Evlenmeyinnnnnnnn

Ya bu sabah ta kavga ettik elimi öptürüp alnına koydurttum sımdı yıne kavga ettik bıktım ya
Hakimiyet savaşı veriyorsunuz anlaşılan,evlilikte ne el öpülür ne de öptürülür,kucaklaşılıp barışılır genelde..

El öpüp alna koymak gibi libido öldürücü hareketler yaptığınız için aradaki çekim yavaşça azalıyor ve tahammül de bununla birlikte azalıyor olabilir.
Belki şaka yazdınız ama gerçek payı var.Bir adamın,eşi annesiyle aynı isimde diye bu konularda sorun yaşadığını okumuştum.Bu adam da direkt annesini hatırlıyordur el öpünce,acıdım adama birden

Yarın kınası olan "bana" kötü hissettirdi,neden?
Düğünden en az 1 ay önce KKya ara verilmeli
Sen kurşuna kafa attın şu an
Kına öncesi yüksek doz bdv soludun
Aç iki üç parça aşk şarkısı dinle kendine gel

Daha 22 yaşındaymışsınız. Ben de yeni 22 oldum, sevgilinle 2 sene sonra evlenmek istiyorum. Tadım tuzum kaçtı şu an Bence evlilik güzeldir heralde, doğru insan olduğu sürece..

bir anlık sinirle açmışsınız konuyu
her evlilikte böyle şeyler olabilir.
biraz siz biraz eşiniz alttan alacaksınız yapacak bir şek yok

Çok
çok haklısınız yay burcu musunuz

Yanı merak edıyorum ben mutluyum yazanlar ogun içinmi mutlusunuz yoksa hepmı .Bizimde mutlu olduğunuz anlar var tabı. Ama tartışmadan evlılıkmı olur ya

Yanı merak edıyorum ben mutluyum yazanlar ogun içinmi mutlusunuz yoksa hepmı .Bizimde mutlu olduğunuz anlar var tabı. Ama tartışmadan evlılıkmı olur ya
İlla ki tartisiyoruz,genelde benim ani cikislarim oluyor ama tartismakla da mutsuz olunmuyor ki hemen,sadece sinirli olunuyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…