- 5 Ocak 2016
- 12
- 12
- 3
- 41
- Konu Sahibi deryaca8999
-
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Yapmış olmasından ziyad pişman olmamasına takılıyorum esasen. Bu önemli değil mibenden öncesi beni ilgilendirmez der benle olan zamana bakarım. bu devirde bakir erkek bulmak zor. benden önceki yediği haltlar beni ilgilendirmez
Çünkü geri dönesim var :)bitirdiyseniz neden düşünüp duruyorsunuz ki.
bu kişisel bir tercihtir.
dini kısmı bize düşmez Yüce Allah ile onun arasında hesabını o verir.
sen istememiş ve bitirmişsin .nokta..
sonrası ne düşünce ne his , hiçbirşey olmaması lazım
Kullandığı bi ifadeden dolayı konu oraya geldi.3 ayda zina olaylarına nasıl girdiniz öyle
helal süper
yıl olmuş 2016 bu kadr takmayın. o zaman ilan verin eline kız eli değmemiş erkek arıyorum diye bu ne yahu. sanki sizi aldatmışta başkalarıyla yatmış gibi davranıyorsunuzYapmış olmasından ziyad pişman olmamasına takılıyorum esasen. Bu önemli değil mi
Bi de nur suresi 3. Ayet de zina yapanlar ancak zina yapanlarla evlenir yazıyor bu beni çok zora soktu. Tövbe varsa müstesnabitirdiyseniz neden düşünüp duruyorsunuz ki.
bu kişisel bir tercihtir.
dini kısmı bize düşmez Yüce Allah ile onun arasında hesabını o verir.
sen istememiş ve bitirmişsin .nokta..
sonrası ne düşünce ne his , hiçbirşey olmaması lazım
ben böyle şeylere takılmam, cinselliğin belli çizgiler içerisinde özgürce yaşanması taraftarıyım kişinin rızası olmak ve yetişkin olmak kaydıyla...ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Evet bende bakış açısına zihniyetine takılıyorumBenim için önemli bir konu.
Geçmişi ilgilendirmez diyemem, çünkü bunu yaşayan ve pismanlik duymayan biriyle görüşlerimiz aynı doğrultuda değildir.
:)Çünkü geri dönesim var :)
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?