- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya bu sabah ta kavga ettik elimi öptürüp alnına koydurttum sımdı yıne kavga ettik bıktım ya
Birbirinizi dinlemekte zorlanıyor olabilir misiniz? İki taraf da birbirine üstünlük kurmaya çalışıyor gibime geldi. Yani herkes kendi lafını üste koymaya çalışıyor, karşı tarafın ne anlattığını dinlemiyor.
Bak benim koca elimi öpüp alnına koysaydı çok küserdim.
Peki elini öptürdükten sonra kendini daha güçlü doğruluğu ispatlanmış falan mı hissettin ne gerek vardı? İnatlaşmayın tersleşmeyin dalaşmayın sevişin
Bence sen çok mutlusun
Aynen benkendı dedıgımi savunuyorım o kendı dediğini sonra bana bağırıyor o bagırınca ben cinnet geçiriyorum bu yüzden anlaşamıyoruz .Bıde sureklı bosanalm demeye basladım oda canını sıktı yuzume vuruyo sen bana bunu dedin sunu dedin dıe
Bence çiftler birbirine boşanalım dedikten sonra gerçekten boşanmalı. Kavgada söylenmez. OlmazAynen benkendı dedıgımi savunuyorım o kendı dediğini sonra bana bağırıyor o bagırınca ben cinnet geçiriyorum bu yüzden anlaşamıyoruz .Bıde sureklı bosanalm demeye basladım oda canını sıktı yuzume vuruyo sen bana bunu dedin sunu dedin dıe
Her kavganızda boşanma lafını ağzınıza almanızı önermem, bu ilişkiyi yıpratır. Aslında iki tarafa da söylüyoruz bunları ama eşiniz olmadığı için mecburen size söylemek zorundayım. Biz genelde konuşmayla barışmayı hep birbirine karıştırırız. Konuşarak barışılmaz, sinirliyken konuşmayın, sakinleşmeyi bekleyin. Küsseniz önce barışın, sonra konuşun. İki taraf fizyolojik ve psikolojik hazır olduğu zaman konuşmak en doğrusudur. Çiftler konuşmaya erken başlar, bu da tartışma ve kavgayı doğurur. Çiftlerin yaptığı en büyük hatalardan biri de ilişkide kötü noktaya geldiklerinde aşklarının/sevgilerinin bittiğini söylemeleridir. Terapide bunları öğreterek düzeltiyoruz, biraz aşamalı geçiyor.
Bana sus dio susuyorum sonra konuşuyo benı kızdırıyo BN dayanamıyorum yıne cvp veriyorum sonra sus dıe bagırıyo yıne bana psikolojik şiddet uyguluyor bana
Simdide yastığını aldı kanepede yatmaya gitti gıderkende bana dedı .Sabah yıne tekme tokat uyanmayım .Bız bu adamla anlaşamıyoruz bni kızdırmak icin elinden gelene yapıyor. Yarın defolup gıdıcem ya bebegımle bunu cekıcem BN hergunum zehir
Bence çiftler birbirine boşanalım dedikten sonra gerçekten boşanmalı. Kavgada söylenmez. Olmaz
Ne zaman kalbinde beyninde herşeyi bitirir tek başına gelecek planları yapmaya başlarsın o zaman konuşulur. Bence biraz kontrollü ol. Eşini yönetmek istiyorsan fevri davranışlarından vazgeçmelisin
Aynen ya uyumaya çalısım ben cok kızgınım .Yorumlar için hepinize teşekürler iyi gecelerFevri davranarak çözüme ulaşamazsınız ki, yarın gidersiniz 3 gün sonra pişman olur dönerseniz aranızda ne saygı kalır bir daha ne sevgi. Adam bir daha sizi asla ciddiye almaz. Yanlış örnek olabilir ama aldatılan kadınlar affedince neden ciddiye alınmıyorlar, adam yeniden aldatmakta sakınca görmüyor? Bu tutarsızlık yüzünden işte. Bugün bence buraya da yazmayın, bebeğinizle ilgilenin, bebek uyuduysa vurun kafayı siz de yatın. Yarın daha sakin bir kafada olacağınızı düşünüyorum.
Ouvvv, bööle dümdük de söylenmez ki bacım, korkutma bekârlarıPişman olursunuzhuzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?