Kaybetme korkusundan dolayı böyle bir tepki vermişsiniz sanırım, ama bu korkuyla bu şekilde savaşmamalısınız. Bir erkeği en çok anlayışlı bir hatun etkiler hele ki sıkıntılı bir dönemdeyse anlayışınız altın vuruş niteliği bile taşıyabilir. Bu şekilde sert yaklaşırsanız korkunuzu yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrılmak istediğinden şüpheleniyorsanız bunu açık açık, güzel bir şekilde sormayı deneyin.aslında benim bütün tepkim ertelemekten çok acaba ayrılmak mı istiyor düşüncesi. çünkü ayrılmak istiyorsa bu şimdi olsun istiyorum ertelenir ve daha çok zaman geçerse telafisi daha zor olacak
off daraldım bir sürem olsa inanınki bırakıcam. ailem sorup duruyor ee tabi bir şeyler seziyorlarOnu kendi haline birakin bir sure... ya emin degil, ya cok stresli oldugu icin sizi anlayislikla suclayip hepten gerilmis ya da aranizda iletisim problemi var
nedense siz bayan mısınız diye sormak istedim kusura bakmayın. evlenmek istemeyen bir bayan ilk defa görüyorum. bir de feyk olanlar var evlenmek istemiyorum yan cebime koy diyenler
sordum tabi ama tartışma içinde olduğundan sağlıklı bir yanıt alamadım onun söylemediği bir şeyi varmış gibi söylediğim için kızdı sonuç olarak kızdık işteKaybetme korkusundan dolayı böyle bir tepki vermişsiniz sanırım, ama bu korkuyla bu şekilde savaşmamalısınız. Bir erkeği en çok anlayışlı bir hatun etkiler hele ki sıkıntılı bir dönemdeyse anlayışınız altın vuruş niteliği bile taşıyabilir. Bu şekilde sert yaklaşırsanız korkunuzu yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrılmak istediğinden şüpheleniyorsanız bunu açık açık, güzel bir şekilde sormayı deneyin.
sipariş onun onayı ile verildi erteleme lafı siparişten sonra ortaya çıktı bu konuda bir anlaşalım. ayrıca ben arkadaşınıza feyk demedim benim bir çok arkadaşım vardı evlenmek istemiyorum diyen şimdi evli mutlu çocuklular. evlenmek istemiyorum deyip evlenenlere söyledimKendisi fake degildir en yakin arkadaslarimdan biridir. Evlenmek istememesi normal. Asil normal olmayan kadinlarin kurulmus bir saat gibi evlenmeye programlanmasidir. Erkek her nedenden olursa olsun hazir degilim diyorsa o gelinlik siparis edilmemeli, kendi haline birakilmali, bir sure beklenmeli , sonra yol almali.
sipariş onun onayı ile verildi erteleme lafı siparişten sonra ortaya çıktı bu konuda bir anlaşalım. ayrıca ben arkadaşınıza feyk demedim benim bir çok arkadaşım vardı evlenmek istemiyorum diyen şimdi evli mutlu çocuklular. evlenmek istemiyorum deyip evlenenlere söyledim
Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
yani benim ondan ayrılmamı mı istiyor? vicdan azabı çekmemek için yanlış mı anladım?Bu durumda erkeğin amacı poposuna tekmeyi yeme isteğidir
Ben yaşadım oradan biliyorum
nedense siz bayan mısınız diye sormak istedim kusura bakmayın. evlenmek istemeyen bir bayan ilk defa görüyorum. bir de feyk olanlar var evlenmek istemiyorum yan cebime koy diyenler
off daraldım bir sürem olsa inanınki bırakıcam. ailem sorup duruyor ee tabi bir şeyler seziyorlar
evlilikten beklentiler ya da her uzun ilişkide evlilik beklentisi benim de çok canımı sıkıyor bizim türk toplumu bunu ne zaman aşacak merak ediyorum. Boşanmaların bu kadar çoğalmasının nedenlerinden biri de çok evlenmek. ya şuan ben de o kadar bunaldımki ertelenmesine sıcak bakmaya başladım resmen. ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum.Gencliginin baharinda bir kadinim...: ) istemem yan cebime koy durumum hic olmadi fakat partnerimin bu konudaki net tavrindan oturu daha da rahat olabilirim belki haklisinizdir.
Daha yapmak istedigim cok sey var... evlilik, cocuk ve aileler hayatimi kiskaca alcakmis gibi hissediyorum, korkuyorum...
Bir nevi getirecegi sorumluluktan kaciyorum...
Turk aile yapisinda evlilikten beklentiler olmasa hemen yarin nikah tarihi bile alabilirdim...
Karsiniza alin ve sakince konusun... erteleme kararini tartismadan sormadan almak istedigi icin kirildignizi ve o yuzden ilk basta ani tepklerr verdignizi de soyleyin.
"Ortak hayalleriniz" icin "ortaklasa kararlar" alin...
Benim arkadaş cevremde cok fazla var evlenmek istemeyen kadın. Ben de iclerinden biriydim ve ne yalan söyleyeyim keske daha evlenmeseydik diyorum, 1 2 sene daha flört çok güzel olurdu. Yanlış anlaşılmayayım eşimi seviyorum, mutluyum ama flört döneminin tadı bir başka oluyor. Bana kalırsa evlilikten çok daha güzel. Ama flört de sonsuza kadar süremiyor bir sonraki aşamaya geçmen gerekiyor bazen. Arkadaşlarımın arasında asla evlenmem diyenler var mutlu ilişkileri olmasına rağmen, birlikte yaşayan var, ısrarla evlenmeyen var. Yani evlenmek istemeyen çok kadın var. Şu 'Her kadın yana yakıla evlenmek ister' düşüncesi bana çok onur kırıcı geliyor. Sadece söyleyeyim istedim. :)nedense siz bayan mısınız diye sormak istedim kusura bakmayın. evlenmek istemeyen bir bayan ilk defa görüyorum. bir de feyk olanlar var evlenmek istemiyorum yan cebime koy diyenler
evlilikten beklentiler ya da her uzun ilişkide evlilik beklentisi benim de çok canımı sıkıyor bizim türk toplumu bunu ne zaman aşacak merak ediyorum. Boşanmaların bu kadar çoğalmasının nedenlerinden biri de çok evlenmek. ya şuan ben de o kadar bunaldımki ertelenmesine sıcak bakmaya başladım resmen. ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum.
ev ve eşya problemimiz yok çok şükür. ben çok isterdim birlikte yaşamayı normal karşılayacak bir toplumda yaşamayı ama ne yazıkki öyle değil aile yapımız ve o da bunu farkındaBenim arkadaş cevremde cok fazla var evlenmek istemeyen kadın. Ben de iclerinden biriydim ve ne yalan söyleyeyim keske daha evlenmeseydik diyorum, 1 2 sene daha flört çok güzel olurdu. Yanlış anlaşılmayayım eşimi seviyorum, mutluyum ama flört döneminin tadı bir başka oluyor. Bana kalırsa evlilikten çok daha güzel. Ama flört de sonsuza kadar süremiyor bir sonraki aşamaya geçmen gerekiyor bazen. Arkadaşlarımın arasında asla evlenmem diyenler var mutlu ilişkileri olmasına rağmen, birlikte yaşayan var, ısrarla evlenmeyen var. Yani evlenmek istemeyen çok kadın var. Şu 'Her kadın yana yakıla evlenmek ister' düşüncesi bana çok onur kırıcı geliyor. Sadece söyleyeyim istedim. :)
Bu arada iş problemi dediğiniz nedir tam olarak? Nişanlınızın hal ve hareketleri nasıl? Sizle ilgili mi? Yoksa size karşı tahammülsüz mü? Evlilik planlarına -ev eşyası seçimi, daire seçimi vs - müdahil mi?
Tek diyecegim evlilige istekli taraf olmayin.
aslında benim tüm problemim bu. en başta ailelerimizle görüşelim erteleme işini anlatalım dese belki daha farklı yaklaşırdım. sen ailenle görüş deyince benim şalterler attı.Eger seviyor ve deger veriyorsaniz araniza sogukluk girmesine izin vermeyin,
Fakat yalvaran sık bogaz eden kadin pozisyonuna da dusmeyin...
Belli ki gelecekte yaninizda istediginiz kisiler birbirinizsiniz... bu karari onceden vermissiniz.
Ancak kurumsallik ve bundan kacmak apayri bir konu...
Ya gercekten maddi ve is olarak kendini garantiye almak istiyordur ya da bunu biraz da bahane olarak kullanip zaman kazanmak istiyordur...
Iki durum da "hazir" olmadigni gosterir,
Mutlulugunuzu stresin haricindeki tedirginlikler ile yer degistirerek golgeleyecek kadar aceleye getirmeyin... onun rahat hissetmesini saglayin.
Tabi onun da size karsi sorumluluklari var, net olmali... ve en azindan kararsizlik veya maddi sebeplerle hazir olmamasi nedeniyle alacagi kararlari hem size dayatmamali hem de ailelere karsi zorlugu size yukleyerek siyrilmaya kalkismamali. Bu konuda tavic vermemenizi oneririm. Anlayisin da belli sınırlari vardir...
tam anlamadım ben mi hatalıyım evlilik istemekleBence de bu kadar net! Ben pek olumlu bakamıyorum konu sahibinin erkek arkadaşına...
ama evlilik kararı birlikte alındı ben tek başıma gelin güvey olmadım ki evliliğe meraklı gibi algılandım herkes tarafındanTek diyecegim evlilige istekli taraf olmayin.
Bence de bu kadar net! Ben pek olumlu bakamıyorum konu sahibinin erkek arkadaşına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?