Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

Zamanını da seni de kullanıyor , bu yaşta seninle bir gelecek görmeyen adamdan ne bekliyorsun ??
Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın

Eşimle tanistigimizda ben 24 o 26 yaslarindaydik.Biz de sanal ortamda tanistik eşimle ama aynı şehirde yaşadığımız için kısa sürede yüz yüze görüşmeye başladık.Esim mesleğimi elime almış olduğum için kısa sürede evlenmek isteyebilecegimi,ailemin de bu yönde beklentisi olabileceğini ama şu an kimseyle evlenmeyi düşünmediğini söyledi.Ben de hiç kimse ile yola çıkarken "mutlaka evleniriz" diye yola cikilamayacagini söyledim.Yani biz "eğlenmek için yola çıktık".Bir sene sonra bana bagliligimizi ve birlikteliğimizi is çevremin de bilmesini istediğini gösterir adımlar attı.Bana yüzük hediye etti.İs yerime geldi.Ondan da bir sene sonra ailemle tanışıp ailesiyle tanıştırdı.Nisanlandik.Ondan da bir sene sonra düğünümüz oldu.Baslangicta evlenmeyi düşünmediğini söyleyen insan küçük adımlarıyla benimle evlenmek istediğini gösterdi ve 3 yıl sonra evlendik.Siz 4 yıldır birlikteymissiniz ve adam "evlenmeyi düşünmediğini söylüyor" .Adam daha ne desin ?

merhabalar bence yaş kişiye özgüdür yani herkesin olgunlaşması farklıdır. Bana göre ilişkilerde önemli olan hayattan beklentilerin aynı olması, hayata bakış açınızın benzer olup olmadığıdır. 36 yaşında bir erkekte evlenmek istemeyebilir. Anlattığınız kadarıyla sevgiliniz ve siz çok farklısınız eğer aklınızda evlenmek varsa bunu istemeyen bir insanı ikna etmek çok zor olacaktır bu konu sizin için olmazsa olmazsa uzatmadan ayrılın derim. Şuan için siz de sevgilinize ayak uydurup evlenmek istemeyebilirsiniz fakat benim size naçizane tavsiyem mutlaka ama mutlaka yumurtalarınızı dondurtmanız olacaktır çünkü evlenmek için hiç bir zaman geç kalınmaz ama bebek için malesef biz kadınların böyle bir dezavantajı var. Çevremde 35-40 yaşlarında olup önceleri asla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istemiyorum deyip sonradan pişman olan kadınlar oldu sizin de ilerde fikriniz değişebilir.

Canım bence zaman kaybetme hemen ayrılma senin evlenmeye ihtıyacın var bosuna zaman kaybetme cnm

Zor bi durum ama ben olsam acı da çeksem benimle gelecek düşünmeyen adamın yanında durmam

Az önce konuştuk birini bulduğunda sana evlenme diyemem dedi,benle ise olur mu olmaz mı bilmiyorum dedi ne demek bu ama beni kullansa neden 4 yıl uğraşsın arasın yazsın

Ablacim adam sana acikca seni daha fazla oyalayamam, evlenmek istiyorsan git evlen demis. 36yasinda kadinsin, adamin ne dedigini goremiyor musun? Belli ki adamin seninle evlenmeye niyeti yok, birakip baskasiyla evlenmeye gittiginde basina bela olma istiyor o kadar.

Ne belası arkadasım,niyeti olmasa niyetim Yok der

"Güldük eğlendik ama beni sal artık" diyor. Kötü olmak da istemiyor yani belki de borç verdiğiniz içindir, geri istemeyin diye. Ayrılan taraf özellikle siz olun istiyor ki kendisi başkasıyla evleneceği zaman onu rahatsız etmeyin diye. Sizinle kesinlikle niyeti yok yani, üzgünüm.

Anne olmak değil planım sadece bi hayat arkadaşı
o evlenmeyi düşünmüyor siz anne olmayi düşünmüyorsunuz, ona bu düşüncenizi soylediyseniz rahatlığı bundan da olabilir nasilsa anne olmak da istemiyor diye veya o baba olmak istedigi için sizinle sıcak bakmiyor olabilir mi? yaş bence sorun degil ruhlar birbirini sevdikten sonra o da sorun etse 4 yıldır sizinle olmazdi sanırım ama ilişkinizin ciddiyetini siz bilirsiniz en iyi

Ben sizin kafayı anlamadım :)
Ne dediğiniz belli değil..

Evlenmek istemiyorsanız böyle devam edin hayata.

Evlenmek istiyorsanız da ''Ben istemiyorum git başkasıyla evlen istersen.'' diyen adamın sevmediğini
görün..

Görün bir zahmet yani..
İnsan sevdiğini elleriyle başka birine iter mi?
Şakası bile koyar.

Beni en iyi anlayan siz oldunuz
Ben çocuk düşünmüyorum o istiyor
Bana sana kesin bişey söylemek için erken dedi
Yaş sorun mu dedim bilmiyorum düşünmedim dedi
Benim niyetim evlilik değil sadece nekadar ciddi benle bunu çözmek istiyorum

Yaşım ileri olduğu için o günaha girmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…