- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi asparagas6
-
E sen de haklısın tabi. Fakat ben de evliliği rahat kaçıran bir yaşam şekli olarak görüyorum.
Şimdi bekarım ve öğrenciyim. Canım isterse yemek yapıyorum, canım isterse evi topluyorum. Dersim varsa da eve barka hiç bakmadan hoopp çıkıp gidiyorum. Evden daha çok derslerim ve süsüm öncelikli ne yalan söyleyeyimE şimdi benim gibi biri evlenirse nolur Her akşam yemek isteyecek, yani istemese bile her gün dışarıdan mı yenecek, illa biri el atacak bu kişi de çoğu zaman kadın oluyor. Ev bark toplu olmalı hep, çünkü yeni evlilere nedense çok misafir geliyor. Ki gelmese bile bunun kaynana faktörü oluyor, çekindiğimden temizlerdim herhalde. E bir de çalışırsam ohoooo, gitti benim rahat hayatım. E ama ev hanımı olsam, işim ev olacağı için hiç sızlanmam. Bir gün yatarsın, iki gün yatarsın sonra sıkılırsın, napacaksın o zaman? Evle ilgileneceksin, kışlık yiyecek hazırlayacaksın ne bileyim işte ev hanımları ne yaparsa onu yapacaksın.
E hem ev hanımı olup da hem ev işinden şikayet edenleri anlamıyorum. Çalışmaya yok, ev işine de yok o zaman?
Bir ben varım yani, bir çorba da olsa yetiyor bazen. Ama bir erkek olsa öyle mi olur sence?aslında bekarken de ev temizlenebilir, evde yemek yapılabilir.
evlilikle gelen ihtiyaçlar değil bunlar :)
Bir ben varım yani, bir çorba da olsa yetiyor bazen. Ama bir erkek olsa öyle mi olur sence?
Eheheeh aslında olması gereken senin deidklerin de uygulamaya geçince ana kuzusu Türk erkeklerinde pek başarılı olmuyor. Bazısı buluyor bir de anamın yemekleri bik bik bil diye konuşuyor.valla çalışıyorsan iki seçeneği oluyor arkadaşın :)
ya yardım edecek, çeşit çeşit yiyecek.
ya da bir çorbaya tamah edecek.
Eheheeh aslında olması gereken senin deidklerin de uygulamaya geçince ana kuzusu Türk erkeklerinde pek başarılı olmuyor. Bazısı buluyor bir de anamın yemekleri bik bik bil diye konuşuyor.
Hayalim bir şefle evlenmek bak, münkünse İtalyan olsun
Umarım öyle değildir gohaya sen bakma, sorsan tüm erkekler yapmıyorum etmiyorum diyorlar da, geçmişte kaldı onlar artık.
valla benim eltiler ev hanımı, eşleri -özellikle misafir olunca- dört dönüyorlar etrafta yardım etmek için.
evliliği BDV'den okuduklarınla aynı olacak diye düşünme.
Umarım öyle değildir gohaBen biraz önyargılıyım, çevremdeki evlilikler berbat da.
Sevindim senin adına, mutluluklar dilerim :)3 kız kardeşiz canım, sıkıntı yok, beyler gayet yardımcı kibar ve iş birlikçi. Arada sorunlar oluyor elbette ama bizim de hatalarımız oluyor haliyle. sorunlar çözülüyor en nihayetinde.
E sen evliligi ev isi ve yemek olarak tanimliyosan o senin duygu dunyan buyuyunce degisir bakis acinE sen de haklısın tabi. Fakat ben de evliliği rahat kaçıran bir yaşam şekli olarak görüyorum.
Şimdi bekarım ve öğrenciyim. Canım isterse yemek yapıyorum, canım isterse evi topluyorum. Dersim varsa da eve barka hiç bakmadan hoopp çıkıp gidiyorum. Evden daha çok derslerim ve süsüm öncelikli ne yalan söyleyeyimE şimdi benim gibi biri evlenirse nolur Her akşam yemek isteyecek, yani istemese bile her gün dışarıdan mı yenecek, illa biri el atacak bu kişi de çoğu zaman kadın oluyor. Ev bark toplu olmalı hep, çünkü yeni evlilere nedense çok misafir geliyor. Ki gelmese bile bunun kaynana faktörü oluyor, çekindiğimden temizlerdim herhalde. E bir de çalışırsam ohoooo, gitti benim rahat hayatım. E ama ev hanımı olsam, işim ev olacağı için hiç sızlanmam. Bir gün yatarsın, iki gün yatarsın sonra sıkılırsın, napacaksın o zaman? Evle ilgileneceksin, kışlık yiyecek hazırlayacaksın ne bileyim işte ev hanımları ne yaparsa onu yapacaksın.
E hem ev hanımı olup da hem ev işinden şikayet edenleri anlamıyorum. Çalışmaya yok, ev işine de yok o zaman?
Çok da küçük sayılmam aslındaE sen evliligi ev isi ve yemek olarak tanimliyosan o senin duygu dunyan buyuyunce degisir bakis acin
Olur tabi bende canım istediğinde yemek yapıyorum istemedimi tost kahvaltılık şu bu yapıyorumBir ben varım yani, bir çorba da olsa yetiyor bazen. Ama bir erkek olsa öyle mi olur sence?
HahahaOlur tabi bende canım istediğinde yemek yapıyorum istemedimi tost kahvaltılık şu bu yapıyorumhatta bugün barbunya yaptım sevindi gariban
Hic gercekten asik olmadin heralde bu yasa kadar?Çok da küçük sayılmam aslındaAma sevgi, paylaşım falan filan fakat bir de günlük hayat var, gerçekler de denebilir. O sebepten yani
Oldum sandım, fakat atlatabildiğim için ( ayrılığı ) olmadığım sonucuna vardım. Eğer olmuş olsaydım atlatamazdım galiba.Hic gercekten asik olmadin heralde bu yasa kadar?
Genelde böyle konuşanları aşk fena çarpıyor dikkatli ol derimOldum sandım, fakat atlatabildiğim için ( ayrılığı ) olmadığım sonucuna vardım. Eğer olmuş olsaydım atlatamazdım galiba.
Ben biraz soğuk bakıyorum her olaya, fazla duygusal değilim. Hayati konular ayrı, vicdan, merhamet vs. bunlar başka. Ama bana aşık olduğunu söyleyen ya psikopat çıktı ya da bırakıp gitti. Belki de küstüm o yüzden tavır almış olabilirim. Benim annem de böyle biraz, anne aşk desem aşk neymiş ya dizi mi çekiyoruz der çıkar
Keşke olsam da biraz heyecan katsa hayatıma, pembe gözlükler takabilsemGenelde böyle konuşanları aşk fena çarpıyor dikkatli ol derim
Genelde böyle konuşanları aşk fena çarpıyor dikkatli ol derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?