Evlenmeyin...

Derin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
191
185
53
38
Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler

Benim eşime de bir şeyi 40 kere söylerim 41de yapar ama iyi yanları ağır bastığı için tolere ediyor. Allah yardımcınız olsun. Çok üzgünüm sıkmayın canınızı. Daha yeni bir evlilik sayılır belki evliliğe geç adapte oluyordur.

Açık açık konustunuzmu bu durumu
Rahatsız olduğunuzu?

Esimle 2 ay arkadas, 1 ay da sevgili olduktan sonra isik hiziyla evlendik
Coooook sukur mutluyum.
Evlilik karpuz kesmek gibi bir seydir. Karpuzu kesmeden icini bilemediyin gibi, ayni evin icine girmeden evlendiyin insani taniyamazsin.
Yillarca sevgili olup evlendikten sonra esim cok degisti başlikli cok konular okuduk
Aslinda evlenmeden once erkekler kendini belli ediyor az da olsa ama kizlarimiz evlendikten sonra duzelir dusuncesiyle her seye goz yumuyorlar.
Yanlis anlasilmasin, burda tanisip hemen evlenin demiyorum, iyice taniyip evlenin diyorum.
Dikkatli olmak, her seyi incelemek, ailesini de dikkate almak lazim.

Benim yaşadık larıma cok benziyor bende artı olarak küfür ve hakaretler de var son zamanlarda arttı

Ama hergun koltukta diye başlayıp son cumlene kadar tıpkı benim kocam bende kendimi yalnız sanıyordum meğer değilmişim biz 1.5 senelik evliyiz cicim aylarında ki gibi olmuyormuş malesef ve önceden nişanlılık sevgililik yeni evlenmiş dönemlerde laf soktuğumda tribe girip kendine kilosuna dikkat eden adam şimdi amaaan boşver havalarında bende bu konuda çok doluyummm ama değişeceğini hiç düşünmüyorum,

Başlığa göre yorum yapmak istiyorum evlenmeyin değil anlaştığınız istediğiniz gibi olan doğru kişiyle evlenin tabi evlenmek istiyorsanız

Basliga bakilirsa arkadas bosaniyor zira evlenmeyin demek icin bosaniyor olmak lazim

Kendim yazdım sandım...
Dedesinin evine yollayacağım diye tehdit ediyorum, içinde 80lik tonton var çünkü!!!

Ha bu arada evlenmeden önce 8 sene geçirdik, dile kolay 8.
Ama evlenince atletle tv izleyen modele dönüştü o yerinde duramayan, hayat dolu çekirge...

Çok tatlısınız .Rabbım butun dertlerınızden arındırsın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…