Evlenmeyi düşünüyorum ama yalancı biri dediler...

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
43
Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum

Evlenmek için evlenmeyin. Millete b*k yemek düşer, kimsenin lafıyla gidip evlenmeyin. Kimse yaşamayacak o hayatı. Dünyadaki erkekler bitti akraba mı kaldı? Akrabayla evlilik ne demek? Ve evet bu özellikler kötü özellikler neden bu yaşına kadar evlenmemiş alarm veriyor

Hem sen hoşlanmıyorsun hemde yalancı biriymiş. Evlenmiş olmak için evlenilmez. Uzak dur bence.

Beni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar

Ne öğretmenisiniz , branşınız nedir ?

Birilerinin dediği ile degil de hic mi yüzyüze gelmediniz babanızın abinizin bu kadar sevdiği akraba ile? Sizin düşünceniz nedir? Sizce de yalancı mi?

Emin de degilim ama bi insan, evlenmek üzere olan baska birini kolay kolay kötülemez. Genelde karsi tarafin kusurlarina farketseler bile "iyi biri" demeye tercih ederler ki basi agrimasin.

Yenge yine iyi ve cesurmus vallah direkt oldugu gibi söylemis.

Ailenize yengenin dedigini anlattiniz mi? Haberleri var ona ragmen evlen diyorlarsa bundada art niyet arardim ben.

Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi

Bende önce öyle düşündüm başta belki bana iyi olur diye düşündüm yada hayal kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…