Evlenmeyi düşünmüyorumdiyen erkek

İlki seni begenmemiş..belki cocuklu olusun belki baska bişi...cok gorduk oyle diyenleri bana da demişti biri 5 yıl dusunmem, ydısına gidicem planlarım var dedi 1 yıl sonra evlenip ev erkeği oldu

Hayatınızda illa bir beyefendi olmak zorunda degıl.
Evlenmeyi dusunmedıgını net söylemis adam, ikna edemezsiniz bunun ıcın caba harcamayın

Direk başlığa cevap vermek istiyorum. Dürüst bir adammış. Şuan hayatına giren kadınlarla ölü zaman geçirmekten başka bir şey istemiyor. Bunu açık açık söylüyor zaten.

Birincisi gezeyim tozayım sorumluluk almayayım derdinde siz onu yontacam diye ömrünüz gececek yine üzüleceksiniz ikinciside romantik olmayan biri besbelli evleneyim yemeğimi yapsın çamasırımı yıkasın düşüncesinde duygusal bag kuramayan biri gibi İkisinden de uzak durun hayatınızı yasayın çocugunuzla gezin tozun evliyken çok çektim yazmışsınız her erkek nankör anlayabiliyorum sevmek sevilmek istiyorsunuz ama inanın kimse dört dörtlük değil köpek alın koşulsuz şartsız sizi sever ilerde karsınıza sizi el üstünde tutacak agzınızın içine bakacak birisi çıkacak belki karsınıza tekrardan kendinizi niye ateşe atıyorsunuz

2011 de bana demişti biri bunu. Ben de dönüp asıl ben düşünmüyorum ne alaka demiştim.
Simdi aynı kısıyle ıkı yıldır evliyim.benı tanıyanlar esime soruyor nasıl ıkna oldu evlılıge dıye.
Esimi tanıyanlar da bana soruyor nasıl ıkna ettin diye.

Benimki de o havalara girmisti,ustelik daha yeni yeni takildigimiz donemlerde. Zaten kimse kimseyle evlenmek istemiyordu o zamanlar ;) sonradan kendi kosturdu pesimden evlenelim diye. Valla saf bunlar.

Ben evlilik ve gelecek planları hakkında konuşmanın kadını evlilik meraklısı olarak gösterdiğini düşünmüyorum kesinlikle. Aksine insanlar ilişkisinin başlarında nasıl kendini tanıtıyor ve karşısındaki insanı tanımaya çalışıyorsa, aynı şekilde hayallerini, hedeflerini, gelecek planlarını da tanımalı. Ciddi ve evliliğe gidecek bir ilişki isteyip istemediğini sorabilir, istiyorsa da bunu yapıp yapamayacak bir insan olup olmadığını anlamak için de gözlemlemeli ve vakit geçirmeliyim.
Şahsen ben evlilik düşünmüyorum diyen bir insanla, zamanla bağlanır ve fikri değişir gibi bir düşünceyle görüşmeye devam etmem. Sonrasında en ufak şeyde pişman olduğunu düşünebilir keza. Ben neyi ne kadar istediysem karşı taraf da istekli ve hazır olmalı. Diğer türlüsü içime sinmez.

Şu anki hiç evlenmemiş erkekle geleceğiniz olmaz hem kendi demiş sizi oyalayacak hem de ailesi hoş karşılamaz üzülürsünüz, diğeriyle tanışıp şans verin bence

malesef ilk beyfendi ağır bastı haftasonu yemeğe gittik vs ilgisi kayboldu sanki en son cumartesi günü görüştükpazar pazartesi salı görüşme talebi gelmedi aradı sordu ama görüşmek yok işten beşte çıkıyor direk çarşıya eşinin dostunun yanına gidiyor.dün beni aradı sözde bayan arkadaşım evli güzellik merkezi açıyor ona bakmaya gidicem dedi.izmirde yaşıyorlardı vs dedi.kadının instagram profiline baktım tek resim var evli kadın tüm resimlerini beğenmiş .ev tutmuş vs yaşadığımız şehirde hiç inanmadım seninle tanıştırayım dedi.istemiyorum dedim.hep öyle hayal kırıklığı yaşamak tan nasıl bıktım.ben gerçekten inanmadım bu işte başka bir şey var .

Ya görmüş geçirmiş kadınsınız aşk meşk kalp çarpıntısı vız gelmeli size uğraşmayın çoluk çocukla bence emin adımlarla önünüze bakın.

Back
X