evlenmeyi ertelemek isteyen erkek?

gerçekten ne yapardınız neler söylerdiniz? aklını alırdım deyince meraklandım

Dalga mi geçiyorsun benimle ilk kelimem olurdu :)Bu karar basta nasil hep beraber alindiysa simdi aynen öyle ertelenecek, benim annem babam senin bir ertelensin lafina tabii değil geçip karsilarina aciklamani yapacaksın, beni arada birakmaya hakkin yok , oyun oynamiyoruz bilmem farkında misin diye diye giderdim herhalde

korkum da erteledik o gün yaklaşana kadar sorunsuz gidecek ama o gün yaklaşınca yine bunları mı yaşayacağım?

bir ilişkiniz var mı bilmiyorum ama eşiniz bunları söylediğinizde ne tepki verir? çünkü ben de kızgınlıkla bu tarz şeyler söyledim ve gerçekten bitme noktasına getirdi benim bu söylediklerim belki de bitti arasam açmayacak bile belki

peki bu aşamada ne önerirsiniz? belirsizlik ve kavgalı bir durumun ortasında

İlişkiye devam edip gözlemde bulunacaksın. Şimdi sırf bu sebepten nişanlı terk edilmez, hele ki aranız bu mevzu dışında iyiyse. Ama çocuğu evlenmeye de zorlayamazsın. Bekleyeceksin ve evliliğn lafını açma madem birkaç hafta hiç, normal sevgili gibi takılın.:)

Son düzenleme:
korkum da erteledik o gün yaklaşana kadar sorunsuz gidecek ama o gün yaklaşınca yine bunları mı yaşayacağım?
Eğer bu adamı çok seviyorum ben dersen , bir umut bu süre zarfında elinden geleni yapıcak, fevriliğini bir kenaa bırakıp anlayışlı biri olacaksın ya da o gün geldiğinde yine bunları yaşayacaksın.

Eğer bu adamı çok seviyorum ben dersen , bir umut bu süre zarfında elinden geleni yapıcak, fevriliğini bir kenaa bırakıp anlayışlı biri olacaksın ya da o gün geldiğinde yine bunları yaşayacaksın.
işte ben de bitecekse bir an önce bileyim diyorum çok üzüleceğimi bile bile

Her ilişki kendine ozel tabi ben çok çok zor sinirlenirim ama sinirlnince de hep kotu konusurum bunu kabullenmiş beni taniyan bir adamla beraberim o yüzden ben bu tepkiyi vverdiğim zaman eğer çok kararliysa aileme gelir kendi söyler sonunda kacis yok inadimi da iyi bilir..

Ama aslinda sizde şuan bir tarih yok doğal olarak ona gore erteleme bile gelmiyordur bu durum. İs konusunda belki çok hakli bilemiyoruz yorumlar havada kalıyor biraz n. Onu en iyi siz tanirsiniz şuan sinirden " ayrılmak istiyor" diye kendinizi mi dolduruyorsunuz yoksa karsinizda ki hakli ama siz inat mi ediyorsunuz bunu iyi
düşünün..

Ama ben aileme anlattirirdim kendisine az utanip sklsin öyle kolaya kacirtmazdim kusura bakmasin hic:)

S
Canım şu an bir sebebe dayanarak erteliyorsunuz neden guvensizliģin var anlayamadım şu an sen anlayışlı davranarak mı kabul ediyorsun yoksa istemediğine dair şüphelerle fedakarlık yaparak mı

ben daha da ileri aşaması ayrılalım o zaman diye bana söyletmeye mi çalışıyor diye düşündüm. bu benim mi hüsnü kuruntum bilmiyorum inş öyledir.

S
Canım şu an bir sebebe dayanarak erteliyorsunuz neden guvensizliģin var anlayamadım şu an sen anlayışlı davranarak mı kabul ediyorsun yoksa istemediğine dair şüphelerle fedakarlık yaparak mı
farzedelim erteledik anlamında söyledim. henüz bir karar verilmiş değil ama eğer verilirse bu fedakarlık olacak içimden gelmiyor çünkü bu benim kararım değil onun isteği

Vallahi ben ertelemesine belki ikna öyle böyle olurdum ama "ailene sen söylersin" dediği an birak tereddüdü aklini alirdim orada:)

Vallahi bu erkeklere psikologlar toplu terapi duzenlesin kampanya baslatsinlar
Aslinda adam bi noktada tutarli, ertelemeyi uzun aciklamalar ve ikna yoluna gitmeden soyluyorsa kaybetmeyi de goze almis olur... bu da bahane olarak kullandigni gosteriyor kabul edersek dupeduz sorumluluktan kaciyor... e bundan kacan insan ailelerin karsisina cikmaktan hepten kacar...
Aksine ertelemeyi ikna ederken ailenle ben konusum beraber konusuruz der dusunceli adam..
Konu sahibini sozlusu yuzlesmekten de korkuyor... kp kv serrinden de korkuyor ise gecmiste sorun olduysa sasirmam.

Konu sahibi bir sure aramayin..
Varsin gelinligniz istedigniz gibi olmasin, esten emin olduktan sonra gerisi dekor kaliyor.
Kolunuzdaki damat dekorun bir parcasi degil, esofmanla bile evlenseniz hayati paylasacaginizdan emin oldugnuz kisi olsun...

işte ben de bitecekse bir an önce bileyim diyorum çok üzüleceğimi bile bile
"Bitecekse bileyim " düşüncesi çok yanlış ama e evlenmeden önce diyebiliyor muyuz "bak boşancaksak bileyim" diye ki bu halde de diyemeyiz doğal olarak. Bence sakin olmalısın, istemediği an bitti deyip gidebilir bu da her ilişki için geçerlidir. O bunu demeden de bitmesini düşünmeyin bence.

ben daha da ileri aşaması ayrılalım o zaman diye bana söyletmeye mi çalışıyor diye düşündüm. bu benim mi hüsnü kuruntum bilmiyorum inş öyledir.

Bunu senden baskasi bilemez, is konusunda öne sürdüklerini falan olcup tartacaksin... Ama inat etme benim rizam yok onun iisteği deme, her istediğini yaptırmak içinde ayrilalim deme..

Emin ol bu zaman sana da iyi gelecek aklinda ki su soruların cevaplarini bulacaksin..

Ve en önemlisi evlenmek icin ailenin dolduruşuna gelme

Yanii bana ondan emin degilmişsin gibi geliyor güzelim yaa çocuğun karakterini tam bilmediğimden çözüme kavusmuyor ama sana göre asıl sebep maddi sorunları değil başka nedenler var ve bunlar seni korkutuyor

iyi de barışırken ben durdum onun arkasında. o barışmak istediğinde ailem dedi ki sözü atmak önemli değil sen ona güveniyorsan barış güvenmiyorsan bitsin biz senin kararına saygılıyız ama şimdi onlara karşı mahçup olacağım

Yanii bana ondan emin degilmişsin gibi geliyor güzelim yaa çocuğun karakterini tam bilmediğimden çözüme kavusmuyor ama sana göre asıl sebep maddi sorunları değil başka nedenler var ve bunlar seni korkutuyor
nasıl emin olayım ki? hemen evlenelim istersen bugün evlenelim diyen kişi aradan 1 ay geçiyor erteleyelim diyor. bu yüzden olumlu bakmak istesem de bakamıyorum

Nisanlina ertelemeyi kabul ettiğini ama bu durumu gelip aciklamasi gerektiğini söyleyebilirsin.. Ben ikinci defa mahcup olmak istemiyorum verdiğin kararin sorumluluğunu lütfen al diyeceksin...

Nisanlina ertelemeyi kabul ettiğini ama bu durumu gelip aciklamasi gerektiğini söyleyebilirsin.. Ben ikinci defa mahcup olmak istemiyorum verdiğin kararin sorumluluğunu lütfen al diyeceksin...
ben de böyle bir şeyler yazmayı düşünüyorum. yazmayı dedim çünkü konuşamıyoruz gerçekten. sizce böyle bir konu mesaj atılır mı? ancak yarın bekleyeceğim biraz durulsun aramaz ise mesaj atacağım.

Canım iyi de hayatta her şey her zaman tıkırında ilerlemiyor ki. İdealar dünyasında yaşamıyoruz. Pratikte türlü türlü zorluklara göğüs germemiz gerekiyor çoğu zaman. Yani evet ideal bir dünyada yaşasaydık, hayatta her şey istediğimiz gibi olsaydı o bu evliliği ertelemezdi, sen de ailene mahçup olmazdın. Ama dünya mükemmel değil ve zamana yenilmemek için hayatın önümüze çıkardıklarına göre şekil almayı bilmek gerekiyor. Senin de artık 'Şöyle olsa daha iyi olmaz mıydı?'ları bir kenara bırakıp varolan duruma göre davranman gerekiyor. Evet ailene söylemek zor olacak ama şu an için izlenecek en doğru yol bu. :)

Sen anlayışınla güzel bir tavır koy ortaya tatlım onun tavrını zaten bu süre içinde göreceksin ve buda sana kesin bir fikir sağlar şimdi sana ayrıl demek yanlış çünkü elde sadece şüpheler var ısrar et desem bunu denemiş ve sonucunu görmüşsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…