EVLENMEYİN!

aslında bekarken de ev temizlenebilir, evde yemek yapılabilir.

evlilikle gelen ihtiyaçlar değil bunlar :)

valla çalışıyorsan iki seçeneği oluyor arkadaşın :)
ya yardım edecek, çeşit çeşit yiyecek.
ya da bir çorbaya tamah edecek.
Eheheeh aslında olması gereken senin deidklerin de uygulamaya geçince ana kuzusu Türk erkeklerinde pek başarılı olmuyor. Bazısı buluyor bir de anamın yemekleri bik bik bil diye konuşuyor.
Hayalim bir şefle evlenmek bak, münkünse İtalyan olsun

ya sen bakma, sorsan tüm erkekler yapmıyorum etmiyorum diyorlar da, geçmişte kaldı onlar artık.
valla benim eltiler ev hanımı, eşleri -özellikle misafir olunca- dört dönüyorlar etrafta yardım etmek için.

evliliği BDV'den okuduklarınla aynı olacak diye düşünme.

Umarım öyle değildir goha Ben biraz önyargılıyım, çevremdeki evlilikler berbat da.

Umarım öyle değildir goha Ben biraz önyargılıyım, çevremdeki evlilikler berbat da.

3 kız kardeşiz canım, sıkıntı yok, beyler gayet yardımcı kibar ve iş birlikçi. Arada sorunlar oluyor elbette ama bizim de hatalarımız oluyor haliyle. sorunlar çözülüyor en nihayetinde.

E sen evliligi ev isi ve yemek olarak tanimliyosan o senin duygu dunyan buyuyunce degisir bakis acin

Bencede evlenin kızlar hayatımın en rahat ve güzel zamanlarını yaşıyorum kendi evim kendi kararlarım sizin seçiminiz hatalıymış konu başlığı çok saçma bu yüzden

Olur tabi bende canım istediğinde yemek yapıyorum istemedimi tost kahvaltılık şu bu yapıyorum hatta bugün barbunya yaptım sevindi gariban
Hahaha maşallah kocana. Ya bazısı konu sahibinin kocası gibi arıza çıkarabiliyor işte. Ben de bunun gibi birine rastlarsam işimiz var vallahi

Hic gercekten asik olmadin heralde bu yasa kadar?
Oldum sandım, fakat atlatabildiğim için ( ayrılığı ) olmadığım sonucuna vardım. Eğer olmuş olsaydım atlatamazdım galiba.
Ben biraz soğuk bakıyorum her olaya, fazla duygusal değilim. Hayati konular ayrı, vicdan, merhamet vs. bunlar başka. Ama bana aşık olduğunu söyleyen ya psikopat çıktı ya da bırakıp gitti. Belki de küstüm o yüzden tavır almış olabilirim. Benim annem de böyle biraz, anne aşk desem aşk neymiş ya dizi mi çekiyoruz der çıkar

Genelde böyle konuşanları aşk fena çarpıyor dikkatli ol derim

Kızlar, arkadaşın sorunlarından bağımsız olarak benim size vereceğim tavsiye evlenmeyin asla olmaz, ama okuyun çalışın para biriktirin, ben kız tarafına düşen tüm masrafları kendim karşıladım, çünkü biliyordum ki ailemin durumu yoktu, ilk işe başladığımda asgari ücret alıyordum ama para biriktirdim, eşimle 9 sene flört ettik, neden 9 sene şartları zorlayıp okurken evlenmedim, bekledik mezun olup para kazanalım şartlar oluşsun diye. Hayatınızı planlayarak yaşayın, tabii ki inişler çıkışlar zorluklar hep olacak ama elinizden geleni yapın kendi hayatınız için ve evleneceğiniz insanın huylarını değiştiririm evlenince değişir umudu ile asla asla evlenmeyin, sizin huylarımız nasıl değişmezse onunkiler de değişmez, evlenmeden önce olumlu olumsuz durumlarını hareketlerini iyi tartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…