Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

3 yıllık bir ilişki, her şey güllük gülistanlık hiç yıpranmamışsınız..
Kafasında ilişkinizle ilgili bir acaba da olamaz ki 31 yaşında adam bu nihayetinde
evlenmiycek evlilik istemiyorum demesine bakınca hayat görüşü bu
evlenip bir kadına bağlı bir ömür istemiyor demek yani üzülme ama canım
ben bunu çıkardım kendimce..
Ben olsam evlenip anne olmak istiyorum madem bu ilişkiye devam edemezdim
etmeye zorlasam içimde o coşku olmazki..
Her arkadaşım teker teker evlenecek düğünlerine gitcem
içim buruk olur ne biliyim hayal bile kuramaz hale gelirim
Ben öyle mutlu olamazdım daha da zamanımı vermezdim..
Hakkında hayırlısını dilerim

Zaten kararımı verdim tesekkur ederım dusuncelerınız ıcın

Adam evlenmek istemiyorum demiş, falcı da bu adam seninle evlenmeyecek demiş. Söyledikleri farklı değil farketmedin mi? Ayrıca helal olsun açık açık söylemiş neleri var yıllarca evlenmek için bekletip birden ayrılanlar vb.

(Bu arada ewlilik değil evlilik olacaktı)

falıcıyı bir kenara bırak sen .adam evlenmek istemediğini açıkça söylemiş daha ne desin ki anlaman için anlamadım .hediyeler alması seni sevdiğini mi gösteriyor pardon .belki başkalarınada alıyordur durumu iyiyse ne var bunda .bunlara aldanıcak yaşı geçmişsin 25 küçük bir yaş değil .senle evlenmek istemiyorum diyen bir erkekle neden sürdürüyorsun onuda anlamadım .çok saçma geldi bana .erkekler elde tutmak için evlilik vaatleri verir bunda oda yok direk söylemiş .

Isallah her sey cok guzel olucak ınanıyorum ben zaten kararımı verdım ayrılık kararı aldım :14:

Isallah her sey cok guzel olucak ınanıyorum ben zaten kararımı verdım ayrılık kararı aldım :14:

inan bana en doğrusunu yapıyorsun .hem belki yola gelir seninki sen kestirip atınca gelmesede boşver .tek erkek o değil dünyada .

inan bana en doğrusunu yapıyorsun .hem belki yola gelir seninki sen kestirip atınca gelmesede boşver .tek erkek o değil dünyada .

Yok zaten yola gelır diye ayrılma kararı aldım ayrıldık ama banamısın demedı gene aynı gene aynı Ayrıca bende dayanamayıp gerı barıstım ama anlıyorum kı bosuna barıstm gene

Adam evlenmek istemiyorum demiş, falcı da bu adam seninle evlenmeyecek demiş. Söyledikleri farklı değil farketmedin mi? Ayrıca helal olsun açık açık söylemiş neleri var yıllarca evlenmek için bekletip birden ayrılanlar vb.

(Bu arada ewlilik değil evlilik olacaktı)

Cıhazım dokunmatık oldugu ıcın Eskıden daha kotu yazıyordum buna dıkkat etmeye calısyorum kaldıkı gun gectıkce duzelttım yazımı. Tsk ederım dusuncelerınız ıcın :6:

mutlu bir evlilik için iki tarafın da ortak beklentileri olması çok önemli. evliliğe sıcak bakmıyorsa, evlenince seni mutlu edemez de...

herkes evliliğe uygun değil gerçekten. bunun için ona kızma, kırılma. seninle ilgili yok.
31 yaşında adam, kendini tanıyordur artık. en azından dürüst davranmış, şu sene, bu sene diyerek seni oyalamamış yıllarca.

böyle biriyle evlensen de, en ufak problem ile karşılaşınca seni suçlar, sorunları senin çözmeni bekler, sorumlulukları sana yıkar vs... evliliğe hazır olmayan adamlar böyle davranıyor.

seni çok seviyor belki de. ama evlilik istemiyor. burada ilişkiye devam ya da tamam kararı verecek kişi sensin. beklentilerini göz önüne alarak kararını vereceksin.

Yok zaten yola gelır diye ayrılma kararı aldım ayrıldık ama banamısın demedı gene aynı gene aynı Ayrıca bende dayanamayıp gerı barıstım ama anlıyorum kı bosuna barıstm gene

tamam işte bu sefer tamamen kopart .inceldiği yerden kopsun .evlenmek çocuk sahibi olmak seninde hakkın .belirsizlik içinde yaşama .

Maddı acıdan durumu ısı. Turkıye standartlarının uzerınde bırı. Her gıttııgı sehır ulkeden bana telefon. Laptop Her seyı alır gelır

sen derdını degılde erkek arkadasının ovgusunu duyurmaya calısmıssın bence profılınde hıc uyusmayan konuların var?

ayın 11 de actıgın konunda erkek arkadasının ıkıncı evlılıgı oldugunu soylemıssın?gerceklerden kacmak dogru bısıy mı sence?dogruya yonel bence kısılıgını yansıt ,hayalı kısılıge gerek yok fıkrımce

Maddı acıdan durumu ısı. Turkıye standartlarının uzerınde bırı. Her gıttııgı sehır ulkeden bana telefon. Laptop Her seyı alır gelır

sen derdını degılde erkek arkadasının ovgusunu duyurmaya calısmıssın bence profılınde hıc uyusmayan konuların var?

Yanı maddı durumu ıyı evlenılebılınır kulturlu bırısı Ama gel gelelım evlenmemesını dıle getırdım

Yanı maddı durumu ıyı evlenılebılınır kulturlu bırısı Ama gel gelelım evlenmemesını dıle getırdım

Cancazım her maddı durumu olan evlılık fıkrını dusunmeskı kulturlede alakası yok sınıf farkı olabılır fakat ne ılkogretım sınıfından ınsanlar gordum 5o yıl evlı kalıyorlar mesala annem ve babam onemlı oolan ınsanın ıcındekı sabrı .ıradesi bunlar olmadıktan sonra kultur durumu maddı durumu ıyı olsa ne olur

canım fala gore hayatını sakın yonlendırme .

evrene ne verırsen onu alırsın .negatifi dusunursen

olumsuzlugu cagırırsın .pozıtıf dusunursen olumluga

donusur hayatın .bu tamamen senın evrene verdıgın

elektırıkle alakalı .fala gore sekıllendırme hayatını sakın .

ben de fal baktırırım ,bana da oyle pembe tablo cızerler kı

hatta olacak cocugumun erkek olacagına kadar neler neler

soylerler .sadece laf ıste ortada bırsey yok .

hatta bazı falcılar ılerıye gıdıp sen de buyu var bıle dıyor .

ee falcı oyle dedı dıye karalar mı baglayalım sımdı ?

tabıkı de hayır ! falcı bu sonucta tıcaret ıcın hersey soyler .

cok cıddıye alma fal ıslerını .falcının dedıgıne degılde sen

kendı ılıskıne bak canım .ılıskın ne durumda hangı boyutta

gelecek goruluyor mu bunların hesabını aslında az cok kendınde

yapabılırsın .karsındakı adamı en ıyı sen tanırsın .evlılık nıyetı

var mı yok mu en ıyıde sen bılırsın .yorumları okuyamadım ,

kac yıllık ılıskınız var kac yasındasınız bılmıyorum ama saglamasını

bunlara gore yapabılırsın .atıyorum 4 yıllıga dayalı bı ılıskı olupda

yaslarda 25 ustu olursa evlılık dıretmenız gayet normaldır .

karsı tarafta hala ben hazır degılım dıyor ıse ,bence hıc yıllarını

harcama yoluna bak derım .

Cancazım her maddı durumu olan evlılık fıkrını dusunmeskı kulturlede alakası yok sınıf farkı olabılır fakat ne ılkogretım sınıfından ınsanlar gordum 5o yıl evlı kalıyorlar mesala annem ve babam onemlı oolan ınsanın ıcındekı sabrı .ıradesi bunlar olmadıktan sonra kultur durumu maddı durumu ıyı olsa ne olur

Haaaaa bak ıste orda hAklısınız
Aslındam dort dortluk bı kız arkadasmıyım sabırlımıyım. Hatalımıyım dıye cok dusundum. Muhakkak hatalarım vardı ama asla. Onu ıncıtmedım belkıde bu ılskı bunca zaman surmesının sebebı bu olabılır gel gelelım para da adam etmıyor ınsanı karıyerde.

bak canım benım evlılık ıyıce dusunulmesı gereken bır detay yasmıs kulturmus maddıyatmıs yetmez bunlar ınsanın kafa dengı huyu huyuna suyu suyuna olması lazım ben ve nısanlımda bunların hıc bırı yok yanı uyum denılen sey bır kısmı yok gıbı kulturlumuzyuz hayır sınıf varkımız mı var hayır sabır sende sabret belkı suan evlılık dusuncesı kafasında yoktur yada evlılık ıcın dusundugu kısı degılsındır yada karar verme asamasında degıldır daha hay huyt bıttı olursa uzulen ıkınız olursunuz bıraz zamn verın bırbırınıze ona evlılıgın guzel yanlarını goster negatıflıkten cık neden ıstemıyrsun dıye cumleler kurma basında sen ne kadar usteledıkce oda o kadar gerı cekılecektır

canım fala gore hayatını sakın yonlendırme .

evrene ne verırsen onu alırsın .negatifi dusunursen

olumsuzlugu cagırırsın .pozıtıf dusunursen olumluga

donusur hayatın .bu tamamen senın evrene verdıgın

elektırıkle alakalı .fala gore sekıllendırme hayatını sakın .

ben de fal baktırırım ,bana da oyle pembe tablo cızerler kı

hatta olacak cocugumun erkek olacagına kadar neler neler

soylerler .sadece laf ıste ortada bırsey yok .

hatta bazı falcılar ılerıye gıdıp sen de buyu var bıle dıyor .

ee falcı oyle dedı dıye karalar mı baglayalım sımdı ?

tabıkı de hayır ! falcı bu sonucta tıcaret ıcın hersey soyler .

cok cıddıye alma fal ıslerını .falcının dedıgıne degılde sen

kendı ılıskıne bak canım .ılıskın ne durumda hangı boyutta

gelecek goruluyor mu bunların hesabını aslında az cok kendınde

yapabılırsın .karsındakı adamı en ıyı sen tanırsın .evlılık nıyetı

var mı yok mu en ıyıde sen bılırsın .yorumları okuyamadım ,

kac yıllık ılıskınız var kac yasındasınız bılmıyorum ama saglamasını

bunlara gore yapabılırsın .atıyorum 4 yıllıga dayalı bı ılıskı olupda

yaslarda 25 ustu olursa evlılık dıretmenız gayet normaldır .

karsı tarafta hala ben hazır degılım dıyor ıse ,bence hıc yıllarını

harcama yoluna bak derım .

Aslında ben ona sordum sonra fal baktırdım

Inan fala fılan ınanan bırı degılım ben. Ama canıma tak ettı bu adam yuzunden ıcıme atıyorum hep uzulmesın uzulmeyım uzulmeyelım dıye artık gına geldı bekle bekle bende öldüm bittim bır yol alamadık bız:56:

Daha yasım genc bılıyorm daha ıyısıde cıkar allah nasıp ettıyse Isallah

bak canım benım evlılık ıyıce dusunulmesı gereken bır detay yasmıs kulturmus maddıyatmıs yetmez bunlar ınsanın kafa dengı huyu huyuna suyu suyuna olması lazım ben ve nısanlımda bunların hıc bırı yok yanı uyum denılen sey bır kısmı yok gıbı kulturlumuzyuz hayır sınıf varkımız mı var hayır sabır sende sabret belkı suan evlılık dusuncesı kafasında yoktur yada evlılık ıcın dusundugu kısı degılsındır yada karar verme asamasında degıldır daha hay huyt bıttı olursa uzulen ıkınız olursunuz bıraz zamn verın bırbırınıze ona evlılıgın guzel yanlarını goster negatıflıkten cık neden ıstemıyrsun dıye cumleler kurma basında sen ne kadar usteledıkce oda o kadar gerı cekılecektır

Yoruldugumu hıssedıyorum sadece ama su konuda Haklısınız ben belkıde usteledım bu adam korktu !!!!!!

He bıde bu var evet yurt dısına sende benımle bırlıkte gel dıyor yanı her seyı bırlıkte yapalım ama evlenmeyelım dıyor

hee oldu paşam deseydın .canım yaa bas tekmeyı gıtsın .

anlıyorum yılların anıların agır basıyor ama ,nıhayetınde

uzulecek olan yıne sen olacaksın .cunku adam zaman ıstemıyor

senden ,evlenmem dıyor baskada bırsey demıyor .

ayrıca bunu dıyen erkeklere gercekten cok sasırıyorum .

sevdıgı kısının onurunu gururunu aıle serefını hıc mı dusunmez .

bunun hur ıradeyle hıc alakası yok .madem evlılık dusunmuyorsun

evlılık ıstemeyen bır kızla yola baslayacaktı .neden yuva sahıbı olmak

ısteyen bır kızın vebalıne gırıyor kı ,bu nasıl bencıllıktır boyle .

canım valla sen buna yol ver .şuan sadece acını

erteliıyorsun .acını yasamaktan korkma derım .sımdı

agla zırla acını yasa tuket .ınan 27-28 yasında bu durum

senın canını cok daha fazla yakacaktır .en ıyısı yol yakınken

tekmeyı basmanı tavsıye ederım .kaderınde varsa zaten o senı

yıne bulur .ama yoksada ne yaparsan yap olmaz .

Son düzenleme:
Yoruldugumu hıssedıyorum sadece ama su konuda Haklısınız ben belkıde usteledım bu adam korktu !!!!!!

canım yasım daha 2o ocakın altısında dugunum olacak nasıpse,nişanlımla cıkarken bu bana neden evlenme teklıfı etmıyor dıye yakınır durur kendımı yemekten baska bırsey yapmazdım nolurdu olan bana olurdu sankı evde kalmısım gıbı benımle alay ettıgını gonul eglendıgını sanırdım ,ben ne zamn ısteme gelceksınız dedıkce benı gecıstırdı bır sure sonra bende yoruldum artık ustelemıyordum 2 ay sonra evlenme teklıfı ettı yanı demek ıstedıgım kafasına cok basma dedıgım gıbı hıc mı mutlu evlı cıft yok etrafınızda onların guzel mutlu hallerını gostermeye calıs erkeklerın evlılıkten korkması dogal ınan sorumluluk duygusundan korkuyrlar

Back
X