- 26 Ağustos 2014
- 25
- 13
- 38
- Konu Sahibi Resimcirana
Ve üstelik düşünürsem de senden başkasıyla evlenmem diyen erkek neyin kafasını yaşıyor sizce kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden bu kadar mantıksızlar ki? 6 ay sonra tanıdığı insan çok mu iyi olacak sanki?Sen ondan evlenmiyor diye ayrildiktan 6 ay sonra baskasiyla evlenecek olan erkek
Canim nasip kismet iste beklersin yillarca olmaz sonra 1 ay icinde karsina biri cikar hemen olur. Insanin kaderindeki rizki eceli esi hicbir zaman değişmezmiş. Ben olmayinca vardır bunda bi hayir derim. Gözümüzde büyüttügümüz insanlar gün geliyor, iyiki olmamis diyoruzNeden bu kadar mantıksızlar ki? 6 ay sonra tanıdığı insan çok mu iyi olacak sanki?![]()
Evet ben de genelde hayırlısı derim ama dikkatimi çekti hep arızalı tipleri çekiyorum. Normal olanına rastlamadım henüz.Canim nasip kismet iste beklersin yillarca olmaz sonra 1 ay icinde karsina biri cikar hemen olur. Insanin kaderindeki rizki eceli esi hicbir zaman değişmezmiş. Ben olmayinca vardır bunda bi hayir derim. Gözümüzde büyüttügümüz insanlar gün geliyor, iyiki olmamis diyoruz
Bendede öyleydi. 30 yaşıma girene kadarEvet ben de genelde hayırlısı derim ama dikkatimi çekti hep arızalı tipleri çekiyorum. Normal olanına rastlamadım henüz.
35 yaşında bir çocuk annesiyim. Yaşla ilgisi yok bence.Bendede öyleydi. 30 yaşıma girene kadarsabret canim
"Seni evlenecek kadar sevmiyorum ama eliminde altında ol istiyorum amma velakin bunu sana açık açık diyemiyorum sen anla işte laflarımdan" kafasını yaşıyorVe üstelik düşünürsem de senden başkasıyla evlenmem diyen erkek neyin kafasını yaşıyor sizce kızlar?
Bu yorum mükemmel olmus"Seni evlenecek kadar sevmiyorum ama eliminde altında ol istiyorum amma velakin bunu sana açık açık diyemiyorum sen anla işte laflarımdan" kafasını yaşıyor