EVLENMEYİN!

Atlatamasaydin akil sagligindan suphe edilirdi. Ask ile hastalikli ask ayni degil. Senin sorunun degerli birine karsilikli asik olmamak demek ki. Onu yakaladiginda evliligin yemek ve ev isinden ibaret olmadigini dusunebilirsin

Butün yorumları okumadım da bızde esimle yemek yemeyı cok sevıyoruz. Her ögun mutlaka guzel bı sofra hazırlarm kendıme eşime evde ne varsa degerlndırırm. Ne bılıym evdekı huzurun önemlı parcasi olduguna düşünürm guzel sofralarn. cocuklar zaten hep hıperaktıftr onun önune gecmeyın bırakın dagıtsın incelesın karıstrsın. Bı cocugunuz var ve eşiniz Allah mutlu etsın parasızlıkta tabı sıkıntı ama Allah baska dert vermesın böyle düşünün

tam bir saç süpürge hikayesi.koşarak uzaklaşıyorum bu konudan

içim daraldı okurken
o kadar çok sorun var ki
- kesinlikle ve kesinlikle ikinci çocuk yapma birincisine zor yetişiyormuşsun hem hiperaktif hareketli bir çocuk hem sizin maddi sıkıntılarınız var biraz büyüyüp siz borçları toparlayana kadar çocuk fikrini bir yana bıraksın

- bu kadar çok yeme ya psikolojik ya hormonsal bir hastalığın habercisi olabilir
şu son iki yılda ömrümde olmadığım kadar fazla kilo da oldum çoğu diyet işe yaramadı en son doktora gittiğimde troidin yavaş çalıştığını ve pko olduğumu öğrendim
önce bu kadar yemesinin altında ki sorunu bulun
onu bu kadar yemenin sağlıksız özellikle akşam ve gece yemeklerinin hafif geçirilmesi gerektiğini söyleyin
gece kalkıp börek istiyorsa kalk kendin yap deseydin

- aileye maddi yardım konusu
en nefret ettiğim konu üstelik hastalık zorunluluk gibi bir durum yok keyfine araba alıyor adamlar sonra oğlum ödeyemiyoruz sen öde
af edersiniz sizin eşinizin aklı yok mu
bu erkek aileleri düğün yapılırken ev kurulurken toz oluyor sonra gelip utanmadan kredi çektik öde diyorlar bu ne yahu
çocuk istediğinde sen babana kredi ödemeseydin şu an çocuk yapabilirdik diye söyleyin

Ahhh canın benim seni çok iyi anlıyorum .evlilikte en çok yıpratan şey maddiyat.bide şu yemek ve temizlik işleri yokmu ;

evlenmeyin basliginiz yanlış olmuş kıyaslama yapıyorum benim evliligim çok zor geçiyor abimin evliliği bi o kadar güzel ki allah bozmasin herkesin kaderi farklıdır sen pişman olursun başkası memnundur mutlu olur alın yazısı bu

acaba esiniz depresyonda mi?
yani yemek yemeye vermis adam kendini,bu da cok normal degil
biseyleri dert ediyor olmasin icten ice?

Keske borçla uğrassaydım kv deden ayrı olsaydımda..

Herkesin içinde bulunduğu hayatı bilmeden yargılama
O kadar borca gir 9 ay çalış birde 4 aylık el kadar bebeği bırakıp tekrar çalış.
Kusura bakmada hiçbir borç çocuktan önemli değildir sana ihtiyacı var. Alma birşey eksik kalsın almadan borç olmaz heralde. Sen birşeyleri almadan yapabilirsin kocan var yettiği yere kadar ancak o çocuk sensiz yapamaz çocuğu yapıpta bırakıp gitmekte bana göre vicdansızlık. Niye doğurup atıyorsunuz da başkaları bakıyor. Çocuk doğurdum demek için mi

Sana ne kardesim? Sana niye dert oldu?
Usturuplu yorum yapacaksan benim yorumlarima cevap ver. Yok yapmicaksan da ben de cirkinlesiyim tam olsun..
Yorumunda ilk cumlende kimsenin hayatini bilmeden yorum yapma tarzinda bisey yazmissin sonra bana saydirdiklarinla baya bi celisiyo. Hayirdr canim sen esinle kaynananla falan mi tartistin da bana sardin? Haddini bil.adam gibi yorum yap. Cocuk yapip yapmiycagimi Sana sorucaktim sanki...
Hakaret boylesine mustehak iste anacim...

Ayrica burda yorum yapman gereken ben degilim. Konunun asil sahibi!!!
Gece gece sinir geldi yaa..

Siz kendi seçiminizin sonucunu yaşıyorsunuz.Çok güzel evlilikler de var..Evlenmeyin değil de doğru tercihler yapın desek doğru olur sanırım..ama ne yazik ki hayatta hep doğru tercih yapılmıyo,insanız neticede..inşallah bende ilerde doğru bir tercih yaparım

Sadece maddi sıkıntısı olsa ben bunun aşılabileceğine inanıyorum ama özellikle şu sürekli yemek yap diye seni evden çıkarmaması ya da dışardayken araması tanıdığım birine benziyor..çok tiksindiri,bencil..bunu yapan kişi doğal olarak kimbilir ilişkide daha neler yapıyordur,dolayısıyla sorun sadece maddi değil..

Araba almasına izin vermeyin ve asla asla asla ikinci çocuğu yapmayın.Bunu yaparsanız hem şuanki çocuğunuzun,hem doğacak çocuğunuzun,hem de kendi hayatınızdan çalarsınız..umarım en azından maddiyatınız düzelir.Maddiyat düzelirse adamdaki bu dürtü kontrol bozukluğuda düzelir..eskiden beri hep böyle tıkınırmıydı yoksa evlendikten sonra mı oldu?

Önce kendine bakta ondan sonra millete akıl ver burda. Konuşmalarımda gayet usluplu . Kadın bi bakıma haklı senin gibi borcu yapıp çocuğu kenara atıp ohhhh. Sonrada gel burda akıl ver bence sen o aklı kendine kullan daha iyi olur. Mesela burda zip zip gezecegine çocugunla ilgilen zaten kısıtlı görüyorsun ANLADIN

Benim anlamadigim sey, SANA NE!!! sen kimsin ki bana ahkam kesiyosun benim hayatimi bilip bilmeden. Beyninde bi ozur var sanirim.. Bana bu kadar sarmanin baska bi aciklamasi olamaz.
Bana burda cocugumla ilgili akil verecegine git tedavi ol canisi . ben kadinlar kulubune bebegim uyudugunda giriyorum. Ya da bebegim kucagimda emerken giryorum, ya da calisirken giriyorum. Sana ne??? İcine dert oldu ya. Eziklendin bi sen. Ben anlamadim ki. . neyse sen git de elindeki ikinci el malzemeleri satmaya ugras burda bana laf yetistirmekle vakit kaybetme, hadi anam hadi...

Senin cocugun mu olmuyo hayirdir bu ofke? Bu edepsizlik?
Hakaret etmemek icin zor tuuyorum kendimi.. Ya sabir..

Son düzenleme:
Ya ben alerji ilacı kullandigim zamanlar çok obur oluyorum, ilacın yan etkisi dünyayı yesen doymayacak gibi oluyorsun, belki alakası yok ama, acaba öyle bir ilaç mı kullanıyor eşiniz.
Gerci 3-4 öğün yemek yapmayı ben de hiç sevmem, 24 saat aşçılık işi gibi, hep boğaz için uğraşıyorsun. Neyse gene de sağlık olsun da onemli değil

Konuşma düzeyine bakılacak olursa seviyesiz kalitesiz birinin önde gidenisin seninle daha fazla zaman harcamıcam. Boş konuşan milleti eleştirip mutlu olmaya çalışan aciz birisin. Böyle şeylerle oyalanmaya devam et belki daha olursun hadi by

Hadi canim hadiiiiii, O coook cok degerli vaktinde, bana sarmak yerine bit pazarinda takil sen, neyse sen bu siteye biseyler alip satmak icin uye olmussun belli ki. Zira benden baska kimseye yorum yapmamissin. Ah canim yaa kanina dokundu heralde, cocuguma annemin misssler gibi bakmasi, benim de parami calisarak kazaniyo olmam, esime yardimci olmam.. Neyse. Allah selamet versin sana. Senin hayatindaki insanlara da, sana sabretmeleri icin sabir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…