Evlenmeden önce neyden dolayı tartışıyorsunuz mesela? Onlarda önemli çünkü? Genelde iyiydik evlenince kötü olduk, vs duyuyorum da ilk kez kötü olup sonradan iyi olan duydum, sevindim adınıza :)Eşim ile 11 ay sevgililik 1 senede nişanlılık geçirdik. Her Allahin günü kavga ettik tartıştık hakaretler diz boyu (karşılıklı). Ayrıldık barıştık bu süreçte çok kez ama maksimum 3 gün sürüyordu. Aileler aramizda perişan oldu bıktık ayrılin dediler. Ama biz nedense kopamiyorduk, sanki ikimizde tartismaktan zevk alıyor , evlenince yapacagimiz butun kavgalari nisanlilikta yasayip sonlandirmak istiyor gibiydik. Icimde tuhaf bir his vardı elbette ki mutlu anlarimizda oluyordu ama kısa süreli ve nadir. Evlendik 1.5 sene oldu ve şimdi diyorum ki iyi ki evlenmisiz kopmamisiz. O çift gitti bambaşka bir çift geldi çok şükür. Eşim herseyime yardima koşar, beni anlar dinler adaletli davranır asla ezdirmez kimseye ilgilenir herşeyi beraber yapmak ister benden daha romantiktir mesela. Bence evlilik bir kumar işi iyiyken kötü kotuyken iyi olunabiliyor. Bunu yaşayıp görmek lazım. Elbette ki yine de arkadaşın dediği gibi elden geldigince iyice ölçüp tatmak gerek.
Tam isabetİstisnalar vardır ama büyük çoğunluğu böyle zaten. Genç kızlar çok farklı anlıyor olayı. bdvye bakınca bütün türlerin benzerlik gösterdiği anlaşılıyor zaten. Kendinizi üzmeyin. Türü böyle
Evlenmeden önce neyden dolayı tartışıyorsunuz mesela? Onlarda önemli çünkü? Genelde iyiydik evlenince kötü olduk, vs duyuyorum da ilk kez kötü olup sonradan iyi olan duydum, sevindim adınıza :)
Tesekkurler: ) Kıskançlık vardı hemde aşırı, odamdaki perde kapali olacak gece gündüz. Çöp atmaya bile habersiz gidemem komşuya 5 dakika habersiz çıkamam dönünce haber vermwliyim. Sosyal medya derdi, google hesabımız bile ortak olacak gecmise bakacak. Giydiğim kiyafete varana kadar. Telefona aradığı an cevap vericem, görüntülü aramak yola ciksam muavini görecek. Arkada önde oturan kim var kim yok resmen cileydi. Herkes evlenince daha kötü olur evden çıkarmaz falan filan denildi. Ama diyorum ya içimde garip bir his vardı ve yine de evlendim. Şimdi kendi çık gez diyor eskisi gibi nerdeeee. Sevgisi ilgisi saygisi kat kat arttı. Bensiz birşey yemez hiçbir yerde. Kimseye konusturmaz hep savunur. Çalışmak istiyorum ses çıkarmaz artık çalış nerede istiyorsan der. Biraz moralim bozulsa elinden geleni yapar düzeltmek için. Diyorum Allah'im çok şükür ki böyle bir eş nasip ettin. Iyi ki ondan vazgecmemisim
Katılıyorum. Benim eşim yabancı ve benden 15 yaş büyük. Ama Türkiye de yaşayan 25-30 yaşlarındaki bir erkeğin enerjisine sahip. Beslenmesine benden cok dikkat eder(su an bana diyet koçluğu yapıyor) işten çıkıp antrenörlüge gider. Hafta sonlari aktif futbol oynar. Cocuklarla ilgilenir. Calismadigim halde ev işlerine yardım eder. Haftada ortalama 4 kez ilişkiye gireriz. Oda bendeki bir sorun yüzünden. Ona kalsa hergun yapabilir. Kişisel temizlik cok bilinçli. Bizde sexsten sonra duşa girerler ama onlar yatağa girmeden once duş alır. Hiç negatif ozelligi yok mu peki? Inanilmaz cok konuşur. Aman Allah'ım adam uykusunda bile konusuyorTürk erkeğinden ne bekliyoruz ki zaten
Hayal kırıklığı yaşayanlar evliliği sihirli değnek gibi görenlerdir sanırım
Mantıklı (düz-erkekler gibi-) ve gerçekçi düşünürsek sonrasında şok olmayız
Yıllardır dolu dizgin aşık evlilik yürütenler de dünyadaki seçilmiş kişilerdir kendilerini tebrik ediyorum
Ama bizim ülkemizde evlilik manyak güzel olsa kv sorunu çıkar o olmasa görümce elti kayın illa bi b.kluk çıkacak yani kaçarı yok
Maşallah mutluluklar:)Katılıyorum. Benim eşim yabancı ve benden 15 yaş büyük. Ama Türkiye de yaşayan 25-30 yaşlarındaki bir erkeğin enerjisine sahip. Beslenmesine benden cok dikkat eder(su an bana diyet koçluğu yapıyor) işten çıkıp antrenörlüge gider. Hafta sonlari aktif futbol oynar. Cocuklarla ilgilenir. Calismadigim halde ev işlerine yardım eder. Haftada ortalama 4 kez ilişkiye gireriz. Oda bendeki bir sorun yüzünden. Ona kalsa hergun yapabilir. Kişisel temizlik cok bilinçli. Bizde sexsten sonra duşa girerler ama onlar yatağa girmeden once duş alır. Hiç negatif ozelligi yok mu peki? Inanilmaz cok konuşur. Aman Allah'ım adam uykusunda bile konusuyor. Ama 20 yıllık evliligimizde alıştım artık. Beynimde bir radyo düğmesi hayal ettim dayanamadığım da kapatıyorum. Fikir beni rahatlatıyor ☺ bu arada 3 ayda tanıştık evlendik ve aynı evde yaşamaya başladık.
Evlilik sans işi kesinlikle.
Evet gercektende ev isine yardim eden o %30 luk kısımda bize denk gelmemis benim esiimde bazen yani ayda bir pazarlari ev süpurur bna hic yardimin yok diyincede yalan soyleme evi hep ben süpürüyorum diyorErkeklerin yüzde 70i öyle harelde benm eşimde bana ev işlerinde pek yardım etmez niye etmiyosun deyince ben seni niye aldım diyor sinir oluyorum tek sorunumuz bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?