- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.760
- 33
Yok yaratmaz. Sende ona söyle pinokyo olup burnunuzu uzatirsiniz.Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Evet onyildir çalışıyorum branş öğretmeni olarak liseNasıl ya yalan sorun değil mi ? Siz atanmış mıydınız?
Doğru söylüyorsunuz...başka iyi tarafları varsa ya yinede olmazmiYok yaratmaz. Sende ona söyle pinokyo olup burnunuzu uzatirsiniz.
Ablacim ciddi misin tabikide sikinti yaratir söyledigine asslaa güvenemezsin. Böyle evlilik yürürmü?
YaIk değil mi size ? Eğitiminize, bu kadar süre içerisinde hiç birşeyler tecrübe etmediniz mi?Evet onyildir çalışıyorum branş öğretmeni olarak lise
bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.
Başkaları istiyor diye sakın sevmediğin, istemediğin birisyle evlenme. Hayatının en büyük hatalarından birisini yapmış olursun!herkes evlenince seversin diyor
Yalan söylemesi büyük sıkıntı. Yalan söyleyen birine nasıl güveneceksiniz, nasıl saygı duyacaksınız? Bu kadar mı evlenme krizine girdiniz? Öğretmen olduğunuzu yazmışsınız sanırım. Belirli bir eğitiminiz ve kariyeriniz var. Kendinize yazık etmeyin.Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Doğru söylüyorsunuz sevmiyorum dedim adama oda biliyor sevmedigimi ve beraber uyumak fikri beni strese sokuyor sevmiyorum dedim ama hala uğraşıyor adam olsun diye belki gerçekten beni seviyordur bir şans vermelimi insanLütfen öğretmen olmadığınızi soyleyi n..
Gerçekten bir öğretmenin sevmediği bir adamla evlenmek için kendini motive etmesini görmek bile rahatsız etti beni.
Bu hayat size hiç mi bir şey ogretmedi sevgili ogretmenim ?
Sizin sevmediğinizi adam fark etmeyecek mi ?
Her koynunuza aldığınızda sizi rahatsiz etmeyecek mi ?
İçiniz kaldırabilecek mi ?
Adam bir süre sonra bunu anladığında o evde huzur kalacak mı ?
Olmadı öğretmenim,şu konu size hiç yakışmadı
İnsan abisi yahut babası için sevmediği bir adamla evlenir mi ?
Cidden bir ogretmen icin şok.edici aciklamar..
Bence verilmez,adam inat belli ki.Doğru söylüyorsunuz sevmiyorum dedim adama oda biliyor sevmedigimi ve beraber uyumak fikri beni strese sokuyor sevmiyorum dedim ama hala uğraşıyor adam olsun diye belki gerçekten beni seviyordur bir şans vermelimi insan
Canım kaç yaşında öğretmensin, kulaktan dolma bilgilerle mi evleneceksin cidden? Fikir edinmek istemiyorsan adamla görüş, çık hoşlanırsan sevgili ol bir sene en az. Anlarsın zaten o zaman. Düzgünse evlenebilirsin, değilse hoşlanma gibi bir olay yaşanmadan ayrılmış olursun. Tak diye kendini bir evliliğin içine bırakma bence, yine tak diye de reddetmeAkrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
sakin evlenme ya adami begenmiyosun sevmiyosub kim diyor seversin evlenince diye. ustekik yengesi bile cok yalan soyler demis insanlarla dalga gecer demis. bence buyuk hata yapcaksin istemiyorum de gecAkrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Bu da yalan olmasın?Beni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?