Evlenmeyin...

Valla uzun yıllar flört etseniz bile bazı seyler ayni evin içine girmeden anlaşılmıyor. Eşimle 6 yıllık ilişkinin ardından evlendik. Artık hiç bilmediğim yönü olamaz derdim büyük konuşmuşum. Hele ki çocuktan sonra işler daha da zorlaşıyor

Evlenmeden önce neyden dolayı tartışıyorsunuz mesela? Onlarda önemli çünkü? Genelde iyiydik evlenince kötü olduk, vs duyuyorum da ilk kez kötü olup sonradan iyi olan duydum, sevindim adınıza :)

İster kısa süreli ister uzun süreli sevgililik yaşansın aynı evi paylaşmadan bir insanı asla iyi tanıyamazsınız. Evlendikten sonra her şey değişiyor çünkü. Bu işler biraz da şans aslında.

Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar.

şu sözünüze hiç katılmadım nedense..
İlk eşimle 6 yıl flört edip evlendik 10. ayda boşandık

2. eşimle 6 ayda söz nişan düğün yaptıık..

yani karakter, kişilik meselesi bence. Yanii ne kadar yılllarrrr yılllarrrr görüşsende aynı çatı altına girmeden tanıyamıyorsun maalesef.. Zamanla ilgisi yok bunun.

yazınızı okudum dedim allahım ben mi yazdım.. evlenmeden önce beni 4 saatliğine görmeye 10 saat yol gelen ve 10 saat yol giden adam evlendikten sonra koltuktan kalkıpta kumandayı almayan suyunu bile içmeyen başını çeviripte bana bakmayan adam haline döndü... değişiyorlar hemde çook.. hele kilo işine hiç girmeyeyim..

Düşük olmasının adamla ne ilgisi var ben onu anlamadım ama ne diyeyim Allah kurtarsın

İstediğin kadar tanıyorum de, klasik ama “AYNI ÇATI” meselesi yok mu, tanıyamazsın kardeşim. Buluş, ye-iç-eğlen, sonra herkes evine gidip dinleniyor en basitinden ... bi de işin şans boyutu var. Karpuzu kesmeden istediğin kadar yorum yap... boş..

Katılıyorum. Benim eşim yabancı ve benden 15 yaş büyük. Ama Türkiye de yaşayan 25-30 yaşlarındaki bir erkeğin enerjisine sahip. Beslenmesine benden cok dikkat eder(su an bana diyet koçluğu yapıyor) işten çıkıp antrenörlüge gider. Hafta sonlari aktif futbol oynar. Cocuklarla ilgilenir. Calismadigim halde ev işlerine yardım eder. Haftada ortalama 4 kez ilişkiye gireriz. Oda bendeki bir sorun yüzünden. Ona kalsa hergun yapabilir. Kişisel temizlik cok bilinçli. Bizde sexsten sonra duşa girerler ama onlar yatağa girmeden once duş alır. Hiç negatif ozelligi yok mu peki? Inanilmaz cok konuşur. Aman Allah'ım adam uykusunda bile konusuyor . Ama 20 yıllık evliligimizde alıştım artık. Beynimde bir radyo düğmesi hayal ettim dayanamadığım da kapatıyorum. Fikir beni rahatlatıyor bu arada 3 ayda tanıştık evlendik ve aynı evde yaşamaya başladık.

Evlilik sans işi kesinlikle.

Maşallah mutluluklar:)

Erkeklerin yüzde 70i öyle harelde benm eşimde bana ev işlerinde pek yardım etmez niye etmiyosun deyince ben seni niye aldım diyor sinir oluyorum tek sorunumuz bu olsun
Evet gercektende ev isine yardim eden o %30 luk kısımda bize denk gelmemis benim esiimde bazen yani ayda bir pazarlari ev süpurur bna hic yardimin yok diyincede yalan soyleme evi hep ben süpürüyorum diyor canları sağolsun yinede

Her şeyi çürütmeye geldim

Uzun süre ilişki + 6 yıl sevgililik dönemimiz oldu
Aynı evde yaşama + 6-7 ay kadar beraber yaşadık

Bence işin içine aileler girmeden anlaşılmıyor. Mesela birisi bana on küsur senedir tanıdığın, 8 senedir de beraber olduğun adam "sana hakaret eden babası için seni odaya çekip bağıracak" dese "haha yok artık" filan derdim. Hiç belli olmuyor gerçekten maalesef. Böyle durumlarda evde iş bölümü mükemmelmiş, beni çok severmiş, yok efendim sorumluluk sahibiymiş vs. yalan oluyor. Ben bu tarz bir muameleyi kabul edemeyeceğim için boşandım. Bir seneyi de geçti, hiç pişman değilim. Bir tane ömrüm var, o da ne kadar belli değil, kendime eziyet edemem. Yalnız ve mutlu olmayı, evli mutsuz olmaya tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…