Hepsi değil bence ben sansliyim o konuda galibahepsi mi koltukta siziyo bunlarin kardesim? hepsi mi enerjis cekilmis 70 lik dede? ne bicim bir irk bu boyle!!!
yalniz olmadigimi bilmek icimi bi nebze rahatlatmis olsa da sorunu yok etmiyor ne yazikki
Kendim yazdım sandım...
Dedesinin evine yollayacağım diye tehdit ediyorum, içinde 80lik tonton var çünkü!!!
Ha bu arada evlenmeden önce 8 sene geçirdik, dile kolay 8.
Ama evlenince atletle tv izleyen modele dönüştü o yerinde duramayan, hayat dolu çekirge...
hepsi mi koltukta siziyo bunlarin kardesim? hepsi mi enerjis cekilmis 70 lik dede? ne bicim bir irk bu boyle!!!
yalniz olmadigimi bilmek icimi bi nebze rahatlatmis olsa da sorunu yok etmiyor ne yazikki
Keşke ben evlenmeden önce yazsaydın
Artik çok geç.
Benim kocamın tek yazabileceği şey kilolarım.Yalniz merak ediyorum ayni konu erkekler tarafindan acilmis olsaydi onlar ne yazardi?yani biz de mükemmel degiliz galiba.. mesela ben de haftaici isten geldigimde yemegi yiyipte koltuguma bir an önce kavusayim diye düsünürüm
40 yıllık evlıler bosanıyor hıc tanımamısım anlasamıyoruz dıye 40 yıllık :)Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Yok gayet etmiyorlar.Uzun yillar sevglilkte hiç mi belli etmiyor bu adamlar nasıl olduklarını da 180 derece dönüyorlar. Aynı evin içinde elbette değişen şeyler oluyor, insanın kendinde bile keşfettiği yeni özellikleri oluyor ama bu kadar değişiyor olmaları çok garip geliyor bana. Yani illa belli ediyorlardır kendilerini diye düşünüyorum.
Çocuk düşünüyorsunuz ama evinizde bir çocuk var zaten. Allah yardımcınız olsun.
Ayni sorun bende de varErkeklerin yüzde 70i öyle harelde benm eşimde bana ev işlerinde pek yardım etmez niye etmiyosun deyince ben seni niye aldım diyor sinir oluyorum tek sorunumuz bu olsun
Peki bu adamdan neden cocuk yapmaya calıısıyorsunjz?Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Kabahatiniz yoktur da nasıl oluyor anlamak zor, sizin içinde eşinizin bu hale evrilmesi zordur eminim.Yok gayet etmiyorlar.
Sonuçta şu da var, sevgili olduğunuzda 18 20 yaşındalar ve her anlamda zirvedeler.
Git gide enerji deposu aşağıya düşüyor ve o düşüşle beraber hayatı başka algılamaya başlıyor.
Evliliğimizin ilk senesi en büyük arzumuz dünyayı gezmekti, sırf o sene yurt içi ve dışı toplam 12 13 tatil yaptık.
Sevgilikten bahsetmiyorum bile, yemek yiyelim diye 300 km giderdik günübirlik.
Şimdi markete zor gidiyor, bende mi kabahat?
Aslında rutin bir evlilik olmuş anlattığıniz eş çok kibar duruyor siz heyecan demişsiniz izinsiz öpmez demişsiniz siz film izlerken yanina uzanın kalk beraber spor yapalım deyin biraz siz cabalayin laf arasi geçen gün komşu geldi biraz kokuyordu deyin yada sormadan kıyafetleri kirlilere atın bunlar pek büyütülecek şeyler gibi gelmedi bana Allah gönlünüze göre versin birde çalıştığı iş ağır mı onun için erken yatıyor olabilirTanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?