Evlenmeyinnnnnnnn

12 yıl oldu birlikteliğimiz, evlendigimiz de 5 yıl hala mutluyum şükür evlenim anacım evlenin ama doğru adamlarla (yılları soruyorsun diye yazdım)
Her mutsuz evliliği olanlar evliliği kötü her aldatılan kadında her erkeğin aldatıldığını düşünüyor

Son düzenleme:
hep karpuzdan bak bu
karpuz gıbı seker oranı yuksek seyler tum dengeyı bozuyor
sekerı hayatınızdan cıkarın ekmek yemeyın hergun yuruyus yapın
saglıgımız ıcın bu yemegı yaptım kocacım deyıp opun
oda mutlulugun ıcın bunu aldım karıcım desın opsun sızı
barısın koklasın
evlılık guzeldır :)

Son düzenleme:
Yaptığınız yorum profil fotoğrafınızla ahenk içinde :)

4 yıllık evli toplamda da 8 yıldır beraberiz eşimle Allah'a çok şükür mutluyuz da . Ama evlilik sabır ve tahammül işi saygı işi senin yazdiklarina bakılırsa ne bileyim biraz şımarık gibi geldi yorumların . Her evlilikde kavga olabilir normal tartışmayi büyütürsen buyur boşanmak kelimesine agzina sakız etme eminim bosansan da çok üzülürsn

Oooo reisssss

Bir derdim var bölümüne açılan konularda konu dağıldığı ve kurallara aykırı olduğundan geyik yapmak yasaktır.
Birbirinizle olan sohbetlerinizi sitenin geyik bölümünde veya profilleriniz üzerinden yapmalısınız.

Pişman olursunuz huzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl

Doğru insanı bulduğunuzu düşünüyorsanız evlilik bu dünyadaki en güzel şey. Para için, aileden kaçmak için, herkes evleniyor bende evlendim demek için vs. evleniyorsanız; evlenmeyin. Çünkü gerçekten sevmediğin bir insanla bunlar için evleniyorsan, o insan bir yerden sonra ağır gelir! Doğru insan huzuru bulduğun insandır. Tabi ki her zaman her şey canım, cicim, balımla geçmiyor. Yeri geliyor tartışıyorsun, yeri geliyor dırdır yapıyorsun, yeri geliyor yeterli ilgiyi görmüyorsun. Küsüyorsun. Ama hangi taraf olursa olsun hatasını anlayıp; özür dilediği vakit; bir bütün olduğunu anlıyorsun. Evlenildi diye bir taraf bir tarafı kendi kalıplarına sokmaya çalıştığı zaman, bir süre sonra bir şeyler bitiyor. O yüzden hem kendi sınırlarınızı belirlemek, hem de karşı tarafın sınırlarını iyi bilmeniz gerekiyor. Sevgi ve en önemlisi saygının her zaman olması gerekiyor. Evet yeri geliyor maddi sıkıntıya da düşüyorsun, başka zorluklarda karşılaşıyorsun. Ancak birlikte sırt sırta verildiğinde en güçlüsü siz oluyorsunuz. Evlilikte bir bütün oluyorsunuz. Eşiniz sizin hayatınızda eş, arkadaş, sırdaş, kardeş, ana, baba her şey oluyor.

Evlilik güzel...

Evlilik nefes almanız. Evlilik geleceğe umutla bakmanız. Evlilik birlikte büyümeniz. Evlilik önceliğin sizden önce karşı tarafın olması. Evlilik birlikte gülmeniz. Evlilik birlikte mücadele etmeniz. Evlilik birlikte yaşlanmanız. Ve Rabbim yazdıysa ahirette de eş olmanız.

Evlilik gerçekten çok güzel. Rabbim herkesin yuvasını huzur ve mutlulukla doldursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…