Suan işi Yok ataması olmadı bunları söylüyor sebep olarak ve evlenmeyi kimseyle düşünmediğini söylüyor
Hayır ailesiSeviyor olsa evlenmek ister.evlenmek istemiyorsa gider günlük takılır birileri ile.saçma bir durumda şuan sizin sevgiliniz.ailesi sizi biliyir da istemiyor gibi geldi bana
Farklı sehirlerdeyiz netten tanıstıkCinsellik için birlikte büyük ihtimal. Ayrılın bence.
Netten tanıştık para mevzusu kapandıAblacım ben seni eski konularından hatırladım. Bu adam seni kullanıyor, kusura bakma. Borç para alıp duruyor senden. Hatta işten çıkıp çıkmaman dahi umrunda değildi. Seninle de evlenmez, onun için limiti olmayan bir kredi kartından ibaretsin. Böyle sert söylemek istemezdim ama o kadar konun var, aç hepsini bir oku sanki başkasının konusuymuş gibi. Seni seven bir adamın böyle davranması normal geliyor mu? Düşün bakalım.
Netten tanıştık para mevzusu kapandı
Netten tanıştık para mevzusu kapandı
Astoria nin yazdigi gibiyse paralarini geri iste ablacim. Ben de normal bir iliski sandim, zaten internetten tanismissiniz, adam paralari yemis yemis is ciddiye binince de olmaz demis iste. Paralarini geri iste sonra da hemen ayril hemen. Ailen, arkadaslarin bu ise ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?