Evlenmeyinnnnnnnn

Her insan aynı olmadığı için yaşadıkları hayatlarda aynı olmayacakki
lütfen sakinleşin öfkeyle kalkan zararla otururmuş yarın düzelir inşallah herşey

Ya bu sabah ta kavga ettik elimi öptürüp alnına koydurttum sımdı yıne kavga ettik bıktım ya
Bak benim koca elimi öpüp alnına koysaydı çok küserdim.
Peki elini öptürdükten sonra kendini daha güçlü doğruluğu ispatlanmış falan mı hissettin ne gerek vardı? İnatlaşmayın tersleşmeyin dalaşmayın sevişin
Bence sen çok mutlusun

Aynen benkendı dedıgımi savunuyorım o kendı dediğini sonra bana bağırıyor o bagırınca ben cinnet geçiriyorum bu yüzden anlaşamıyoruz .Bıde sureklı bosanalm demeye basladım oda canını sıktı yuzume vuruyo sen bana bunu dedin sunu dedin dıe

Üstünlük gıbı güçlü hissettim ne bilim ıyı hissettihissettim :) mutluda oldugum anlarvar tabı ama gunde 3.4 defa tartısırız

Her kavganızda boşanma lafını ağzınıza almanızı önermem, bu ilişkiyi yıpratır. Aslında iki tarafa da söylüyoruz bunları ama eşiniz olmadığı için mecburen size söylemek zorundayım. Biz genelde konuşmayla barışmayı hep birbirine karıştırırız. Konuşarak barışılmaz, sinirliyken konuşmayın, sakinleşmeyi bekleyin. Küsseniz önce barışın, sonra konuşun. İki taraf fizyolojik ve psikolojik hazır olduğu zaman konuşmak en doğrusudur. Çiftler konuşmaya erken başlar, bu da tartışma ve kavgayı doğurur. Çiftlerin yaptığı en büyük hatalardan biri de ilişkide kötü noktaya geldiklerinde aşklarının/sevgilerinin bittiğini söylemeleridir. Terapide bunları öğreterek düzeltiyoruz, biraz aşamalı geçiyor.

Bence çiftler birbirine boşanalım dedikten sonra gerçekten boşanmalı. Kavgada söylenmez. Olmaz
Ne zaman kalbinde beyninde herşeyi bitirir tek başına gelecek planları yapmaya başlarsın o zaman konuşulur. Bence biraz kontrollü ol. Eşini yönetmek istiyorsan fevri davranışlarından vazgeçmelisin

Bana sus dio susuyorum sonra konuşuyo benı kızdırıyo BN dayanamıyorum yıne cvp veriyorum sonra sus dıe bagırıyo yıne bana psikolojik şiddet uyguluyor bana
Simdide yastığını aldı kanepede yatmaya gitti gıderkende bana dedı .Sabah yıne tekme tokat uyanmayım .Bız bu adamla anlaşamıyoruz bni kızdırmak icin elinden gelene yapıyor. Yarın defolup gıdıcem ya bebegımle bunu cekıcem BN hergunum zehir

Fevri davranarak çözüme ulaşamazsınız ki, yarın gidersiniz 3 gün sonra pişman olur dönerseniz aranızda ne saygı kalır bir daha ne sevgi. Adam bir daha sizi asla ciddiye almaz. Yanlış örnek olabilir ama aldatılan kadınlar affedince neden ciddiye alınmıyorlar, adam yeniden aldatmakta sakınca görmüyor? Bu tutarsızlık yüzünden işte. Bugün bence buraya da yazmayın, bebeğinizle ilgilenin, bebek uyuduysa vurun kafayı siz de yatın. Yarın daha sakin bir kafada olacağınızı düşünüyorum.

Şeytan dio bosan tamam diorum bosanıcaz sonra bosanamıyoz nasıl iş anlamadım .Yanı ben bosanalım dediğimde gayet cıddıyım

Aynen ya uyumaya çalısım ben cok kızgınım .Yorumlar için hepinize teşekürler iyi geceler

Valla ben de evlenmeden önce burdakileri okuyup odüm patlıyordu bir zalime caticam diye .ama çok şükür ki tüm kocalar zalim değilmiş .
Allah sabır versin böyle eşlere.
Çoğu adam annesinden ayrılamıyor, çoğu ev gecindirecek maddi güce sahip değil, bazıları da arkadaş ortamından ayrılamıyor. Bu adamlar evliliği evcilik oyunu sanıyor. Ama yürüten, iyiler de var. Çok şükür

Sana katılıyorum. Aptal gibi gittim de evlendim... Ahhhh kafam ahhhh...
Biliyordum evliliğin bana göre olmadığını işte niye gidip de evlendim.
Hala annemin evine gidince evimde hissediyorum.
Özgürlüğümü, huzurumu, gezmelerimi, tozmalarımı, spontane yaşantımı, tek başıma karar almayı nasıl özlüyorum!!!
Daha bir sene olmadı... Yeni evli çift değilde sanki 30 yıllık evli gibiyiz.
Böyle olacağını bilseydim asla ama aslaaa evlenmezdim.

Kızlar iyi düşünün.
Özellikle özgürlüğünü seven, çocuk düşünmeyen, parasını kazanan, kimseye eyvallahı olmayan bir tipseniz asla evlenmeyin.
O çok romantik sandığınız, tutkulu, sevgi dolu, gözünüzün içine bakan, romantik adamların içinden beyaz atlet çıkıyor.
Eşim çoğu erkeğe göre mükemmel bir insandır ona bile tahammül edemiyorum.
Evlilik cennet değil, mutluluk kaynağı, neşe pınarı, pembe bir ponçik bulut falan hiç değil!
Eski günlerimi düşündükce, şu an özgürce yapamadıklarımı düşündükçe deli olasım geliyor...

Çok iyi düşünün yahu...

Nasıl imrendim senelerce evliliği olup mutluyum diyenlere ya maşallah. Allah kocadan imtihan etmesin çünkü eşli yaratılmışız tek başına geçmiyor hayat inşallah bizlere de bu mutluluk huzur nasip olur. Konu sahibi evli değlim ama bazı ilişkiler evlilikler zamanla oturuyor diye düşünüyorum .boşanmayı ilk çare olarak görmeyin lütfen bir de bebek varsa. Haklı olmasına izin verin üstünlük sağlamaya çalışmayın tahammül eşiğnizi yükseltin en kötü napıyo olabilir bu adam size?

Derdiniz, sorununuz nedir anlatin, madem konu açtınız.. Boyle genellemeler ve içerikler itici geliyor iste insanlara.. Gercekten de sacma ayrica.. Mutlu olan da var mutsuz olan da.. "Mutluyum" diyene "Nasil ya, hic mi kavga etmiyorsunuz, kac aylik evlisin" minvalinde konusmak hic doğru bi yaklasim degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…