evlenmeyi düşündüğüm kişi defalarca zina yapmış

Siz daha önce zina etmediyseniz ayrılmanız yerinde olmuş bence. Erkekler kendileri yaparsa tecrübe olur kadınlar yaparsa afedersiniz yollu kadın olur. Ben ikisinin de evlenmeden ilişki yaşamasını doğru bulmuyorum. Bu benim görüşüm. Birakin Ayrildiginiz şahıs kendisi gibi tecrübeli birini bulsun. Tecrübeli tecrübeli şeyederler

Bence haklisin canim..pek rahatmis sana anlatirken bunlari...evlenseydin tekrarinin olmayacagi ne malum ki..hani bir soz vardir huylu huyundan vazgecmez..can cikar huy cikmaz ...bence tekŕar onunla gorusme derim..

Şahsen çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum arkadaşım da öyle oldu erkek arkadaşı çok insanla birlikte olmuştu evlendiler ama çocuk eski hayatından kopamadı eski birlikte olduğu kadınlara gitti sürekli

Ya sanane yapmışsa yapmış. Günahsa günahı ona? Ne soruyorsunuz ya eskileri adamlara ? Değilmiş pişman yalan mı söylesin? Bu ne ya mahkeme heyeti gibi pişmanmısın ?
Sokakta plajda gördüğü kadını yatakta hayal eden insandan ne farkı var? Bunları yapmayan adam mı var? Evlenmeyin o zaman siz. Oturun bekar olarak.

Yorumları okumadım. Konu ilginç eşimle bu zamana kadar ne ilişkisi oldu hiç konuşmadım tek bildiğim bir nişanlılık yaşadığı hepsi bu eşimde aslaa benle böyle bişey konuşmadı benim hakkımda da sormadı. Bir sorun yaşamadık

Yapmış olmasından ziyad pişman olmamasına takılıyorum esasen. Bu önemli değil mi
Bence önemli olan pişman olmamış olmasından da ziyade ağzına geleni söyleyecek kadar dürüst olması.
Hatta bu dürüstlük de değil saçma bişey yeni bir insana oturup eskileri anlatmak hem de bu kadar detayla.
Ben olsam geçmişim seni ilgilendirmez deyip keser atardım konuşmayı

Ayrılmanız doğru olan..geri dönesim var demeyin..sonra pişman olursun..
Önceden çok kişiyle yattım ama pişman değilim demek...hayatındaki yeni insana bunu söylemek ne kadar doğru?
Eğer dini inancınız varsa tabi.

)) çocuk güzel söylemiş ayrıca her koyun kendi bacağından asılır, gider kafana göre birini bulursun, ona da kız çok sanada. 3 ayda da maşallah, şahsen ben soramam :)

Dini yönünden de bakıyorsan olması gereken neyse öyle davran. Armut piş ağzıma düş olmaaaaz!

Yalandan pişmanım demesinden iyidir demek ki İmanı kuvvetli biri degil pişman olmadıysa. Pişman olan insan bir daha yapmamaya özen gösterir. Cok değer veriyorsan bu mevzulara ayrılmakla dogru yapmışsın. Şahsim adına konuşayım benden öncesi beni ilgilendirmez.

zina derken ne yapmış başka kadınlarlamı ilişkiye girmiş yoksa sadece sevgilimi olmuş

kudus'te genc bir kadini taslarken ahali, elinde asasi ile bir adam belirmis ve seslenmis:

- ilk tasi gunahsiz olaniniz atsin.

bu kadin magdalalı meryem, adam da Allah'in peygamberi hz. isa imis. ve bu Hak peygamberi bu kadini kendisine es yapmis.

demem su ki, Allahin katinda kimin ne yucelikte oldugunu bilemezsiniz. sizden onceki bir iliskiyi kabul etmemek tabii ki size kalmis ancak su kelami da unutmamak gerekir, Hz. Ali'nin sozudur:

- Adem dune takili kalsaydi insan olamazdi.

yani; hatalar insanlari yarinlara ulastirmak ve o yarinlari dogruca yasatabilmek icin varlar.

Hayal etmekle hayal ettiğini gerçekleştirmek çok farklı şeylerdir. Hayal edince zina etmiş de oluyoruz. Zaten zina yapmıştır tövbe etmiştir yaptığından pismandir ozaman sorgulamak bize düşmez. Ama pişman değilim bir dağa olsa yine yaparım mantığında birine çok da güven olmax. Yarın birgün aldatmayacagi ne malum. Muhtemelen aldatincada hayatım yeni şeyler keşfettim senle denemeden önce birax pratik yapayım dedim diyebilir :)

Piskin olmasi can sıkıcı. Ama yasiniz 32 ymis onunda o civarlardadir. O yasta oyle bi dusunce niyeyse bana normal geldi. Ama en azindan yasadim pismanmiyim cok sayilmaz ama olmasaydi daha iyiydi o gunleri unutup yola seninle devam etmek tercihim bla bla bla diyebilirdi. Peki o ne dedi ayrilirken merak ettim. Ayrilisi sacma gerikafalilik gibimi gordu?

Eğer zinalariyla övunuyorsa ahlak olarak çökmüş biri muhtemelen

So what?
Olması gerekeni yapmışsın zaten, senin kabul edemeyeceğin bir şeyse tabii ki ilerde büyük sorun olur, ayrılmanız hayırlı olmuş. Bakış açısı da "bana bir şeyler katıyor." Böyle olduğuna göre temelde çok farklı dünya görüşlerine sahipsiniz zaten.
Ben de istemezdim şahsen. Belki de cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var.

evlendikten sonra zina yapmasin da..gecmisi sizi pek hatta hic ilgilendirmez aslinda..
olan olmus,adam bunu hayat tecrubesi olarak algiliyor bunun icin onu yargilayamazsiniz.
geri donseniz de sorun cikar cunku belli ki hayat gorusleriniz farkli.

Çok ta iyi yapmışsınız tebrikler..bugün Allah'a karşı yaptığı yanlıştan pişman olmayan yarın öbür gün sana karşı her yanlışı yapardı.ben kendime başka kadınların koynuna girmiş üstelikte bundan pişman olmayan Bi Adamı kendime layık görmem .tamam hiçbirimiz günahsız değiliz ama en azından pişman olmakta bir erdemdir.!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…