Evlenmeyi düşünüyorum ama yalancı biri dediler...

Mutlu olamazsınız sevmediğiniz kişiyle. Evlenince seversin diyenlere de inanmayın. Evlenince onun uykudan uyanmış halini göreceksin, yeri gelecek en pasaklı halini göreceksin, yeri gelecek hasta olacak belki kusacak belki ishal olacak afedersin. Evlilik bu hastalıkta sağlıkta diyoruz. Sevmediğin adamla nasıl uğraşacaksın? Hadi bunları geçtim, aşk yok tutku yok nasıl tenine dokunacaksın, ya terinden tüyünden kokusundan nefesinden tiksinirsen??? Ya evlilik şaka mı Allah aşkına...

Sevmediğin bı adamla evlenmek zorundamisin ??

Yaşın gectikce daha cok secici olursun sevgi yoksa evlen diyemem

Zaten ilişkilerde en büyük sorun yalan değil mi? Her şeyin başlangıcı. En sevmediğim insan tipidir, gözünün içine baka baka yalan söyler, seni kandırdığını sanar falan, ıyyy.

Beni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar
Ya ahajshsh aklıma geldi, ortaokulda başka sınıftan bi çocuk vardı çok tercih edilmeyen biriydi, herkese çıkma teklifi etti, en son bi arkadaşa etmiş demiş ki "Ben seni seviyodum ama kabul etmezsin diye başkalarına teklif ettim."

Belli yaşa gelmiş, kadınlarla ilgilenmemiş adamdan nasıl korkmuyorlar ya hayret. Adamın kuşu ötmüyor belki, belki gay paravan ol diye seninle evleniyor. 30 unu geçmiş adamın da kadın ayağı yok diye iyi demezsin yani. Hayal kırıklığı olma olasılığı yüksek.

Uzak akraba .yalan söylüyor üç kişi dedi bunu.sabah diğer bir arabayla görüştüm aramızda kalsın dedim oda dedi yalan söyler ortalığı karıştırmayı sever dedi
Dedikodu da ediyordur bu Bacı bacı oturursunuz artık, Müge Anlı izlersiniz.

Herkese kosar (bu iyi görünen bir huy ama aslinda degil)
Evet değil. Tam bir el iyisi Anadolu ayısı özelliği. Ailesi sanıyor ki eve damat alır kullanırız. Bu adam evlenince osuruktan problem çıkarıp bayramda bile kayın aile evinin eşiğinden geçmeyecek. Nerde faydasız var nerde hain var onun peşinden koşacak onların gönlünü eyleyecek. Eş koltuğunun altında bi yere gitmez, eş ailesi mi o da kim, neye yararlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…