• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmiş eski sevgilimle konuşmak ve suclu olmak...

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
merhabalar.ocak sonu gibi eski sevgililerimden birisi beni facebooktan bulmuş.numaram bu ararsan sevnirim demiş.buna aldığım kazaktan ve arkadaşlarımdan falan bahsetti.sonra sesini duymak istiyorum dedi.aradı konuştuk.sonra bir buçuk ay daha konuştuk.

Son düzenleme:
ilk basta bende son derece arkadaşça konuştum.daha biz konuşmadan yazdığı mesajta doğum günümde aslında bu mesajı atacağını ama yoğunluktan atamadığını yazmış.sonra başka şeylerden bahsettiğimizde de doğum gününü yanlış mı hatırladım.ben hep öyle kutladım yazmış.oysa biz onla üç aylık bir ilişki yaşadık.hep kutladım nasıl bir cümle oluyor anlamadım.

okulda bir arkadaşı bana saygısızlık yapmıştı.bundan haberi yokmuş.neredeyse bir saat bana mesajta kim olduğunu söyletmeye çalıştı.söyle en azından arkadaşlığımı keseyim falan yazdı.baktı kim olduğunu söylemiyorum.direkt aradı.o zaman söyledim.söyledikten sonrada konuştuk.konuşmalarımızda dizilerden,tv programlarından falan bahsettik.beni yaşadığı şehre davet etti.okuduğumuz şehrede gideriz.daha önceden yaşadığı şehrede davet etti.oralarda beni gezdirecekmiş.önce kahvaltı yapacakmışız.mekanı bile belirlemiş.

İyi hoş resmen görüşüyorsunuz da, başlıktaki 'evlenmiş' ibaresi nerede devreye girecek?
Ya da siz zaten bu iletişimi başlattığınızda biliyor muydunuz medeni durumu?
Artık görüşmüyorsunuz değil mi?

okulda bir arkadaşı bana saygısızlık yapmıştı.bundan haberi yokmuş.neredeyse bir saat bana mesajta kim olduğunu söyletmeye çalıştı.söyle en azından arkadaşlığımı keseyim falan yazdı.baktı kim olduğunu söylemiyorum.direkt aradı.o zaman söyledim.söyledikten sonrada konuştuk.konuşmalarımızda dizilerden,tv programlarından falan bahsettik.beni yaşadığı şehre davet etti.okuduğumuz şehrede gideriz.daha önceden yaşadığı şehrede davet etti.oralarda beni gezdirecekmiş.önce kahvaltı yapacakmışız.mekanı bile belirlemiş.

şimdi yazamayacak kadar kötü oldum.biz konuş ettik en sonunda bana umutlanmanı istemiyorum.üzülmeni istemiyorum yazdı.en sonunda yazdı bunu ama.ya bana annnem hep seni soruyor bile dedi.görüşüp görüşmediğimizi merak ediyormuş.zaten bunu dedikten sonra bunun evli olduğunu düşünemezdim.

ayrıntılara sonra girerim.neyse sonunda bana evli olduğunuda söyledi.ilk başta sağol dedim.sonra dayanamadım aradım açtı.haytımda gördüğüm en şerefsiz bir insan sensin dedim. kapattım.sonra beni engellemiş.arkadaşlarımı da aradım.onlar face ne girdiler kızla resimleri varmış.ben aradıktan sonra onuda kapamış.saatlerce mesaj attım içeriklerini tahmin edersiniz.benzer durumu yaşayan arkadaşlar bana bu durumu atlatmamda yardımcı olabilir mi

ayrıntılara sonra girerim.neyse sonunda bana evli olduğunuda söyledi.ilk başta sağol dedim.sonra dayanamadım aradım açtı.haytımda gördüğüm en şerefsiz bir insan sensin dedim. kapattım.sonra beni engellemiş.arkadaşlarımı da aradım.onlar face ne girdiler kızla resimleri varmış.ben aradıktan sonra onuda kapamış.saatlerce mesaj attım içeriklerini tahmin edersiniz.benzer durumu yaşayan arkadaşlar bana bu durumu atlatmamda yardımcı olabilir mi

bir ara buna okuldaykenki hislerimi yazdım.o da bana yazdı.bana anlamlar yüklediğini falan.birde bana yazdı şeye bakın.bunları şimdi konuşmak istemiyorum.bir araya geldiğimizde konuşuruz yüzyüze çekinmeden konuşabilirim o zaman .

eşkiya dün. hük. olmaz da adam karısını aldatıyor ya bana onu savundu mesajlarda birde .adam kendini mutlu eden kadına gitmiş.kız evli olduğu halde bunla olmuş çünkü seviyormuş.ortada hisler varmış.

buna dedim ki gerekirse polise gidecem seni bulacağımeşine de her şeyi anlatacağım.dosttum falan deme.bakalım gecelerce benle konuştuğunu duyunca o ne diyecek dedim.tabii böyle bir şey yapmam.kızı düşündüğümden.

merhabalar.ocak sonu gibi eski sevgililerimden birisi beni facebooktan bulmuş.numaram bu ararsan sevnirim demiş.bir iki gün sonra gördüm bunun mesajını.bir iki günde aramadım.sonra mesaj yolladım. ne yazdığımı hatırlamıyorum.bana teşekkür ederim yazmış.sonra beni aradı çaldı çaldı telefon açmadım.hem braz uğraşsın dedim.hem de ne konuşucağımı bilemedim.yalnız konuşmak istediğimi biliyordum.hatta o zaman kişilerin facelerini kopyalama konusu vardı öyle bir şey mi var acaba diye düşündüm.buna mesaj yolladım.gerçekten sen misin diye.buna aldığım kazaktan ve arkadaşlarımdan falan bahsetti.sonra sesini duymak istiyorum dedi.aradı konuştuk.sonra bir buçuk ay daha konuştuk.

mesajı ilk yazdığımda kafam çok kötüydü.ayakta bile zor duruyordum.şimdi 2-3 cümleyle özetlemeye çalışıyım.yıllar önce bir çocukla çıktım.bu çocukla ilişkim dengesiz ilerledi.ne zaman çağırsam yanıma geldi.ama konu tekrardan birleşmeye gelince hayır dedi.ona aldığım bir kazak vardı.2 ay boyunca neredeyse her gün onu giydi ayrıyken.benimle tanışmak isteyen kişilere bozuldu.okulumuz zaten 2 yıllıktı.bitti.barışmak için yazdıklarıma cevap bile vermedi.annesiyle tanışmadığımız halde kadın benle konuştu 1- kere.merak etme saklıyorum mektupları dedi.bizimkiyse bazılarını iade olarak bile gönderdi.bende zamanla hayata yeniden döndüm.

aradan 5 sene geçti.bana faceden ulaştı.bir çok isim benzerime yazmış bulmak için.benden helalik istedi.seni üzdüm dedi.acım geçmişti.konuşunca duygularımda depreşti.neyse yazışmaya devam ettik.havadan sudan konuşuyoruz.işte kıyafetimi temizleyiciden alıcam gibi.bir ara nasıl konuya geldik hatırlamıyorum hala duyguların bana karşı duruyor falan dedi.inanamıyorum dedi.sanırım birden bire olmuştu bu diyalog.böyle demesi çok zoruma gitti.alay eder gibi geldi yazdığı.bir daha konuşmadık.

gene aradan belli bir süre geçti.10 yıl kadar.gene bana yazmış faceden.numaram bu.ararsan sevinirim.iyi olduğunu bilmek istiyorum diye.ilk başta gerçekten inanamadım.şoklardayım.bir süre sonra buna mesaj attım.teşekkür ederim yazmış.sonrasından gene konuşmaya başladık.çok üzgün olduğunu,kendini affedemediğini falan söyledi.aradan 15 sene geçmiş.affettim.aslında ilk doğum günümde arayacakmış.yalnız arayamamış.tarihi kaçırmış.ilk mesajını doğum günümden 2 hafta sonra attı.sırf af dilemek için neden benim için özel bir gün seçilsin diye içimden geçti.

'' şimdi yorgunum devamını getireceğim.şimdilik şu kadar söyliğim.1*5 ay konuştu.hatta eski duygularımızdan da konu açıldı..beni senin gibi kimse sevmedi dedi.bir başka vakitte de bu konuları şimdi konuşmak istemiyorum sonra geldiğinde konuşuruz dedi.(geldiğinde derken de bana mini bir karadeniz turu yaptıracaktı.kalacak yer yemek falan hepsini karşılayacaktı.hatta dedim ki önce sen gel benim şehre.olur dedi.)sana o zaman çekinmeden konuşurum yazdı.''

hata yıllar önce aradığında duygularıma inanamadı ya.telde konuşurken bundan bahsetti.böyle demiştin.belli bu konuyu konuşmak istiyordu.

bir kaç kere sesini duyayım diye beni aradı.bir saatte kadar konuştuk.mesajlarda uzun süreliydi.

arada 1 ayı doldurduk dedi.bundan sonra her şeyi akışına bırakacaz dedi.hatta bunu bana da söyletti.

evliyim falan demedi.profilinde fotoları varmış ama.ben bakamadım.duygularım depreştiği için.yalnız evli değildir her halde diye düşündüm.işten bunalıyor beni arıyor.benle uzun uzun mesajlaşıyor telde konuşuyor falan.hatta annem seni çok soruyor dedi bir kere.evli adamın annnesi neden oğluna oğlunun eski sevgilisini sorsun ki.

bir gece buna duygusal bir şeyler yazdım.ona güvenimle ilgili.zamanında yaşadıklarımızın yaşla ilgili olduğuna falan.aşk mesajı denilmez bir mesaj.sonra bana sırf dostça yaklaştığını yazmış.sık görüşmemizin duyguları depreştireceğini yazmış.üzülmemi ve özellikle de buna sebep olmak istemediğini yazmış.

bir hafta sonra whatsapp ında kızla resmini gördüm.
bir sürü mektup denilecek meiller yazıp iyi kötü tüm içimi döktüm.bunları yazarken o da face girdi yalnız çık dedim,hata hissetmedim.tek başına yazabileğim istedim.çok doluydum çünkü.fotoyu koyduktan sonra bir de bana faceden çıkmadan ''neden bana mesaj atmıyorsun '' yazdı.sonra beni yanlış anladın.dost olmak istiyorum.o eşim yazmış.bariz duygularım depreşti diye suçlu oldum.1*5 ay benle konuşurken manzara resmi vardı.hiç evliyim falan demedi.gündüz gece konuştuk.

böyle diyince de ilk başta sakin karşıladım.sonra dayanamadım.açtım telefonu ş.siz vs dedim.tek kelime etmesine izin vermeden kapadım.sonra eşini aileni arıyacam her şeyi anlatacam yazdım.saydım sövdüm.engelledi beni ama her yazıdığımı bütün gece okudu.

bu sefer unutmak erdemdir kızım demiyeceğim.çevresindekileri durumdan haberdar edeceğim.benim hayatım bozuldu.dengem kaydı.o normal hayatına direkt dönecek.bu sefer olmaz.kafasına estiğinde hayatıma girip istediğinde çıkamaz.gurum zedelendi.ailesini bulacam.her şeyi anlatacam.telimi ve face göstermem yeterli.görsünler beni kaçlarda dostane aradığını.kolayca çıkamasın.

burada size sorum.kendimi toparlamamda bana yol göstermeniz.

umarım bu sefer anlaşılır olmuştur.

Günaydın.
Bu sabah ayılamadım biliyorum da şunları okuyunca iyice aklım bulandı.
Kim, ne demiş,ne zaman ve niye evlenmiş?

Arkadas alta gene uzun yazmıs, adam evli, bu kız da onun eski sevgilisi 3 yıl beraberlermis önceden, adam simdi evliliginde mutlu degil, evli oldugunu demeden kıza ulasmıs, kızın da askı depresmis haliyle. Biraz oyalanmıs kızla. Kız evli oldugunu anlayınca da toz olmus. : )

Bana kalırsa karısına anlat gitsin konu sahibesi. Eger ugrasırım diyorsan. S.refsiz...

Bence susma zamanı engelle her yerden ve çıkar hayatından aklından.
adam pislikmis taş atan üzerine sıçrar.

Valla inan ki ya konu açma konusunda kotusun ya da benim kafa bir milyon olduğu icin anlamadım :)
Neyse sana o filmdeki olayı anlatmış kendi yendiği bk u anlatmaya çalışmış yanı evliyim ama seninle Gönül eyleyeceğim gibi def et hayatından !!!!

Back
X