Evlenmeyinnnnnnnn

Karpuz bence bunu gecenlerde evlenemiyorum yazan uyeye yazmaliydin :) belki kendine dert edinmekten vazgecerdi

Bu arada sormuşsun birilerine şunu da belirteyim; 8 yıllık arkadaşlığımız oldu evlilikte de 7 yılımız dolacak. 15 senedir birlikteyiz. Evlilik arifesinde aileler deyim yerindeyse birbirine girdi şuan konuşmuyorlar. Ancak karşılıklı olarak ailelerimize saygımızı eksik etmedik. Ne ben eşimin ailesine, ne de eşim benim aileme hiç bir saygısızlık yapmadı. Evlilik sırasında hiçbir şey yıllarca hayal ettiğim gibi olmadı. Ama ben eşime kavuştuğum için mutluydum. Yıllarca borç ödedik. Yeri geldi işsiz kaldık. Cebimizde beş kuruş para kalmadı. Bir tabak makarnayı birlikte yeyip Rabbimize birlikte şükür ettik. Rabbim daha evlat nasip etmedi hayırlısı ne ise onu nasip et diye dualarımızı ettik. Evinden uzakta aylarca çalışmak durumunda kaldı Rabbimin vardır bir bildiği dedik. Daha yazmadığım binlercesi var. Yazmakla da bitmez. Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Her zorlukla birlikte bizi daha da yakınlaştırdığı için.

Yok cmm siz de sorun var.birde cocuk olsa napcaniz.ah ah evlilik zor zannat ama sabir lazim hemen pes etmeyin...

Çok şükür aylardır çok mutluyum allah utandırmasın.. sadece tek diyeceğim şu ki “kendinizi” tanımadan evlenmeyin.
Hiçmi kavga etmıyosunuz evinizde huzursuzluk cıkmıyomu .Kaç aylık evlsıın
Huzursuzluğu uzatmamayı öğrenmek gerek birbirinizi seviyosanız birbirinizsiz yapamıyosanız öğretiyo zaten hayat size :)

Bizde ilk evlendiğimiz ay çok didiştik sonra geçti eşimin huyu çabuk parlar dakikalar içinde söner. Birşeye söylendiğinde susuyorum suratıma bakınca öpücük atıyorum hemen atlıyo :)) napim başta bende cevap verince kötüye gidiyodu. Savaşmayın sevişin diyorum

Olur öyle ilk aylarda :)
Bende bazen yeter desem de bazen iyi ki diyorum .

Uyumsuz bi ciftsiniz demekki evlenip çok mutlu olanlarla dolu etrafım hatta evlendikten sonra güzelleşenler var ayol :)) bnce sen bosan ve seni mutlu edecek birini bul insanları yanlis yönlendirme

Dili yanmissa demek ki..
Mutlu olan insanlar da var ama artik zor ya.Insanlarin tahammül gücü yavasliyor artik.BEN'ciliz..
Yakin zamanda ben de konu acacagim sanirim evleniyorum!! Diye kisa zamanda iki ay sonra evlilik adina planlar yapiliyor ama durdu kafam,algilarim yavasladi."Du bakalim yarin ne olacak"kafasinda saskin sekilde ilerlemekteyim.Hem mutluluk,hem korku var icimde.Bilmem ki bu iyi bisey mi? Konu icinde konu yaratmayayim simdi :)
Dilerim herkes mutlu evlilikler sürdürsün.
Mutlu olabilecegi insanlara evet desin.
Sorunlar cözülebilir görünüyor.Elinizi öpecek kadar mizansenler olusuyorsa.. :)
Umut var..

İyi ki evliyim, çok şükür. Alıp göğsüne yatırıyor ya ne derdim kalıyor ne can sıkıntım.
Bunun altina sayfalarca yazilabilir ama yapmayacagim.. :)
Su kullanmis oldugunuz bir kac kelime bunu yapmis zaten.
Ne mutlu,ne hos bir mutluluk..
Daim olsun..

Cocuk yasinizda cocuk yastaki kisilerle
Daha meslek edinmeden
Yeri gelip kimi ay asgari ucret bile eve girmeden
Kayinvalideyle dipdibe yasamaktan maddi manevi sebeplerle kurtulamayacakken
Birbirinizi iyi taniyip tartip olcmeden evlenmeyin bence. Gerginlik huzursuzluktan kurtulamazsin. Ozellikle maddiyati duzeltmeden evlenmeyin. Samanlik seyran olmuyor. Sinir stres ve kavga olarak donuyor. Cevremden gozlemim bu... (zenginlikten degil duzenli yasam saglayacak gelirden bahsediyorum)

8 yillik evliyim ve bir sorunum yok sukur.
Tabi ki her konuda hemfikir degiliz. Ama konu kimi daha fazla ilgilendirirse secimi ona birakiyoruz. Canta begendim esim begenmedi. Ben kullanacagim icin aldim.
Ne o alma der. Ne de ben o begenmedi diye almamazlik ederim. Cok basit bir yontem. Dümdüz. Bu basit bir ornek farkindayim. Ama hep bu sekilde karar veririz.

Her yeni gune asik oldugum adamla uyanmak cok guzel ve keyifli bir sey.
Birlikte bir cocuk buyutmek, birikim yapip veya borc odeyerek bile olsa hayallerimizi gerceklestirmek guzel, cunku yillardir hayal ettigi seye ben de emek veriyorum ve mutlulugunda payim var, her seyi paylasmak cok guzel bir sey.

Burda o kadar çok kötü evlilik ve kötü koca konusu okudum az çok tahmin ediyorum.

Çevremde bunlardan çok var. Dışarıda mutlu mesut gözüküyorlar hatta net ortamında mutlu pozlar veriyorlar ama evde kavga dövüş. Birçoğu da yakın arkadaşım.

Kendini çok mutlu gösterenler aslında yanlız ve mutsuzlar.

Kimse dört dörtlük değil. Ve her evde az çok farketmez kavga oluyor. Önemli olan karşında ki insanın saygılı olması. En önemlisi de öfke kontrolü olmayan erkekle yaşamak.

Çevremde boşanan ve boşanmak üzere olan çok kimse var.

Oyle nişanlıyken toz pembe ama evlenince oyle olmuyo genelde
Küçük yaşta doğru evlilik yapma ihtimali daha düşük bence. İnsan o yaşlarda saf ve kör oluyor.
Ayrıca bana kalırsa bir ilişkinin en kötü evresi nişanlılık. Ne tam anlamıyla birliktesin ne de ailelerden bağımsızsın. En b.ktan durum.

Her gün şükür ettiğim ve iyiki dediğim bir evliliğim var ve bu güzel evlilik den iki tane dünyalar güzeli evladım kızlarım var.

Sorun evlilik de değil sorun sizin evliliğiniz de bence eşiniz le oturup konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…