EVLENMEYİN!

He, bi de, by degil bye olacak o.
-ki , -de ve -da ' larin ayri yazilmasina falan dikkat etmemissin. Yazim , imla sifirrr sifir... Senin de seviyen hakkinda burdan mi cikarim yapmam lazim?
M mama7

Arkadaslar lutfen tartismayin bu hayatta yasamak secimlerimizden olusuyor kimi calisir kimi calismaz ben sadece icimi doktum sagolsun arkadslarda kendi capinda fikorler verdiler kesinlikle ikinci cocugu. Dusunmuyorum esiminde yeme problemi cozulecek gibi degil tesekkurler

Böyle diye diye insanı evlilikten soguttunuz. 27 yaşındayım evlilikten korkuyorum. Sanki cehenneme gireceğim gibi. Valla çoğu evlenen şikayetini anlatıyor mutlu anını içinde yaşıyor Bekarlar da evlenmek istemiyor. Evlilik derdinizi de içinizde yaşayın arkadaşım. Hepiniz dert yan yana ama koşa koşa evleniyorsunuz sonra da çıkıp ben yandım siz yanmayın edebiyatı yapıyorsunuz. Sen mutsuzsun eyvallah, Allah yardım etsin inşallah ama başkalarının vebaline Girme böyle başlıklarla

eşiniz ne iş yapıyo? ya da şöyle sorayım maaşı ne kadar, neden bu kadar sıkıntı çektirdi size çok mu azdı maaşı?

Bekarlık sultanlıkmış valla
Ne ev işi var ne koca derdi
Yat kalk anan toplasın baban baksın

Bir kadın anne oldu diye işini mi bıraksın? Tek hayatımız çocuk mu? 4 aylıksa 4 aylık ne var yani çalışıyorsa, biz köle miyiz cariye miyiz işimizi bırakıp evde oturup çocuk bakıyoruz? Siz memnunsanız oturun evinizde ama çalışıyor diye başka kadınlara saldırmayın. Bu borçlar sevgiyle öpücükle ödenmiyor.

O çocukta ortalık malı değil. Çalışmasın diye birşey yok ama el kadar bebek bırakılıptaa gidilmez kusura bakmayın. ya bakıcıda yada annede. Borç yüzünden anneden mahrum bırakılamaz istisnalar hariç tabii. Evde çocuğuna analık yapınca cariye köle olmuyorsun anne oluyorsun gerçek bir anne vicdanen rahat bir anne. O çocuğun ilerideki boşluğu dolduramazsiniz bunu ben deil uzmanlar söylüyor. Her neyse bu konu hakkında bir daha yorum yapmicam. Annelik kutsal bir görev herkes anlamaz herkesede anlatamazsin

Sizlerin paralel evrende yaşadığınızı düşünüyorum.

Bende sizin sadece kendinizi dusundugunuzu

evet bu yüzdençocu yapmıyorum. Ama ben çocukken yiyemediğim tek şeftali yi hala hatırlarım. annemin çalışması değil de o şeftali bana çok koymuştu. O yüzden bu çağda her şey sizin düşündüğünüz gibi olmuyor.

O uzmanlardan eğitim alan benim bu konularda Ve hiç de işinizi bırakıp her dk bebeğinizin yanında olun diye bir şey söylemiyorlar. Çocuk alacağı sevgiyi ilgiyi alır muhtaç kalmaz anne 6 saat evde yok diye. Ortalık malıyla da alakası yok sorumluluk sahibi bir kadın olmakla alakası var. 4 aylık bebeğin de boşluğu nasıl oluyormuş acaba çok hatırlıyorlar sanırım Sizin anneliğiniz eksik kalsın çocuğu paçanıza yapıştırıp kendi başına bir halt beceremeyen insan yetiştiriyorsunuz buraya gelip kaynanadan yakınan gelinler çıkıyor ortaya. Kutsal bir görevin iş bırakmakla alakası yok, kime anlatıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…