evlenmeyi düşündüğüm kişi defalarca zina yapmış

Adam şimdi 30 ve üstüyse normal. Yapmasa anormal olur. Burda okuyoruz aylarca seks yapmayan kocalardan şikayetçi kadınları

Pardon da Adam pişman Değilim diyor.o hikaye de kadın çok pişmandı ve Allah onu affetmişti.

eğer pişman değil yani rabbimden dahi utanmıyor ve vicdanen rahatsızlık da duymuyorsa bende olsam 1dk.dahi durmazdım evlendıkden sonrada devam ederse hadi..*ve imani boyutu benim için çook daha önemli

-bir tek günah zina değildir ama zina büyük günahtır.
-karşıdan bakıp arzulamak günahtır ama zina değildir.zinaya yaklaşmadır .
-bayan bunları yaptığına pişman olmadığından şikayetçi aldatıldığına değil

ohoo sen temiz erkek arıyosun bide geçmişi temiz olucak veya pişman olacak biraz zor bulursun..Kaldı ki pişman olsa nolur ki geçmiş adı üstünde bitmiş gitmiş..

ya yanlış anlama ama erkeğin bakiri var mı ya?benim de eşim birçok kere eski kız arkadaşlarıyla birlikte olmuş.bak ''olmuş'' diyorum önemli olan eskisi değil şimdiki zamanı.neyi hazmedemiyosun ki?bitmiş gitmiş...kendine yazık etme üzülüp

Cok komiksin inan bana cok komiksin, sene olmus 2000 bilmemkac sen hala neyin pesindesin...

Bu devirde zina yapmayan hatun kaldimi ki zina yapmamis temiz erkek ariyorsun :))

Evde kaldin söyliyim sana

zina yapmamış erkek kaldı mı diyenler bunu ciddi ciddi söylüyor musunuz gerçekten çok merak ediyorum.. benim midem kaldırmıyor da.. kız evlenmeden önce yapsa bu konu ölüme bile gider ama erkek yapınca bu zamanda yapmamış erkek mi kaldı. pes doğrusu bence erkek zihniyetinden önce kadın zihniyetini değiştirmek lazım.. konunun bi de dini boyutu var ama o konuya hiç girmiycem.. sonuçta kişi kendi nasılsa karşındakini de öyle istermiş konu sahibide istememekte çok haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…