- 19 Mayıs 2020
- 48.272
- 217.411
- 598
- Konu Sahibi bilemedimsimdi12
Konu sahibi size başka bakan, ilgilenen olmadı mı, kütüphane görevlisi herifin çapkınlıkları çekilir mi neden yani hangi motivasyonla? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne işiniz var boşanmış çocuklu herifle? Bir gün onunla, başka gün bununla yatıp kalkıyor? Ağzı yalan dolu, güvenilmez birisi. Kendi denginiz olan birini bulun, yol verin gitsin. Ama sizin bu herifi bırakacağınızı sanmıyorum, kandırılmak hoşunuza gidiyor ya da gözünüzü kapatmış,ona inanmak istiyor gibisiniz.Konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ben 27 yaşındayım. Çalışmıyorum. Ama ailemden dolayı durumum iyi, kendisi 31 yaşında yüksek memur. 2 aydan uzun süredir konuşuyoruz. İlk önce olay eski sevgilisinin mesaj atmasıyla başladı. Ben kurtuldum darısıda senin başına gibi bişeyler yazdı. Önemsemedim. Eski sevgilisini zaten lise sondan tanıyordum aynı sınıftaydık. Ama hiç önemsemedim bu olayı. Kuyruk acısıdır dedim geçtim. 3 gün önce başka bi kızla samimi konuşmasını yakaladım. Onuda eveledi güveledi. Sus dedim kendime. Yapmaz öyle olayı büyütme. Bugün kütüphanede iken(bu arada kendisi kütüphane memuru) eskisi sevgilisi geldi. Kızı liseden tanıdığım için bildim. Çıkarken gördüm. Yanına gittim. Kızın bana dediği sen bununla nasıl konuşuyorsun o evlenmiş boşanmış 3 yaşında kızı var. E sen neden konuşuyorsun dedim ben çok seviyorum dedi. Ben kızının olduğunu eski sevgilisinden öğrendim. Geçen hafta cumartesi günü o kızı evine almış birlikte olmuşlar. Hayatında da ben vardım. Gerekçesi de beni ailem ile tehdit ediyordu oldu. Evet gerçekten de kız benim yanımda da seni abine söylicem mahvedecek seni dedi gitti. Ailesinden korkan biri bunu biliyorum. Ama şuda var benimle ilk konuşmaya başladığında benim ailemi araştırmış nasıl insanlar diye. Kafam allak bullak. Lütfen fikir verin. Ve bana yazıyor özür diliyor kızım ve eski eşime bişey yapamam ama bu kızı hayatımdan defetmeye uğraşıyorum dedi. 2 seneye yakındır konuşuyormuş onunlada
Ay komşular noluyor diye gelecek şimdi yemin ederim her yorumla gülmemi kesemiyorum inşallah konu sahibi de bu konudan komediden çıkar artık farkederKonu sahibi size başka bakan, ilgilenen olmadı mı, kütüphane görevlisi herifin çapkınlıkları çekilir mi neden yani hangi motivasyonla?![]()
Yüksek yuksek raflardaki kitaplara o bakıyor olabilirYuksek yuksek tepelere ev kuruyordur
Aaaa öyle demeyin ama, adam "yüksek memur"muşÇok mu aradınız bu adamı. Evlenmiş boşanmış adamla işin ne?
Hadi düzgün biri olsa amenna adam baştan aşağı falso dolu. Hala sürdürmenin anlamı ne? Ne umuyorsunuz mesela? Ciddi ilişki, evlilik ? Bu adamsan olmaz olursa da sürekli aldatılır dururdunuz
Sistemde degisiklik var mı? Kütüphane görevlileri yüksek memur makamına ulastı mı? Bilmedigimden soruyorum.Aaaa öyle demeyin ama, adam "yüksek memur"muşYüksek memur ne yaaa 17 yıllık memurum ilk defa duydum
![]()
şimdi normalde insanların dertleri ve problemlerini yargılamak gibi bir niyetim hiç olmadı da ablam sen de bu adamın ne bok olduğunu biliyorsun kaç kere aldattığını nasıl problemli biri olduğunun farkındasın bizden ne gibi bir tavsiye bekliyorsun kendin de pek ayrılmaya niyetli değilsin devam et o zamanKonuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ben 27 yaşındayım. Çalışmıyorum. Ama ailemden dolayı durumum iyi, kendisi 31 yaşında yüksek memur. 2 aydan uzun süredir konuşuyoruz. İlk önce olay eski sevgilisinin mesaj atmasıyla başladı. Ben kurtuldum darısıda senin başına gibi bişeyler yazdı. Önemsemedim. Eski sevgilisini zaten lise sondan tanıyordum aynı sınıftaydık. Ama hiç önemsemedim bu olayı. Kuyruk acısıdır dedim geçtim. 3 gün önce başka bi kızla samimi konuşmasını yakaladım. Onuda eveledi güveledi. Sus dedim kendime. Yapmaz öyle olayı büyütme. Bugün kütüphanede iken(bu arada kendisi kütüphane memuru) eskisi sevgilisi geldi. Kızı liseden tanıdığım için bildim. Çıkarken gördüm. Yanına gittim. Kızın bana dediği sen bununla nasıl konuşuyorsun o evlenmiş boşanmış 3 yaşında kızı var. E sen neden konuşuyorsun dedim ben çok seviyorum dedi. Ben kızının olduğunu eski sevgilisinden öğrendim. Geçen hafta cumartesi günü o kızı evine almış birlikte olmuşlar. Hayatında da ben vardım. Gerekçesi de beni ailem ile tehdit ediyordu oldu. Evet gerçekten de kız benim yanımda da seni abine söylicem mahvedecek seni dedi gitti. Ailesinden korkan biri bunu biliyorum. Ama şuda var benimle ilk konuşmaya başladığında benim ailemi araştırmış nasıl insanlar diye. Kafam allak bullak. Lütfen fikir verin. Ve bana yazıyor özür diliyor kızım ve eski eşime bişey yapamam ama bu kızı hayatımdan defetmeye uğraşıyorum dedi. 2 seneye yakındır konuşuyormuş onunlada
Kütüphane görevlisi yüksek memur zor bulunuyor.Gözünün içine baka baka aldatmış, zaten aldatıyor, çocuğu olduğunu bile söylememiş. Allahım hiç mi bekar erkek yok. Hayatınızda kaos mu seviyorsunuz? Devam et, evlen çocuk yap düzelir.
Konu sahibi için var sanırım öyle bir makamSistemde degisiklik var mı? Kütüphane görevlileri yüksek memur makamına ulastı mı? Bilmedigimden soruyorum.
Başlığa bile bakınca belli ne yapman gerektiği kafan niye karılıyor ?Yok ya bazı insanlar kaos seviyor kesin.Konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ben 27 yaşındayım. Çalışmıyorum. Ama ailemden dolayı durumum iyi, kendisi 31 yaşında yüksek memur. 2 aydan uzun süredir konuşuyoruz. İlk önce olay eski sevgilisinin mesaj atmasıyla başladı. Ben kurtuldum darısıda senin başına gibi bişeyler yazdı. Önemsemedim. Eski sevgilisini zaten lise sondan tanıyordum aynı sınıftaydık. Ama hiç önemsemedim bu olayı. Kuyruk acısıdır dedim geçtim. 3 gün önce başka bi kızla samimi konuşmasını yakaladım. Onuda eveledi güveledi. Sus dedim kendime. Yapmaz öyle olayı büyütme. Bugün kütüphanede iken(bu arada kendisi kütüphane memuru) eskisi sevgilisi geldi. Kızı liseden tanıdığım için bildim. Çıkarken gördüm. Yanına gittim. Kızın bana dediği sen bununla nasıl konuşuyorsun o evlenmiş boşanmış 3 yaşında kızı var. E sen neden konuşuyorsun dedim ben çok seviyorum dedi. Ben kızının olduğunu eski sevgilisinden öğrendim. Geçen hafta cumartesi günü o kızı evine almış birlikte olmuşlar. Hayatında da ben vardım. Gerekçesi de beni ailem ile tehdit ediyordu oldu. Evet gerçekten de kız benim yanımda da seni abine söylicem mahvedecek seni dedi gitti. Ailesinden korkan biri bunu biliyorum. Ama şuda var benimle ilk konuşmaya başladığında benim ailemi araştırmış nasıl insanlar diye. Kafam allak bullak. Lütfen fikir verin. Ve bana yazıyor özür diliyor kızım ve eski eşime bişey yapamam ama bu kızı hayatımdan defetmeye uğraşıyorum dedi. 2 seneye yakındır konuşuyormuş onunlada
Hahahah evet Katipcim onu atlamışım.Kütüphane görevlisi yüksek memur zor bulunuyor.![]()
Saçmalamayın.Konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ben 27 yaşındayım. Çalışmıyorum. Ama ailemden dolayı durumum iyi, kendisi 31 yaşında yüksek memur. 2 aydan uzun süredir konuşuyoruz. İlk önce olay eski sevgilisinin mesaj atmasıyla başladı. Ben kurtuldum darısıda senin başına gibi bişeyler yazdı. Önemsemedim. Eski sevgilisini zaten lise sondan tanıyordum aynı sınıftaydık. Ama hiç önemsemedim bu olayı. Kuyruk acısıdır dedim geçtim. 3 gün önce başka bi kızla samimi konuşmasını yakaladım. Onuda eveledi güveledi. Sus dedim kendime. Yapmaz öyle olayı büyütme. Bugün kütüphanede iken(bu arada kendisi kütüphane memuru) eskisi sevgilisi geldi. Kızı liseden tanıdığım için bildim. Çıkarken gördüm. Yanına gittim. Kızın bana dediği sen bununla nasıl konuşuyorsun o evlenmiş boşanmış 3 yaşında kızı var. E sen neden konuşuyorsun dedim ben çok seviyorum dedi. Ben kızının olduğunu eski sevgilisinden öğrendim. Geçen hafta cumartesi günü o kızı evine almış birlikte olmuşlar. Hayatında da ben vardım. Gerekçesi de beni ailem ile tehdit ediyordu oldu. Evet gerçekten de kız benim yanımda da seni abine söylicem mahvedecek seni dedi gitti. Ailesinden korkan biri bunu biliyorum. Ama şuda var benimle ilk konuşmaya başladığında benim ailemi araştırmış nasıl insanlar diye. Kafam allak bullak. Lütfen fikir verin. Ve bana yazıyor özür diliyor kızım ve eski eşime bişey yapamam ama bu kızı hayatımdan defetmeye uğraşıyorum dedi. 2 seneye yakındır konuşuyormuş onunlada