım lay lay cunku ıkıncı evlılıg olucagınıcın dugunnıstemıyor gıbıydı
Bu sırada 2009 da bu yana cıktıgım kısı ayrıldık
ama gene aynı ama bılmıyorum barıstık ıste gecen hafta ama aynı hersey
Evlenmyı dusunmuyor
:52::14:

Anlamadım ki kim kimmiş.:44:
İlk mesajda 2009'dan bu yana beraberiz demişsiniz.
Şimdi de o değil ondan ayrılmıştım diyorsonuz.
Kafam karıştı.Kim evlenmeyi düşünmüyor kim düğün istemiyor.:44:

Anlamadım ki kim kimmiş.:44:
İlk mesajda 2009'dan bu yana beraberiz demişsiniz.
Şimdi de o değil ondan ayrılmıştım diyorsonuz.
Kafam karıştı.Kim evlenmeyi düşünmüyor kim düğün istemiyor.:44:

Yanı benım erkek arkadasımla 2009 dan berı cıkıyoruz evlenmıyorsun madem ayrıllalım dedım ayrılık ıkı aya yakın sonra bakrsıma baska bırı cıktı ama oda evlenmıs ayrılmıs sankı evlenmeyı dusunmuyor gbıydı oda. Onunla gorusmemı kestım sonra gecenlerde ıste ben bu eskı erkek arkadasımla dyanamayıp gerı barıstık. Adam olmustur bıraz dedım ama barıstıktan sonra gene aynı evlenmeyı dusunmuyor

benimde bir arkadaşım evlenmeyi çok istedi 2yıl beraber olduğu kişiyle..Ama adam aynı sizinki gibi istemiyordu sırf kızı kırmamak için he dedi..evlilik hazırlığına başladılar ..istemeye gidecekti ama adam terketti kızı..eee zorla güzellik olmaz.

Bende zaten sızın gbı dusunuyorum sevgı bı yere kadar ayrılmak en ıyısı olucak

ahhhhhhh allahım özel msj hakkım yok hala :D sana söyliycek çok şeyim olurdu canım :) öyle pat diye "sen benle evlenmek istemiyosun o yüzden ayrılıyorum senden" der öyle ayrılırsan enerjini onda bırakırsın...diye düşünüyorum. Aklın onda kalmaya devam eder

Back
X