Bugün basit yalanlar söyleyen yarın daha büyük yalanlar söyler.Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün basit yalanlar söyleyen yarın daha büyük yalanlar söyler.Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Ay tabiki pisman olursunuz. Evlenimce seversin lafini hangi garip insan soyledi. Eskiden 14 unde evlendiriyorlarmis onlara diyorlarmis evlenince seversin diye zira cocuk ne anlasin sevmekten. Ama siz tabiki begendiginiz biriyle evlenin. Evlilik amac degildir dogru kişiyle evlenmediginiz surece bekarlik sultanliktır. Hayat arkadaşı yaninda durmaktan keyif aldigın kişi ile olur aksi halde resmen tutsaklikAkrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Valla bu da iyi bir şey değil, çok sağlıksız bir davranış. Hem yalancı, hem akraba, hem meslekleriniz çok denk değil (sorry), hem akrabası için yıllarca evlenmemiṣ... Romantize etmeye gerek yok yani ortada ciddi bir risk var, o risk de bu adamın sizi tanımadan sevdiği için tanıyınca hayal kırıklığı yaşaması, sizinle evlenmeyi beklediği için (muhtemelen yalan ama kendi de inandıysa bu yalana) kendini büyük fedakarlık yapmış sanıp sizden aşırı şeyler beklemesi, bu özelliğiyle tanınacak kadar yalancı olması, sosyoekonomik farklar nedeniyle kendini kötü hissedip hırçınlaşması, akraba olduğu için bir sorununuz varsa bine çıkması... İstiyorsanız vakit geçirin, kendiniz karar verin, bunda bir beis yok. Ama evlenmek için evlenilmez, dertsiz başınıza dert almayın.Beni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar
Ben hiç evlenmedim yani bana değer verirse sevebilirim diye dusunuyordum ama yalan söyler dediler işte orda durdumAy tabiki pisman olursunuz. Evlenimce seversin lafini hangi garip insan soyledi. Eskiden 14 unde evlendiriyorlarmis onlara diyorlarmis evlenince seversin diye zira cocuk ne anlasin sevmekten. Ama siz tabiki begendiginiz biriyle evlenin. Evlilik amac degildir dogru kişiyle evlenmediginiz surece bekarlik sultanliktır. Hayat arkadaşı yaninda durmaktan keyif aldigın kişi ile olur aksi halde resmen tutsaklik
Tesekkurler yorumunuz içinYalandan daha kötü ne olabilir ki?
Yalan söylediğini bilecek kadar fazla şahit olmuş yengesi demek ki.
Kadın ayağı olmadığını, özel hayatını bilip net konuşması tuhaf.Yengesi de olsa kimse kimsenin hayatını akraba da olsa yakınen bilemez.
Misal aldatır ama yalan söyler,ölümüne inkar eder ne anladık biz bu işten.Yalanla güven oluşmaz, güvenin olmadığı yerde huzur olmaz, huzurun olmadığı yerde sevgi olmaz.
Yarın bir gün kilo alırsınız dalga geçer, özgüveninizi yerle bir eder.
Bir de sevmediğiniz biri. Evlilik için gerekli kavramları nasıl inşaa edeceksiniz?
Yerinizde olsam dünyada sadece o kalmış olsa bile kabul etmezdim.![]()
Yahu evlilik oyle birsey degil. Gorunce etkilendiginiz bakmaktan hoslandiginiz dokunmak istediginiz biri olursa evlenin.Ben hiç evlenmedim yani bana değer verirse sevebilirim diye dusunuyordum ama yalan söyler dediler işte orda durdum
Öyle bisey yok inanmaBeni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar
Hiç görüşmeye bile değmez diyorum ben.Bende disarda çay içmeyi düşünüyorum biraz gorussem belki çözerim mi acaba
Yalan kötü bir huy insan yalandan korkmalı kendimi kandırmaya çalışıyorumHerşeyi geçtim hem akrabanız. Akraba evlilikleri kadar beni irite eden birşey yoktur, hem de adamı hiç beğenmiyorum yazmışsınız. Yani hiç beğenmediğiniz biriyle neden evlilik yapılır ki? Hergün hiç beğenmediğim birini görüp aynı yatakta yatacağıma tek başıma kalırım daha iyi
Bence dışarda otur Bi yerde konuş o şekilde daha iyi tanırsın ciddi mi dalga ı mı beleşçi mi cömert mi ona göre karar verAkrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Evlenmeyince eksik olmuyorsunuz. Hiçbir şey hissetmediğiniz hatta beğenmediğiniz bir adamla sorf milletin ağzı kapansın diye aynı yatağa girmeyi mideniz kaldıracak mı? Ayrıca yalan söylemek ve insanlarla dalga geçmek bence defonun en büyüğüdür başka kusura gerek yoktur. Ev işi yapabilmek kadın ayağı olmamak büyük özellikler değil. Bu adamla evleneceğime bekar ölürüm daha iyi. O yatağa adamı beğenenler değil siz gireceksiniz iyi düşününAkrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
İlk eksisi akraba olması zaten en büyük eksi si YALAN söylemesi her ne kadar ilerde seversen sev yalan la başa çıkamazsın yakma hayatını Rabbım bir kapı açar evlenmek için evlenme derim. Çok ciddi bir konu sonuçta. Hiç sevmiyorsun yapma her insan sever aşık olur ama sevmeden tanımadan yapma derim . Millete bakma bir b*k bildikleri yok anca zirvaliyorlarAkrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Beni beklemiş hep beni sevdiği için evlenmemiş diyorlar