evlenmeyi ertelemek isteyen erkek?

ben zaten 22 yaşında üniversiteden mezun olduğum için bu yaş normal. herkesin sosyo kültürel yapısı farklı.
mutlaka bu islerin nasip kısmet meselesi olduguna inanırım .. hayırlısı olsun :)

ben yazmayı düşünüyorum çünkü konuşurken yine kavgaya dönmesinden çekiniyorum doğrusu

iyi de dediğim zaman aralığı 1 ay
ayrildigniz sozlunuzun evlilik teklifini kabul etmek baska, apar topar evlilik hazirligi yapmak baska sey...

zaten surekli "sen degistin ben degistim" cekismesi oluyormus aranizda. belki bu farkettigi degisimlerden oturu emin adimlarla ileleyerek biraz daha zamana yayarak imzaya giden yolda sizi "yeniden" taniyarak gecirmek istemistir...?

bence bir sure aramayin ki ona dusunmesi icin sizi kirdigni anlamasi icin hem zaman vermis olun hem de o gericekilince her seye kabul diyen kadin izlenimi vermis olmayin.
sonrasinda arayi sogutmadan yuzyuze konusnak istedignizi soyleyin ve sakinlignizi koruyarak hem en basta ne hissettignizi anlatin hem de ailelere onun soylemesi veya beraber soylemeniz gerektignizi belirtin. Tabi artik sizin de ertelemeye ihtiyaciniz oldugnu ve onun sizin guveninizi kazanmasi gerektigni sevgili gibi flort ederken o ilk zorlugu atlattiktan sonra uygun zamanda belirtmeyi ihmal etmeyin, ne eski konulari acar gibi cok gec ne de ilk gorusmede dikte eder gibi.

Yerinizde olsam seviyorsam, rest cekmek veya hayatimdan cikarmak istemiyorsam ya da keci gibi benim dedigim olacak inatlasmasi yapmayacaksam yukarda yazdigim gibi davranirdim.
Samimi anlayisli fakat taviz vermeyecek gozukara biri olarak gorsun sizi ve net olun BENCE.

Nasıl güzel ifade edersen canım öyle yap inş güzel sonuçlanır

can atarken bir anda fikrini değiştirmiş dediniz ya fikrini değiştirdiği zaman aralığı 1 ay
1ay fazla bir zaman degilki,belki seninle 3-5 yıl daha flört etmekte isteyebilir.Belkide olaya ben kendi gözümle bakıyorumdur,yalnız su bir gercek,evlenmek istemeyip birbirini seven inasanlar dolu,her erkegin evlilige hazır olmasını bekleyemeyiz.

sağolun zaman ayırıp bu denli ilgilendiğiniz için ben de şuan rest çektiğime pişman oldum ama biter diye değil gereksiz olmuş onu daha da kızdırmaktan ve gururundan o zaman ayrılalım demesinden başka bir işe yaramadı

Huhhuuu nasıl ifadeler bunlar çok beğendim

zaten 4,5 yıldır flört ediyoruz

zaten 4,5 yıldır flört ediyoruz
bende 7 yıldır flort ediyorum ,ozaman ben kendimi atıyım assaya
ama evlenmeyide dusunmuyorum,sacma gelebilir ama daha erken
Bak erkek arkadasının amacını cözememissin bize soruyorsun,tanısaydın onum davranıslarından sebebini cok rahat anlayabilirdin..bu nedemek oluyor 4,5 yıl yetmiyormus tanımak icin tatlım

valla size imrendim benim ailem o kadar rahat değildir yani tutucu değiliz tabi yanlış da anlaşılmak istemem. Yaşınız demekki bu 7 yıllık ilişki için genç ki daha da evlenmek istemiyorsunuz.

valla size imrendim benim ailem o kadar rahat değildir yani tutucu değiliz tabi yanlış da anlaşılmak istemem. Yaşınız demekki bu 7 yıllık ilişki için genç ki daha da evlenmek istemiyorsunuz.
aynen aile yapısıyla alakalı,ama ailem tutucuda olsaydı yinede aynı düsünrdüm,sonucta onlarda hir yere kadar:)

canim sen ustune gitrikce o dahada kacar bence tamam erteleyelim ailelere acikla madem sen ben yapamam de

Huhhuuu nasıl ifadeler bunlar çok beğendim
normalde konusma dilinde mesajlarda vs turkcem hep eksiktir, gaza geldiysem ozne nesne yuklem her sey yer degistirir tepetaklak ederim : ))
ertelenen sureyi diye en basa eklemek lazimmis galiba... birseyler geciyor da nereye nerde neyi...belli degil : )))

bana kalsa türkler de artık beraber yaşa mantığı oturmalı, mahkemeler boşanmak isteyenlerle dolu. he bir de ortada kalan masum çocuklar.
bence bir sure ayni evi paylasip ciftlerin birbirlerini bogazlayip bogazlamadigni test etmek lazim... kafede cay icmeye benzemiyor evlilik, ortak yasam alanlarinda yeri geliyor anne baba cocuk dahi anlasamiyor sonucta.

bence bir sure ayni evi paylasip ciftlerin birbirlerini bogazlayip bogazlamadigni test etmek lazim... kafede cay icmeye benzemiyor evlilik, ortak yasam alanlarinda yeri geliyor anne baba cocuk dahi anlasamiyor sonucta.
:) alemsin ama hakkaten öyle bir evde görmek lazım. bir de forumda görüyorum işte evlendik ama kocam beni istemiyor, benimle birlikte olmuyor falan bunlar da önemli. insanlar ne umuyor ne buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…