Evlenmeyi düşünüyorum ama yalancı biri dediler...

Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Yok yaratmaz. Sende ona söyle pinokyo olup burnunuzu uzatirsiniz.

Ablacim ciddi misin tabikide sikinti yaratir söyledigine asslaa güvenemezsin. Böyle evlilik yürürmü?

Saçma sapan biriyle sırf evlenmiş olmak için mi evleneceksiniz? Yalan söylemek tabi ki sıkıntı. İlerde parayı şuraya harcadım der doğru çıkmaz. Arkadaşlarla buluşacağım der biriyle aldatır vb. Bence yanaşmayın. Evlenmiş olmak için hiç beğenmediğiniz biriyle mi evleneceksiniz yani.

Sevmediğin adam, mantığına da uymuyor böyle bir risk almayı mı düşünüyorsun gerçekten? Mesleğin de varmış. Evlilik gibi bir yükü sevmediğin biri için sırtlanacak olmak korkunç bence.

Lütfen öğretmen olmadığınızi soyleyi n..
Gerçekten bir öğretmenin sevmediği bir adamla evlenmek için kendini motive etmesini görmek bile rahatsız etti beni.
Bu hayat size hiç mi bir şey ogretmedi sevgili ogretmenim ?
Sizin sevmediğinizi adam fark etmeyecek mi ?
Her koynunuza aldığınızda sizi rahatsiz etmeyecek mi ?
İçiniz kaldırabilecek mi ?
Adam bir süre sonra bunu anladığında o evde huzur kalacak mı ?
Olmadı öğretmenim,şu konu size hiç yakışmadı
İnsan abisi yahut babası için sevmediği bir adamla evlenir mi ?
Cidden bir ogretmen icin şok.edici aciklamar..

Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Yalan söylemesi büyük sıkıntı. Yalan söyleyen birine nasıl güveneceksiniz, nasıl saygı duyacaksınız? Bu kadar mı evlenme krizine girdiniz? Öğretmen olduğunuzu yazmışsınız sanırım. Belirli bir eğitiminiz ve kariyeriniz var. Kendinize yazık etmeyin.

Doğru söylüyorsunuz sevmiyorum dedim adama oda biliyor sevmedigimi ve beraber uyumak fikri beni strese sokuyor sevmiyorum dedim ama hala uğraşıyor adam olsun diye belki gerçekten beni seviyordur bir şans vermelimi insan

Doğru söylüyorsunuz sevmiyorum dedim adama oda biliyor sevmedigimi ve beraber uyumak fikri beni strese sokuyor sevmiyorum dedim ama hala uğraşıyor adam olsun diye belki gerçekten beni seviyordur bir şans vermelimi insan
Bence verilmez,adam inat belli ki.
Hırs yapmış,teninizi tattiktan sonra bırakıp gitmeyeceği ne malum.
Sevilmedigini bilen adam once nikahı basar,sonra koynuna alır,gönlünü hoş ettikten sonra da o evin içinde size eziyet eder.
İşiniz olmasa anlarim,geliriniz olmasa,aileniz sizin yükünüzü kaldiramayip "git kendi yuvani kur" dese anlarım ancak sizin durumunuzdaki bir ogretmenin şu denli taviz vermesini anlayamıyorum.
Evlilik sadece seksle yürümez,o adam 3 gün sonra duygusal tatminini başka kadınlarla gidermek için arayışa geçer.
Kendi düşen ağlamaz,3 gün sonra gelip pişman oldum demeyin.
Bakin herkes uyarmış sizi.
Sizden yaş olarak küçük olanlar,büyük olanlar hatta yaşıt olanlar.
Dinleyin derim.

Canım kaç yaşında öğretmensin, kulaktan dolma bilgilerle mi evleneceksin cidden? Fikir edinmek istemiyorsan adamla görüş, çık hoşlanırsan sevgili ol bir sene en az. Anlarsın zaten o zaman. Düzgünse evlenebilirsin, değilse hoşlanma gibi bir olay yaşanmadan ayrılmış olursun. Tak diye kendini bir evliliğin içine bırakma bence, yine tak diye de reddetme

sakin evlenme ya adami begenmiyosun sevmiyosub kim diyor seversin evlenince diye. ustekik yengesi bile cok yalan soyler demis insanlarla dalga gecer demis. bence buyuk hata yapcaksin istemiyorum de gec

Bence bu adamla evlenmeniz için hiç bir neden yok. Elbette yalan söylemeyi akışkanlık haline getirmiş olması sorun olur. Adam hem akrabanız, hem olumlu referansı yok, hem bir duygu beslemiyorsunuz. Sırf evlenmek için evlenilmez.

Beni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar
Bu da yalan olmasın?

Sırf kadın ayağı yok ve ev işleri yapıyor diye evlenilir mi? Aşk yok, beğenme hoşlanma yok.. Ne gereği var bu işe girişmenin sırf yaş ilerliyor diye?
Kaldı ki hoşlanmadığınız biriyle evlenip aynı yatağa nasılsın gireceksiniz? Evlenmek için evlenmenin bir anlamı yok, sonu mutsuzluk belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…