Evlenmeyi düşünmeyen sevgili

4 yıl nedir arkadaş ya !! Peki 9 yaşa ne demeli.. Nerden tutarsan elinde kalıyor. Insan sevdiğiyle evlenir adamın ki alışkanlık olmuş. Ben olsam sonu olmayan birine anca yol veririm ki bugün birini bulsun emin olun kaçar gerçi evlilik konusunu tekrar açın yine kaçar.

Yaş farkı çok
Sanırım o yüzden istemiyor
Ama bunu 4 yılda anlamamış olmanız çok garip

Ablacım ben seni eski konularından hatırladım. Bu adam seni kullanıyor, kusura bakma. Borç para alıp duruyor senden. Hatta işten çıkıp çıkmaman dahi umrunda değildi. Seninle de evlenmez, onun için limiti olmayan bir kredi kartından ibaretsin. Böyle sert söylemek istemezdim ama o kadar konun var, aç hepsini bir oku sanki başkasının konusuymuş gibi. Seni seven bir adamın böyle davranması normal geliyor mu? Düşün bakalım.

Netten tanıştık para mevzusu kapandı

Konularına bakabilirsin Cherrycim, herkese açık zaten. Konu kapanır tabi, para alamayınca evlilik konusu da kapanır. Hoş almaya devam etse de evlenmezdi. Yani ben de isterdim çok seviyor falan demeyi ama görünen köy kılavuz istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…