Annem hep der ki, evlilik bi şans oyunu. Kime çıkarsaTanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Simdiden yapiyorum bunu ben.. biri 7 digeri 4,5 yasinda.. yatmadan camasirlarinki sepete attiriyorum zor gelirse makinanin icine atin diyorum... biz alistiririz ilerde insallah yaparlar
Kendine bakanın neden gözü açık olsun ben bu mantığı anlamıyorum. Kendine bakan insan özgüveni yüksek insandır zaten ayrılsa ayrılır neden gidip aldatsın.Evli değilim evlilik arefesindeyim gözüm korkmadı değil ama daha çok üzüldüm
Çok sinir bozucu bi durum kilo vermesi gerekiyor uyarılınca kızıyor deli olur insan allah sabır versin size üzülmeyin herkesin bi imtihan konusu vardır.
Benim de canım dün gece erkek arkadaşım hiç kendine yeni kıyafetler almıyor yanıma özenli gelmiyor diye sıkıldı bunu görünce daha arttı napsın bu kadınlar kızlar kendine bakan gözü açık olan da gidiyor başka yanlışlar yapıyor ya da biz öyle sanıyoruz korkuyoruz ya da evlenince onlarda değişiyor aslında böyle kendine özen göstermeyen kadınlarda var hatta daha çok var.
Biraz duruş bozukluğu var spora git diye şekilden şekile girdim aylardır gitmiyor, çalışıyor gayet güzel maaşı var üstüne başına bi şeyler almıyor sinirden ölcem kendi ellerimle parfüm aldım sıkmıyor ben şişeyi alıp sıkıyorumbilmiyorum gerçekten çok üzgünüm
Benim eşim de kendine bakar. Sabahları duş almadan çıkmaz. Koltuk altı uzamadan alır, ayakkabılarını fırçalamasan uyumaz sabaha hazırlar. Pantolonunu ütülemediysem akşamdan ütüle yarın giyeceğim der. Ne demek gözü dışarda? Allah’a çok şükür 5 senelik evliyim henüz bir şeyini yakalamadım. Ama temkinli davranıyorum o ayrı. Ben seviyorum eşimin bakımlı olmasını. Parfümü bitmeden 2-3şişe daha almasını. Bilmem hoşuma gidiyor. Yatağa yatınca o kokusu hoş yani.Evli değilim evlilik arefesindeyim gözüm korkmadı değil ama daha çok üzüldüm
Çok sinir bozucu bi durum kilo vermesi gerekiyor uyarılınca kızıyor deli olur insan allah sabır versin size üzülmeyin herkesin bi imtihan konusu vardır.
Benim de canım dün gece erkek arkadaşım hiç kendine yeni kıyafetler almıyor yanıma özenli gelmiyor diye sıkıldı bunu görünce daha arttı napsın bu kadınlar kızlar kendine bakan gözü açık olan da gidiyor başka yanlışlar yapıyor ya da biz öyle sanıyoruz korkuyoruz ya da evlenince onlarda değişiyor aslında böyle kendine özen göstermeyen kadınlarda var hatta daha çok var.
Biraz duruş bozukluğu var spora git diye şekilden şekile girdim aylardır gitmiyor, çalışıyor gayet güzel maaşı var üstüne başına bi şeyler almıyor sinirden ölcem kendi ellerimle parfüm aldım sıkmıyor ben şişeyi alıp sıkıyorumbilmiyorum gerçekten çok üzgünüm
Ailesiyle birlikte koca adayıyla aynı evde kalmadan, ev ortamlarını, kayınpederin kaynanaya tavrını,eşin annesine tavrını görmeden asla evlenmeyin. Eş genelde babasını modelliyor. Ana kuzusuysa anası hep paşaya hizmet ediyorsa sorumluluk almıyorsa uzak durun. Bir tanıdık şöyle demişti “Kayınvalideye dikkat et. Olmak isteyeceğin hayatı/kişilik modelini sağlıyorsa evlen”. Aşırı doğru bir yaklaşım bence. Şimdi aklım başıma geldi ama geç oldu birazHer şeyi çürütmeye geldim
Uzun süre ilişki + 6 yıl sevgililik dönemimiz oldu
Aynı evde yaşama + 6-7 ay kadar beraber yaşadık
Bence işin içine aileler girmeden anlaşılmıyor. Mesela birisi bana on küsur senedir tanıdığın, 8 senedir de beraber olduğun adam "sana hakaret eden babası için seni odaya çekip bağıracak" dese "haha yok artık" filan derdim. Hiç belli olmuyor gerçekten maalesef. Böyle durumlarda evde iş bölümü mükemmelmiş, beni çok severmiş, yok efendim sorumluluk sahibiymiş vs. yalan oluyor. Ben bu tarz bir muameleyi kabul edemeyeceğim için boşandım. Bir seneyi de geçti, hiç pişman değilim. Bir tane ömrüm var, o da ne kadar belli değil, kendime eziyet edemem. Yalnız ve mutlu olmayı, evli mutsuz olmaya tercih ettim.
Peki bundan şeyin haberi var mı, evleneceğimiz erkeğin?
Şaka bir yana nereden bulacağız böyle bir erkeği?Eminim siz d eaynı evde birlikte yaşamaya başlamadan bunların farkında değildiniz, olamazdınız da..
Bir de böyle paşa gibi, kendine su almaktan aciz tipleri yetiştiren de bizim kadınlarımız.. sorun çok çok daha derinlerde biliyorsunuz ki
Ama hergun koltukta diye başlayıp son cumlene kadar tıpkı benim kocam bende kendimi yalnız sanıyordum meğer değilmişim biz 1.5 senelik evliyiz cicim aylarında ki gibi olmuyormuş malesef ve önceden nişanlılık sevgililik yeni evlenmiş dönemlerde laf soktuğumda tribe girip kendine kilosuna dikkat eden adam şimdi amaaan boşver havalarında bende bu konuda çok doluyummm ama değişeceğini hiç düşünmüyorum,
Bulursan evlenirsin:)İnadına evlenecem
Uzun süre flört etmeden evlenmeyin arkadaşlar demişsinizde konu sahibine diyorum:) ya arkadaşım ben uzun süre flört ettim 6 yıl deli gibi sevdik benim için şehrini bile değiştirdi adam sıfırdan başladı 10 yıllık evliliğimin son 3 yılı felaket....
Nedenmi? 3 yıldır metresi var....:))) sinirimden gülüyorum cidden.2 çocuk var sonuncusuna hamileyken ben o sıkıntıları çekerken başlamış düşünün.o kadar merhametsiz ve vicdansızmış.o yüzden gezmek çok konuşmakta çözüm değil allah kimseyi yoldan çıkarmasın.şimdi böyle şeyler erkekler arasında gurur haline geldi.erkekliğin simgesi haline geldi.arkadaşları arasında ben erkeğim havaları atmak için.kalıplarına sıc....larım...
Böylelerinin yanında durup beklemek onların gözünde bizi gurursuzlaştırıyor ezik olarak görmeye başlıyor bensiz yapamıyor bana muhtaç ben bilmem nede yapsam göz yumuyor diyor bi süre sonra senden soğudum iğreniyorum öl gebere kadar gidiyor konuşmalar:) o yüzden uzattıkça cıvığı çıkıyor en güzel bitirmek ekonomik özgürlüğün varsa devlette araştırın arkadaşlar boşanmayı düşünenler kaymakamlıklarda yardım yapıyor hem kadına hem çocuklara vakıflar var yanlız değilsiniz emin olun.çoğunluğa sesleniyorum lütfen doğamızda olan şu yoğun duygusallığ bırakıp gözümüzü açalım ve bize yakıştırılan bu hayatı kendimize yakıştırmayalım reva görmeyelim.
Sağol benim gibi olan tüm kadınlara rabbim sabır versinAllah sabir versin arkadasim: (
Benim ki yardım ediyorda ne oluyor sanki sonra o bana laf söz olarak geri dönüyor hiç yapmasın daha iyi diyorsun inan banaErkeklerin yüzde 70i öyle harelde benm eşimde bana ev işlerinde pek yardım etmez niye etmiyosun deyince ben seni niye aldım diyor sinir oluyorum tek sorunumuz bu olsun
Cnm inanma:)))) çoğu kocamla iyiyiz pozları veriyor.ben biliyorum hahahah kocasının metresini yada aşığı varsa kıskandırmak için koyuyorlar yada biz birbirinizi çok seviyoruz kızlar kusura bakmayın pozlarıİnstagrama bakıyorum evli olan herkes mutlu buraya bakıyorum evli olan herkes şikayetçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?