• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş boşanmış çocuklu

eslinnnkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
69
-11
6
Merhaba bana bir yol gösterin. 28 yaşındayım 1 kızım var hayatımda biri var ama bekar seviyor değer veriyor beni bu şekilde gözü kapalı kabullenebiliyor bende çok seviyorum ama ailesi istemiyor her gün baskı yapıyorlar o da bu durumdan çok etkileniyor moreli çok bozuluyor ailesini de atmak istemiyor ailesinin rızasını alarak adım atmak istiyor rızaları olsa yarın nikah kıyarım diyor bende yoruluyorum baskılarından diyor ailesi olumsuz oldukça o da benden uzaklaşıyor çok yoruldum diyor ne yapmalı ne yapmalıyız lütfen bir yol bir fikir

Merhaba bana bir yol gösterin. 28 yaşındayım 1 kızım var hayatımda biri var ama bekar seviyor değer veriyor beni bu şekilde gözü kapalı kabullenebiliyor bende çok seviyorum ama ailesi istemiyor her gün baskı yapıyorlar o da bu durumdan çok etkileniyor moreli çok bozuluyor ailesini de atmak istemiyor ailesinin rızasını alarak adım atmak istiyor rızaları olsa yarın nikah kıyarım diyor bende yoruluyorum baskılarından diyor ailesi olumsuz oldukça o da benden uzaklaşıyor çok yoruldum diyor ne yapmalı ne yapmalıyız lütfen bir yol bir fikir
zor valla. yapacak bir sey de yok. abim yasadı aynı durumu, onun kız arkadasının vocugu yoktu ama. ailem istemedi. 1-2 yıl uğrastılar olmayınca ayrıldılar 🫤

Tabiki ayrılın. Çocuklu kadinsiniz bunu da anlamıyor olmamalisiniz

zor valla. yapacak bir sey de yok. abim yasadı aynı durumu, onun kız arkadasının vocugu yoktu ama. ailem istemedi. 1-2 yıl uğrastılar olmayınca ayrıldılar 🫤
Evet çok zor bir durum ama bir adım atılsa ailesi sonuçta affetmezler mi

Çok şey söylemek istiyorum lakin üzmek istemiyorum sizi
Bence uzatmadan bitirin derim inanın eşiği geçtikten sonra hersey çok farklı oluyor kızınızı düşünün derim
Ama cok seviyorum çok bağlandım. Evet kızım benim için çok önemli bir çizgi ama bizi kabulleniyor kızımı da beni de

Aile rızası almak istiyor aile rıza vermiyor onun morali bozuluyor bu denklemden çık derim arkadaşım olsanız çık bu denklem seni üzer bu erkek ilerde seni üzer çocuğunla ilgilen evlenmek zorunda değilsin aile rızasına ihtiyaç duymayacak bir adam çıkarsa karşına daha güzel seversin

Ama cok seviyorum çok bağlandım. Evet kızım benim için çok önemli bir çizgi ama bizi kabulleniyor kızımı da beni de
Bu durum kabullenme meselesi değil sevedebilir ama diyorum ki işte köprüyü geçince o işler öyle olmuyor işte
Hersey sevmek değil bazı şeyleri ince düşünmek gerekiyor

Aile rızası almak istiyor aile rıza vermiyor onun morali bozuluyor bu denklemden çık derim arkadaşım olsanız çık bu denklem seni üzer bu erkek ilerde seni üzer çocuğunla ilgilen evlenmek zorunda değilsin aile rızasına ihtiyaç duymayacak bir adam çıkarsa karşına daha güzel seversin
Aile rızası olmayınca evlilik iyi gitmiyormuş ama bir yanda da sevdiği kadın sanki bir seçenek yapmak zorunda gibi hissediyor kendini

ailesi olumsuz oldukça o da benden uzaklaşıyor
Bu ilişkiden ve bu adamdan ne bekliyorsunuz tam olarak? Zaten olumsuz bir tecrübe yaşamışsınız, üzülmüşsünüz, çok daha seçici olmanız gerekirken kendinize ve çocuğunuza göre göre bunu yapmayın. Boşanmış ve çocuklu olmanız kusur değil ayrıca, bu kafadan da çıkın.

Bu durum kabullenme meselesi değil sevedebilir ama diyorum ki işte köprüyü geçince o işler öyle olmuyor işte
Hersey sevmek değil bazı şeyleri ince düşünmek gerekiyor
Çok seviyor vazgeçmek istemiyor ama ailesi çok ısrarcı

Evet çok zor bir durum ama bir adım atılsa ailesi sonuçta affetmezler mi
o göze alınmaz ya. hassas bir konu, ailesini tanımıyorsunuz. kalkıp kaldıramayacağınız bir laf edebilirler. cocugunuz da var bir de.

benim ailemin düsüncesi “kaldıramazlar, yapamazlar, yürütemezler”di. haklı noktaları vardı (kadının eski esi aynı yerde yaşıyordu)

bence o kadar strese değmez. siz de ailesini karsısına almasını istemeyin sakın. onlar ailesi, onlar düzelir kötü siz olursunuz sonunda

Aile olumsuz olunca uzaklaşıyor erkek sizde buna üzülüyorsunuz bumudur gitsin fizana uzaklaşıyorsa durumunuzda ayıp birşey mi var ilişki kurarken çocuğu medeni durumunuzu bipmiyormuydu paşam simdimi aklına gelmiş sanki ordunun içinden çıkarır gibi ne ayıp ailecigi cokmu uzulurmus rıza vermezmiymis kendinizi soktuğunuz duruma bakın siz boşanmış ve bir çocuklu etiketi ile değer kaybetmiş bu hiç evlenmemiş sözde bakire erkek harika kısmetmi şimdi bakalım evlenip başkasıyla gecinebilecekmi her neyse rıza aramayan bir adamı sevin hanımefendi ne işiniz var oğlan çocuklarıyla.

Bu ilişkiden ve bu adamdan ne bekliyorsunuz tam olarak? Zaten olumsuz bir tecrübe yaşamışsınız, üzülmüşsünüz, çok daha seçici olmanız gerekirken kendinize ve çocuğunuza göre göre bunu yapmayın. Boşanmış ve çocuklu olmanız kusur değil ayrıca, bu kafadan da çıkın.
Çok zor bir geçmiş yaşadım evet. Boşanalı 6 yıl oldu 3 buçuk aydır birlikteyiz daha çok yeniyiz ama en başında ailesi onayladı sonradan caydılar

Back
X