Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsınZamanını da seni de kullanıyor , bu yaşta seninle bir gelecek görmeyen adamdan ne bekliyorsun ??
Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Dün evlenmekle ilgili konuştuk
Evlenmeyi düşünmediğini söyledi
Biraz tartıştık
Erkek arkadasım 28 ben 36 yasındayım
Benden 9 yaş küçük
Seviyorum o da seviyor ama evlenmek istemiyor
Sizce napmalıyım?
Yaş farkı mı sorun bilmiyorum
Zor bi durum ama ben olsam acı da çeksem benimle gelecek düşünmeyen adamın yanında durmamErkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Biraz tartıştık
Erkek arkadasım 28 ben 36 yasındayım
Benden 9 yaş küçük
Seviyorum o da seviyor ama evlenmek istemiyor
Sizce napmalıyım?
Yaş farkı mı sorun bilmiyorum
Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Ne belası arkadasım,niyeti olmasa niyetim Yok derAblacim adam sana acikca seni daha fazla oyalayamam, evlenmek istiyorsan git evlen demis. 36yasinda kadinsin, adamin ne dedigini goremiyor musun? Belli ki adamin seninle evlenmeye niyeti yok, birakip baskasiyla evlenmeye gittiginde basina bela olma istiyor o kadar.
Evlenmeyi düşünmüyorumCanım bence zaman kaybetme hemen ayrılma senin evlenmeye ihtıyacın var bosuna zaman kaybetme cnm
Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın
Ne belası arkadasım,niyeti olmasa niyetim Yok der
Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz
Oo ozaman siz evlilik dusunuyorsaniz birakin gitsin.Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Kimseyle evlenmek istemediğini söylediEeee adam zaten evlenmeye niyetim yok demis ya iste?!!:
o evlenmeyi düşünmüyor siz anne olmayi düşünmüyorsunuz, ona bu düşüncenizi soylediyseniz rahatlığı bundan da olabilir nasilsa anne olmak da istemiyor diye veya o baba olmak istedigi için sizinle sıcak bakmiyor olabilir mi? yaş bence sorun degil ruhlar birbirini sevdikten sonra o da sorun etse 4 yıldır sizinle olmazdi sanırım ama ilişkinizin ciddiyetini siz bilirsiniz en iyiAnne olmak değil planım sadece bi hayat arkadaşı
O zaman sorun ne? Devam edin mademEvlenmeyi düşünmüyorum
Kimseyle evlenmek istemediğini söyledi
Kimseyle evlenmek istemediğini söyledi
Beni en iyi anlayan siz oldunuzo evlenmeyi düşünmüyor siz anne olmayi düşünmüyorsunuz, ona bu düşüncenizi soylediyseniz rahatlığı bundan da olabilir nasilsa anne olmak da istemiyor diye veya o baba olmak istedigi için sizinle sıcak bakmiyor olabilir mi? yaş bence sorun degil ruhlar birbirini sevdikten sonra o da sorun etse 4 yıldır sizinle olmazdi sanırım ama ilişkinizin ciddiyetini siz bilirsiniz en iyi
Yaşım ileri olduğu için o günaha girmek istemiyorBen sizin kafayı anlamadım :)
Ne dediğiniz belli değil..
Evlenmek istemiyorsanız böyle devam edin hayata.
Evlenmek istiyorsanız da ''Ben istemiyorum git başkasıyla evlen istersen.'' diyen adamın sevmediğini
görün..
Görün bir zahmet yani..
İnsan sevdiğini elleriyle başka birine iter mi?
Şakası bile koyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?