- Konu Sahibi deryaca8999
-
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Şahsen çok doğru bir karar verdiğini düşünüyorum arkadaşım da öyle oldu erkek arkadaşı çok insanla birlikte olmuştu evlendiler ama çocuk eski hayatından kopamadı eski birlikte olduğu kadınlara gitti sürekliArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Bence önemli olan pişman olmamış olmasından da ziyade ağzına geleni söyleyecek kadar dürüst olması.Yapmış olmasından ziyad pişman olmamasına takılıyorum esasen. Bu önemli değil mi
Ya sanane yapmışsa yapmış. Günahsa günahı ona? Ne soruyorsunuz ya eskileri adamlara ? Değilmiş pişman yalan mı söylesin? Bu ne ya mahkeme heyeti gibi pişmanmısın ?
Sokakta plajda gördüğü kadını yatakta hayal eden insandan ne farkı var? Bunları yapmayan adam mı var? Evlenmeyin o zaman siz. Oturun bekar olarak.
Çok ta iyi yapmışsınız tebrikler..bugün Allah'a karşı yaptığı yanlıştan pişman olmayan yarın öbür gün sana karşı her yanlışı yapardı.ben kendime başka kadınların koynuna girmiş üstelikte bundan pişman olmayan Bi Adamı kendime layık görmem .tamam hiçbirimiz günahsız değiliz ama en azından pişman olmakta bir erdemdir.!!!!!!!!!!!!!!!!ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?