- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi asparagas6
-
Atlatamasaydin akil sagligindan suphe edilirdi. Ask ile hastalikli ask ayni degil. Senin sorunun degerli birine karsilikli asik olmamak demek ki. Onu yakaladiginda evliligin yemek ve ev isinden ibaret olmadigini dusunebilirsinOldum sandım, fakat atlatabildiğim için ( ayrılığı ) olmadığım sonucuna vardım. Eğer olmuş olsaydım atlatamazdım galiba.
Ben biraz soğuk bakıyorum her olaya, fazla duygusal değilim. Hayati konular ayrı, vicdan, merhamet vs. bunlar başka. Ama bana aşık olduğunu söyleyen ya psikopat çıktı ya da bırakıp gitti. Belki de küstüm o yüzden tavır almış olabilirim. Benim annem de böyle biraz, anne aşk desem aşk neymiş ya dizi mi çekiyoruz der çıkar
Ahhh canın benim seni çok iyi anlıyorum .evlilikte en çok yıpratan şey maddiyat.bide şu yemek ve temizlik işleri yokmu ;ah kizlar rahatinizi bozmayin ben bekarken azicik asim kaygisiz basim derdim...evet sevdim gozum bisey görmedi 23 yasindaydim rahatlik batti cùnkü okumamistim isin sonu hep evlilige cikiyodu (aslinda döven vuran asabi bi esim yok iyi insandir) oda 23 yasindaydi evlendik. O uzun yillar ayni fabrikada calisir tek basina evlendi ailesi para disari cikcak diye istemediler uzun yillar esim.calisip maasini ellerine saymis tek basina evlendik..tabiki bir yigin borc ve kira ne oldugunu anlamadik evliligimizi kredi borc kira derken ole hayatimiz gecti itekaka.o arada maddiyat yuzunden evde cikan sorunlar bitmiyodu bende girdim tabi o sira ise ama hamile kalinca 9-9 calisma saati beni zorladi cikmak zorunda kaldim.ne gonlumce cocuguma bisey alabildim ne gonlumce gezebildik kizim bi ailenin verdikleriyle annesmin aldiklariyla buyudu tam borclar bitti esim babasina kredi cekti araba alcam oglum oderim sana dedi tabiki odemedi bu sefer onu odedi biz gene evde 1 lira varmi ekmek alcaz bunalimina girdik...buarda hem obur daginik temizlikten haberi olmayan bir es hiperaktif bir bebek parasizlik beni cok yipratti psikolojik tedaviye basladim .simdi kizim 3 yasinda borc yok sayilir araba alicam diyo arti ikinci cocuk istiyo. Kendisinde yemek yeme bagimliligi var beni bir yere yollamaz aksam yemegim aksar diye yiye yiye sisti ayakùstù yemek yapmaktan gina geldi yemek olmayinca duvarlari yumruklar bazen arar napiyosun diye saat daha öglende hic annemdeyim derim ödü kopar napiyosun orda cabuk eve git yemek yap ben aciktim der ki saat 7de evde oluyo siz dusunun evlendigimizde 75 kiloydu 4 senede 106 kiloya cikti.ne arkadasim kaldi ne cevrem hayatim evde yemek yapmakla gectiiiiii gitttiii....
Herkesin içinde bulunduğu hayatı bilmeden yargılamaben de çok sıkıntı çektim evlendim iki ay sonra hamile kaldım karnım burnumda son haftaya kadar işe geldim gittim bebeğim şuan 4 aylık onu bıraktım işe geri döndüm biz de deli gibi borç ödüyoruz. ki belki 4-5 sene de ödemeye devam edicez.. evimiz arabamız yok bizim de.. ama bişeylere sahip olsan da borç ödiyceksin.. o borç hiç bitmiyo ki..
eşinin yemesini sıkıntı yapman, yemek yapmayı dert etmen, borçlar, çalışamıyorum falan bunlar hep bahane. kötü anlamda demiyorum.. evliliğinden sıkılmışsın bunlar onun bahanesi..
ama herkesin aynı olucak diye bişey yok...
daha ılımlı bi tavsiye verebilirsin bekarlara...
diye düşüüyorum ben..
hakkınızda hayırlısı olsun...
Sana ne kardesim? Sana niye dert oldu?Herkesin içinde bulunduğu hayatı bilmeden yargılama
O kadar borca gir 9 ay çalış birde 4 aylık el kadar bebeği bırakıp tekrar çalış.
Kusura bakmada hiçbir borç çocuktan önemli değildir sana ihtiyacı var. Alma birşey eksik kalsın almadan borç olmaz heralde. Sen birşeyleri almadan yapabilirsin kocan var yettiği yere kadar ancak o çocuk sensiz yapamaz çocuğu yapıpta bırakıp gitmekte bana göre vicdansızlık. Niye doğurup atıyorsunuz da başkaları bakıyor. Çocuk doğurdum demek için mi
Ayrica burda yorum yapman gereken ben degilim. Konunun asil sahibi!!!Herkesin içinde bulunduğu hayatı bilmeden yargılama
O kadar borca gir 9 ay çalış birde 4 aylık el kadar bebeği bırakıp tekrar çalış.
Kusura bakmada hiçbir borç çocuktan önemli değildir sana ihtiyacı var. Alma birşey eksik kalsın almadan borç olmaz heralde. Sen birşeyleri almadan yapabilirsin kocan var yettiği yere kadar ancak o çocuk sensiz yapamaz çocuğu yapıpta bırakıp gitmekte bana göre vicdansızlık. Niye doğurup atıyorsunuz da başkaları bakıyor. Çocuk doğurdum demek için mi
ah kizlar rahatinizi bozmayin ben bekarken azicik asim kaygisiz basim derdim...evet sevdim gozum bisey görmedi 23 yasindaydim rahatlik batti cùnkü okumamistim isin sonu hep evlilige cikiyodu (aslinda döven vuran asabi bi esim yok iyi insandir) oda 23 yasindaydi evlendik. O uzun yillar ayni fabrikada calisir tek basina evlendi ailesi para disari cikcak diye istemediler uzun yillar esim.calisip maasini ellerine saymis tek basina evlendik..tabiki bir yigin borc ve kira ne oldugunu anlamadik evliligimizi kredi borc kira derken ole hayatimiz gecti itekaka.o arada maddiyat yuzunden evde cikan sorunlar bitmiyodu bende girdim tabi o sira ise ama hamile kalinca 9-9 calisma saati beni zorladi cikmak zorunda kaldim.ne gonlumce cocuguma bisey alabildim ne gonlumce gezebildik kizim bi ailenin verdikleriyle annesmin aldiklariyla buyudu tam borclar bitti esim babasina kredi cekti araba alcam oglum oderim sana dedi tabiki odemedi bu sefer onu odedi biz gene evde 1 lira varmi ekmek alcaz bunalimina girdik...buarda hem obur daginik temizlikten haberi olmayan bir es hiperaktif bir bebek parasizlik beni cok yipratti psikolojik tedaviye basladim .simdi kizim 3 yasinda borc yok sayilir araba alicam diyo arti ikinci cocuk istiyo. Kendisinde yemek yeme bagimliligi var beni bir yere yollamaz aksam yemegim aksar diye yiye yiye sisti ayakùstù yemek yapmaktan gina geldi yemek olmayinca duvarlari yumruklar bazen arar napiyosun diye saat daha öglende hic annemdeyim derim ödü kopar napiyosun orda cabuk eve git yemek yap ben aciktim der ki saat 7de evde oluyo siz dusunun evlendigimizde 75 kiloydu 4 senede 106 kiloya cikti.ne arkadasim kaldi ne cevrem hayatim evde yemek yapmakla gectiiiiii gitttiii....
Önce kendine bakta ondan sonra millete akıl ver burda. Konuşmalarımda gayet usluplu . Kadın bi bakıma haklı senin gibi borcu yapıp çocuğu kenara atıp ohhhh. Sonrada gel burda akıl ver bence sen o aklı kendine kullan daha iyi olur. Mesela burda zip zip gezecegine çocugunla ilgilen zaten kısıtlı görüyorsun ANLADINSana ne kardesim? Sana niye dert oldu?
Usturuplu yorum yapacaksan benim yorumlarima cevap ver. Yok yapmicaksan da ben de cirkinlesiyim tam olsun..
Yorumunda ilk cumlende kimsenin hayatini bilmeden yorum yapma tarzinda bisey yazmissin sonra bana saydirdiklarinla baya bi celisiyo. Hayirdr canim sen esinle kaynananla falan mi tartistin da bana sardin? Haddini bil.adam gibi yorum yap. Cocuk yapip yapmiycagimi Sana sorucaktim sanki...
Hakaret boylesine mustehak iste anacim...
Benim anlamadigim sey, SANA NE!!! sen kimsin ki bana ahkam kesiyosun benim hayatimi bilip bilmeden. Beyninde bi ozur var sanirim.. Bana bu kadar sarmanin baska bi aciklamasi olamaz.Önce kendine bakta ondan sonra millete akıl ver burda. Konuşmalarımda gayet usluplu . Kadın bi bakıma haklı senin gibi borcu yapıp çocuğu kenara atıp ohhhh. Sonrada gel burda akıl ver bence sen o aklı kendine kullan daha iyi olur. Mesela burda zip zip gezecegine çocugunla ilgilen zaten kısıtlı görüyorsun ANLADIN
Benim anlamadigim sey, SANA NE!!! sen kimsin ki bana ahkam kesiyosun benim hayatimi bilip bilmeden. Beyninde bi ozur var sanirim.. Bana bu kadar sarmanin baska bi aciklamasi olamaz.
Bana burda cocugumla ilgili akil verecegine git tedavi ol canisi . ben kadinlar kulubune bebegim uyudugunda
Hadi canim hadiiiiii, O coook cok degerli vaktinde, bana sarmak yerine bit pazarinda takil sen, neyse sen bu siteye biseyler alip satmak icin uye olmussun belli ki. Zira benden baska kimseye yorum yapmamissin. Ah canim yaa kanina dokundu heralde, cocuguma annemin misssler gibi bakmasi, benim de parami calisarak kazaniyo olmam, esime yardimci olmam.. Neyse. Allah selamet versin sana. Senin hayatindaki insanlara da, sana sabretmeleri icin sabir versin..Konuşma düzeyine bakılacak olursa seviyesiz kalitesiz birinin önde gidenisin seninle daha fazla zaman harcamıcam. Boş konuşan milleti eleştirip mutlu olmaya çalışan aciz birisin. Böyle şeylerle oyalanmaya devam et belki daha olursun hadi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?