Evlenmeyi düşünmüyorum diyen erkek

En sevdiğim erkek modeli gelip ben evlenmem diyip.1 seneyi devirince evlenelim der.Siz ilişkinize bakın demekle olmuyor yani:KK66:

Ve üstelik düşünürsem de senden başkasıyla evlenmem diyen erkek neyin kafasını yaşıyor sizce kızlar?

Sen bi kenarda dur kimseyle görüşme bekle beni, senden daha güzelini bulamazsam evleniriz.
(Sonuç : 35 sene geçti hala hazır değil)

Sen ondan evlenmiyor diye ayrildiktan 6 ay sonra baskasiyla evlenecek olan erkek

6 ay az bence:KK53:

Ben bi gezip geleyim butun ciceklerden bal alayim en son sana donucem sen bekle demek..

Evlenmeyi düşünmüyorum diyen erkek "eğlenmeyi" düşünüyordur. Bunu sana söylediyse, seninle "eğlenmeyi" düşünüyordur...

Evlenmem ama evlenirsem de seninle evlenirim cümlesinin açıklaması şu " Evlenmeyi aklının ucundan bile geçirmiyor ama seni elinin altında tutabilmek için evlenirsemde seninle evlenirim safsatası ile yeşil ışığı sana yakıyor" (YERSEN)

bana "evlenmeyi düşünmüyorum" diyen adam evli çıkmıştı buna ne dersiniz? ondan yana bir beklentim olmasın diye yaptı herhalde. oyun yapacağına dürüst olsaydı da evliyim deseydi soysuz.

Evet ben de genelde hayırlısı derim ama dikkatimi çekti hep arızalı tipleri çekiyorum. Normal olanına rastlamadım henüz.
Erkeklerin artık çoğu öyle canımcım. sende sorun yok. Onlar başını bağlamadan istediğini yaşama derdinde. Aile babası olmak her yiğidin harcı değil. Ve bu tipler aşık olup değil de maddiyatı iyi olan vs kızlarla evleniyorlar. Yani kendilerince mantık evliliği..sonra da boşanırlar

Ve üstelik düşünürsem de senden başkasıyla evlenmem diyen erkek neyin kafasını yaşıyor sizce kızlar?
Koşarak kacilmasi gereken erkek 10 yıl sevgili olsaniz dahi evlilik hakkında böyle düşünecek. Şimdiki erkeklerde alem yahu önceden erkek evlilik isterdi şimdi korkuyor erkekler .

Seninle evlenmek istemiyorum diyemeyen ancak senden 2 ay sonra tanıştığı biri ile evlenecek olan korkak erkek :KK14:

Back
X