Evlenmeyi düşünüyorum ama yalancı biri dediler...

herkes evlenince seversin diyor
O herkes dedikleriniz başınıza bir iş geldiğinde ay dur seni kurtaralım demez. Kendi karar verdi evlenmeseydi der. Sizi bu adamla baş göz etmek isteyen babanız abiniz olur da şiddet görürseniz kocandır sever de döver de diyecek. Hala neyi düşünüyorsunuz anlamadım. Yalan söyleyen biriyle bile isteye evlenene de her şey müstahak. Acaba bir şans vereyim mi diyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz? Kız öğrencinizin biri gelip size akıl danışırsa, yardım isterse lütfen yardım etmeyin bilinçli bir öğretmene yönlendirin.

Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.i
Bu ne demek anlamadım.

Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Akraba evliligine nasıl sıcak bakıyorsunuz, hadi onu gectim cok yalan soyler dalga gecer demişler sorun olmaz mı sizcede

O herkes dedikleriniz başınıza bir iş geldiğinde ay dur seni kurtaralım demez. Kendi karar verdi evlenmeseydi der. Sizi bu adamla baş göz etmek isteyen babanız abiniz olur da şiddet görürseniz kocandır sever de döver de diyecek. Hala neyi düşünüyorsunuz anlamadım. Yalan söyleyen biriyle bile isteye evlenene de her şey müstahak. Acaba bir şans vereyim mi diyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz? Kız öğrencinizin biri gelip size akıl danışırsa, yardım isterse lütfen yardım etmeyin bilinçli bir öğretmene yönlendirin.

Bu ne demek anlamadım.
Yani capkin değildir diyorlar iyi huy olarak

Akraba evliligine nasıl sıcak bakıyorsunuz, hadi onu gectim cok yalan soyler dalga gecer demişler sorun olmaz mı sizcede
Uzak akraba .yalan söylüyor üç kişi dedi bunu.sabah diğer bir arabayla görüştüm aramızda kalsın dedim oda dedi yalan söyler ortalığı karıştırmayı sever dedi

İçinize sinseydi düşünmezdiniz. Kesin ve net istemiyorum deyin konuyu kapatın deyin.

Doğru söylüyorsunuz...başka iyi tarafları varsa ya yinede olmazmi
Söylediği hiçbir söze güvenemeyeceksiniz bu açıdan düşünün. Heleki çevresi tarafından yalancı olarak nitelenditiliyorsa ciddi sorun vardır. Çocuğunuz oldu diyelim, herkesin yalancı olarak tanımladığı bir insanın çocuğu olmak istemezdim kesinlikle

Yalan çok tehlikeli bir şey ama yenge ne kadar güvenilir?
bunların hepsini geride bırakarak diyorum ki sevgi yoksa evlenmek bana mantıklı gelmiyor. İyi huyları bile gözüne batar sevgi olmayınca

Evlenmek için evlenmeyin. Millete b*k yemek düşer, kimsenin lafıyla gidip evlenmeyin. Kimse yaşamayacak o hayatı. Dünyadaki erkekler bitti akraba mı kaldı? Akrabayla evlilik ne demek? Ve evet bu özellikler kötü özellikler neden bu yaşına kadar evlenmemiş alarm veriyor

doğru söze ne denir aynen katılıyorum.

Uzak akraba .yalan söylüyor üç kişi dedi bunu.sabah diğer bir arabayla görüştüm aramızda kalsın dedim oda dedi yalan söyler ortalığı karıştırmayı sever dedi
ee ozaman ustelik birseyde hissetmiyorsun ne sorup duruyon daha onu bunu arayip sirf iyi birsey Hakkinda desinler duyayim der gibi arayip durma artik bence.

Beni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar

Sana mı sormuş beklerken.
O zaman hepimiz bizi bekleyene evlenseydik, herkes mutsuz ve huzursuz olurdu.
O adamın gözüne bakacaksın, elini tutacaksın, sevişeceksin. Bunlar sevmeden yapılır mı? Ayrıca evlilik tahammül etme sanatıdır. İnsanın kirli çorabını, donunu attığında sinirlerine hakim olacak kadar sevmen lazım. Keza hastalık, sağlık var. İnsanın kendinden başkasını görmesini istemeyeceği halleri eşi görür özellikle hastalık zamanlarında.
Sevmeden olmaz.
Ki yalancıyla hiç olmaz.

Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Arada sevgi yoksa evlenmek bilmiyorum nasıl olacak ki? Yalan kısmı çok ciddi bir problem. Yani dediğine güvenemeyeceginiz bir insan olacak hayatınızda. Kendinizi Sürekli söylediği şeylerin doğruluğunu test etmeye çalışırken bulabilirsiniz.

Sevmeyi geçtim hoşlanmadığınız biri ile evlenmeyi nasıl düşünebilirsiniz ,kocanız olacak o insan hiç içinizden gelmeyen birisi ile nasıl yaşayıp hayati paylaşacaksınız

Saçmalamayın hem ilginiz yok, hem hisleriniz yok, hem yalancı demişler evlenmemek için daha ne gerekiyor? 😄

yalan söylemesi sorun yaratır mı.... sevmiyorum onu yine de evlensem mi... ya ne acayip sorular bunlar, bu nasıl bir yokluk.
sevdiğin adamla bile yeri geliyor sorunlar yaşıyorsun, sevmediğin adama nasıl dokunacaksın.
evlenmel için evlenmek istemiyorum 40 yaşımda bi çocukla mutsuz olmak istemiyorum diyeceksinizi ailenize.
tayininizi isteyin ve bu toksik ortamdan kurtulun. paranızı kazanın, gezin tozun, hobiler edinini hayat güzel ya güzel, iğrenç yalancı bir adamla heba mı edeceksiniz?

Evet gerçekte öğretmenim ailemin gazına geliyorum galiba
O adam sizin bedeninize dokunacak, öpecek, cinsel ilişki yaşayacak, kirli çamaşırını bulaşığını yikayacaksiniz, hasta olup kusacak, ishal olacak temizleyeceksiniz. Hadi o seviyorum diyormuş ki bence sevgi degil sizi elde etme takıntısı, sizde his de yok üstelik beğenmiyorsunuz bu saydıklarımı yapabilecek misiniz?

Zaten bence sizi elde ettikten sonra tam tersi biri haline gelecek.

Back
X