Evlenmeyi düşümüyorsa zaman mı kaybeiyorum?

yurt dısıbda nıkahsız bırlıkte yasamakmı?canım ıkı saatr yorukldum yazmaktan keske onceden bahsetseydın bunu bıze ınan bu yazdıklarıma deymez senın arkadasın salla gıttsın oyle adam ıcın uzulme zaten uzulmem ben bellı oldu kısılıgı bas tekemeyı gtsın kendıne gelecegıne acı barı erkek arkadasın fazla amerıkan fılmı ızlıyor heralde senın

Son düzenleme:

Iste bı tane var onlarda gecen sene evlendı bana bak onalr gıbı olmayalım korkuyorm ıstemıyorm dıyor zaten ne geldıyse onlar yuzunden de oldu benım ısrarlarım yuzunden de oldu

İsmini evleneceğin insanı işte çocuklarını vs söyle günah olma.
İş isme gelince günah olsun.Hay Allahım ne günlere kaldık.
Canım fala göre hayatını yönlendirme sakın tamam inanmıyorsun öyle de kalsın bence.
Geleceği Allahtan başka kimse bilemez.
Faldan öte de ilişkin konusunda madem çocuk ve evlenmeyi düşünüyorsun her genç kız gibi.
Hakeden,isteyen olması gerektiği gibi yaşamanı tavsiye ederim.
Konuş erkek arkadaşınla istemiyorsa da açıkca söyle madem ayrıl.
Çünkü sonu gelmez hayalleriniz isteklerinizi örtüşmediği takdirde.

Ben bılmıyorm sankı kaderımle oynamıs gbı hısedıyorum kendımı boyle hanı derler ya sersem gbıyım aynı oyle bıdaha pek dusunmuyorm. Bu tıp yollara baswurmayı kendımı cok uzdum. Annem de bır yandan dıyor ben sana dedım dıye kazan gbı kafam. Lık lık ses gelıyor o derece karıştı

Genel manada sevgı bır ıse yaramıyor cunku bu adam benle evlenmek ıstemıyor. Durum şu ıste bızım bır sonumuz yok

Genel manada sevgı bır ıse yaramıyor cunku bu adam benle evlenmek ıstemıyor. Durum şu ıste bızım bır sonumuz yok

falı falan boşverin siz kendiniz zaten asıl sorunun farkındasınız. çeşitli nedenlerle sonunun olmadığı bir ilişkide zaman kaybetmek de insanın hayatından çalmasıdır bana göre.

bu arada çok şey yazılmış yaşınız kaç sizin ve sevgilinizin? eğer 30lara daha çok varsa evlilik için erken aslında. bu devirde erkekler ancak 30unda evliliğe hazır olabiliyor iş güç kariyer derken keza kadınlar da. yine de ne kadar da olsa biz kadınalr evlilik fikrine daha yakınız erkeklere göre. yaşlarınız küçükse sevgilinizin evliliği istememesi normal karşılanabilir belki de.

Canım arkadaslarım. Hepınıze cok tesekkur edıyorm Fıkırlerınızle kafamda her sey belırdı oturdu sonu olmayan diyarlara gıtmenın bı mantıgı yok.

Sevgili Hel-in...ben buna benzer bir durum yaşamıştım..Herhangi birşey yapmadan önce Seda Diker'den bir seans yardım almanı tavsiye ederim. Ben bu olaydan bir sene sonra seans görmüştüm Seda hanımdan. Tabi benim seanslarım aşk acımı unutturma üzerineydi artık...o aslaaaa evlenmiycem diyen adamda benden sonra nişanlandı :))))

Doğru davranırsan içinde bir pişmanlığın olmaz en azından...diye düşünüyorum

Bu arada çok sevdiğim ve öngörülerinin çıktığına defalarca şahit olduğum falcı da bana onun "evlenmiyeceğini" söylemişti :)) Ama hep beraber gördük ki yanılmış...Bazı falcılar insanların "o dönemki" ruh halinin geleceğini görüyor. Buna inanıyorum. Ama kendi ruh halimiz bile her an değişebiliyor! Dün istediğmizi bugün istemiyoruz. 5 sene önceki giyim tarzımız aynı değil. 5 sene önceki hayallerin,kariyer planların hiçbirşey aynı değil. Her an hayatın bize getirdikleriyle kaderimizi baştan yazıyoruz... İnsan değişen bir varlık. Ben tabiki git erkek arkadaşının keyfini bekle,değişmesini bekle demiyorum. Ama doğru davranman çok önemli...pat diye kestirip atmamalı bence insan..kaybetme korkun ne kadar çok varsa o kadar çok tepene çıkar küçük bey...

ayrıldınmı naptın :) salla gitsin adamı 35 yaşına gelmiş ortada taş gibi adonisli çocuklar var sanırım çok acımasızım bende ayrılık acısı çekiyorum beraber atlatırız hem

tövbe tövbe yaa..
falcıya bak.
onca söyledikleri günah değilde,sana kimle evleneceğini söylemesi mi günahmış
ne günlere kaldık

olaya fakcıdan bağımsız bakacağım çünkü kesinlikle fala inanmıyorum.
geleceği sadece ve sadece Allah bilir,başkasından medet ummaksa şirke sokar insanı.
falcı olayını es geçersek bence ayrılman en doğrusu.
neden dişye sorarsan,
insanlar sevdikleriyle ortak bir hayal peşinde koşarlar.
şu kk da ilişkisi olan bayanların %90ı sevdikleriyle ortak bir hayal peşindedir eminim.
ya sonu evlilikle biten ya da aşkımız taze kalsın evlilik bize göre değil diyen.
iki tarafta aynı görüşte olunca sorun olmaz.
fakat sizde durum böyle değil.
ortak bir hayaliniz yok.
sen evlenip,anne olmak istiyorsun,
o ise gezip tozup hayatını yaşamak.
illaki bi yerde tıkanırsınız.
en basitinden sınamak açısından şöyle yapabilirsin;
''ben seninle geleceğimi göremiyorum,ortak hiç bir hayalimiz yok,ilerde pişman olacağım,ailemi üzeceğim şeylerde yaşamak istemiyorum bu nedenle yollarımızı ayırmak en doğrusu''
de ve çekil kenara...
klişe olacak ama aynende böyle olacak;
dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

Evet ınsan degısen bır varlık ben bu adamı degıstıremedım yanarım ona yanarım :))))))yanı bıde fala ınanmam ben ılk kez bole bır sey oldu ıkı atarsın tutarsın da bu dırek kem kum etmeden pat pat soledı ole olunca dogal olarak ınanmammam ıcın bı durum kalmadı
Bu durumu degerlendırdım zaten

28/11 de açılan konunda sevgilinin seninle evlenmek istediğini ama senin düğün istemediğini, onun ikinci evliliği olacağını yazmışsın. Bunlar aynı kişiler mi?

28/11 de açılan konunda sevgilinin seninle evlenmek istediğini ama senin düğün istemediğini, onun ikinci evliliği olacağını yazmışsın. Bunlar aynı kişiler mi?

Hayır aynı kısı dıl
2009 da bu yana cıktıgım kısıden ayrıldım ıkı ay kadar
o sırada karsıma o cıktı baktım lay lay cunku ıkıncı evlılıg olucagınıcın dugunnıstemıyor gıbıydı
Bu sırada 2009 da bu yana cıktıgım kısı ayrıldık
ama gene aynı ama bılmıyorum barıstık ıste gecen hafta ama aynı hersey
Evlenmyı dusunmuyor

evlenmek ıstemıyorsa vakıt kaybetme canım sonra sen cok uzulursn ayrlılırsanız bırgun

Anlamadım ki kim kimmiş.:44:
İlk mesajda 2009'dan bu yana beraberiz demişsiniz.
Şimdi de o değil ondan ayrılmıştım diyorsonuz.
Kafam karıştı.Kim evlenmeyi düşünmüyor kim düğün istemiyor.:44:

Yanı benım erkek arkadasımla 2009 dan berı cıkıyoruz evlenmıyorsun madem ayrıllalım dedım ayrılık ıkı aya yakın sonra bakrsıma baska bırı cıktı ama oda evlenmıs ayrılmıs sankı evlenmeyı dusunmuyor gbıydı oda. Onunla gorusmemı kestım sonra gecenlerde ıste ben bu eskı erkek arkadasımla dyanamayıp gerı barıstık. Adam olmustur bıraz dedım ama barıstıktan sonra gene aynı evlenmeyı dusunmuyor

benimde bir arkadaşım evlenmeyi çok istedi 2yıl beraber olduğu kişiyle..Ama adam aynı sizinki gibi istemiyordu sırf kızı kırmamak için he dedi..evlilik hazırlığına başladılar ..istemeye gidecekti ama adam terketti kızı..eee zorla güzellik olmaz.

Bende zaten sızın gbı dusunuyorum sevgı bı yere kadar ayrılmak en ıyısı olucak

ahhhhhhh allahım özel msj hakkım yok hala sana söyliycek çok şeyim olurdu canım :) öyle pat diye "sen benle evlenmek istemiyosun o yüzden ayrılıyorum senden" der öyle ayrılırsan enerjini onda bırakırsın...diye düşünüyorum. Aklın onda kalmaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…