Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Dün evlenmekle ilgili konuştuk
Evlenmeyi düşünmediğini söyledi
Biraz tartıştık
Erkek arkadasım 28 ben 36 yasındayım
Benden 9 yaş küçük
Seviyorum o da seviyor ama evlenmek istemiyor
Sizce napmalıyım?
Yaş farkı mı sorun bilmiyorum

Yaş konu Bence eskiden olsa sorun olmazdı ama şu an ki devir de yaş sorun olabilir ki evliliği düşünmeme sebebi ne sordunuz mu ?sebepsiz ise evliliği düşünmemesi o kişiden hayir gelmez bir ilişkinin flört çağını uzatmamak daha iyi...

Sürekli aranızda para mevzuları dönmüş. Daha sanırım evlilik için hazır görmüyor kendini. Sonuçta bir birikim düzen gerekiyor. Yoksa zor bir de yaş farkınız var aileye çevreye kabul ettirmek bunlar da kendini geri çekmesine sebep olabilir.

Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor

bugüne kadar hiç evlilik konuşmadınız mı?
konuştuysanızda vaz mı geçti. yani 4 senede insan konuşur evlilik konusunu illa.yaşı sorun etseydi 4 senedir birlikte olmazdı. veya çevreden mi çekiniyor.
Konuştuk zamana bıraktım diyordu ama son dönemlerde evlenmeye sıcak bakmıyorum dedi

Erkekler geç olgunlaşıyor,onun olgunlaşacağı 35 yaşında siz 43 yasında olacaksınız.O yüzden olabilecek bir ilişki olduğunu düşünmüyorum.O kişinin de ciddi düşündüğünü sanmıyorum.Bence yol yakınken ayrılın,hayat görüşünüz belli ki farklı.İlla evlenir ama o sizin yasınıza geldiginde sizin yasınız da ilerlemis olacak,daha cocuk vs derken hayat istediginiz gibi gitmeyebilir

Anne olmak değil planım sadece bi hayat arkadaşı
Evlilik düşünülen ilişkilerde 4 yıl genelde evliliğe hazırlık süreci değil midir?
Varsa okul, askerlik biter. İş ve evlilik hazırlıkları bir arada götürülür.
Fakat karşınızdaki insan evlilik düşünmüyor. İlerde kararı değişir mi diye umuyorsunuz. Bu umut için kaç sene beklemeyi göze aldınız peki?
Dört yıl daha mı? O arada sevgiliniz başkasıyla evlenmek istediğini söylerse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…