ben de böyle bir şeyler yazmayı düşünüyorum. yazmayı dedim çünkü konuşamıyoruz gerçekten. sizce böyle bir konu mesaj atılır mı? ancak yarın bekleyeceğim biraz durulsun aramaz ise mesaj atacağım.
ben anlayışlı davransam şunu deme ihtimali çok yüksek bunu baştan yapmıyosun olaylar bu noktaya gelince de benim için bir önemi kalmıyorSen anlayışınla güzel bir tavır koy ortaya tatlım onun tavrını zaten bu süre içinde göreceksin ve buda sana kesin bir fikir sağlar şimdi sana ayrıl demek yanlış çünkü elde sadece şüpheler var ısrar et desem bunu denemiş ve sonucunu görmüşsun zaten
olabilir tabi ama korkmayan da korkmuyor arkadaş görüyorum çevremde 1 yıl olmadan çocuk evlenme teklifi ediyor isteme söz nişan düğün hoppala paşam mis adam kararlı çünkü kadın da her şekilde uyum sağlıyorbazı erkekler evlilikten korkuyor ..
olabilir mi sizce?
olabilir tabi ama korkmayan da korkmuyor arkadaş görüyorum çevremde 1 yıl olmadan çocuk evlenme teklifi ediyor isteme söz nişan düğün hoppala paşam mis adam kararlı çünkü kadın da her şekilde uyum sağlıyor
ben evlenmeyelim demedim erteleyelim dedim demiştiee normali oo ..
beni sevmiyorr ve evlenmek istemiyorsun deyince ne diyor beyfendi ?
tamam anladım da , erteleme sebebi .. ?ben evlenmeyelim demedim erteleyelim dedim demişti
peki samimi bir cevap istiyorum kavgalı bir konuşma ve telefonu o kapattı sizce arayacak mı? sanki o aradığında anlayışla yaklaşmam daha doğru gibi ya da kendim söylemem mi daha iyiTatlım en başında beklediği anlayisti zaten ondan ilk konusmanizda bu şekilde bir ifadeye kacabilir fakat durum sürekli anlaşmazlık çıkarmaya gidiyorsa korktuğunuz son için haklı kaygılarıniz vardır zaman gösterecek
siz de tam annem gibi konuştunuz :)erteleme sebebini açık olarak veremiyorum iş ve kendini şuan iyi hissetmemesitamam anladım da , erteleme sebebi .. ?
sevse hemen evlenmek isterdi eminim ..
siz de tam annem gibi konuştunuz :)erteleme sebebini açık olarak veremiyorum iş ve kendini şuan iyi hissetmemesi
annem şuan bilmiyor da bilse öyle derdiannen haklı tatlım .. :)
annem şuan bilmiyor da bilse öyle derdi
iyi de dediğim zaman aralığı 1 ayEvlenmek istememekle,seni sevmemesinin hic bir alakası yokki...
Adam akıllılık yapıyor,en az 5 yıl flort sart ..
Ama gel gelelim,önceden seninle evlenmeye can atarken ,bir anda fikirini degistirdiyse,ya artık senden sogudu,yada seviyor ama hayata bakıs statüsünü degiştirmiş olabilir..Bazı insanların kisiligi cok degisken olabiliyor.
27-30 sizin?bilmiyorum hemen evlenmek istemesi gerek seven ve aşık olan adamın ..
ama burda cok okuyoruz evlilikten korkan,evlilik konusu acılınca uzaklasan adamlar ..
yaslarınız kac ?
küçükte değilsiniz , neyin ertelemesi bu27-30 sizin?
iyi de dediğim zaman aralığı 1 ay
ben anlamadım neyi dediniz?,yorumları okumadım acılıs yazısını okudum sadece.yorumum ona istinaden .iyi de dediğim zaman aralığı 1 ay
ben zaten 22 yaşında üniversiteden mezun olduğum için bu yaş normal. herkesin sosyo kültürel yapısı farklı.küçükte değilsiniz , neyin ertelemesi bu
ben 24 yasındayım 4 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?