Ayrılıyım mi zamanla değişir mi fikri sizceBence sorun ediyor.
Eğer planınız evlenmek ve anne olmaksa ayrılmaya mecbursunuz.Ayrılıyım mi zamanla değişir mi fikri sizce
Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyorYaş konu Bence eskiden olsa sorun olmazdı ama şu an ki devir de yaş sorun olabilir ki evliliği düşünmeme sebebi ne sordunuz mu ?sebepsiz ise evliliği düşünmemesi o kişiden hayir gelmez bir ilişkinin flört çağını uzatmamak daha iyi...
Anne olmak değil planım sadece bi hayat arkadaşıEğer planınız evlenmek ve anne olmaksa ayrılmaya mecbursunuz.
Biliyorsunuz 40 yaşından sonra gebelikler zor ve riskli olabiliyor.
Konuştuk zamana bıraktım diyordu ama son dönemlerde evlenmeye sıcak bakmıyorum dedibugüne kadar hiç evlilik konuşmadınız mı?
konuştuysanızda vaz mı geçti. yani 4 senede insan konuşur evlilik konusunu illa.yaşı sorun etseydi 4 senedir birlikte olmazdı. veya çevreden mi çekiniyor.
madem düşünmüyordu ilk başta söyleseymiş. resmen insanı kandırmak bu.Konuştuk zamana bıraktım diyordu ama son dönemlerde evlenmeye sıcak bakmıyorum dedi
Eğer sizin niyetiniz evlilik ve yeni bir hayat kurmak ise bence o yolun sonu yok ilerlemeden dönünSuan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Evlilik düşünülen ilişkilerde 4 yıl genelde evliliğe hazırlık süreci değil midir?Anne olmak değil planım sadece bi hayat arkadaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?