- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
msjlarınız için çok teşekkür ederim.seviyor musun demişsiniz inanın nötrüm sadece içim acıdı 2.5 yıldır gönlüm kimseyi sevmedi içim almadı kendimi yeni yeni toparlamışken ne kadar kolaymış dedim sadece ben hep böyleyim çok değer veriyorum illa ki olacaktı beni bekliyecek değildi biliyorum ama içim acıdı işte yeniden sevmiş yeniden evlenmiş adım atmayıp tüm olumsuzlukları bana yaşatıp da şimdi hayatına başkasını almış bunları hazmedemiyorum sadece
İşte duydum dün. Biliyordum bir gün olacağını ama çok üzüldüm.Dün laf arası konuşurken eski eşim evlenmişşşş bunu duydum.tuhaf oldum 2.5 yıl oldu zamanıydı belki de ben ise yerimde sayıyorum işte ne kolaymış ben hala hayatıma kimseyi alamazken adam evlenmişşşş
İşte duydum dün. Biliyordum bir gün olacağını ama çok üzüldüm.Dün laf arası konuşurken eski eşim evlenmişşşş bunu duydum.tuhaf oldum 2.5 yıl oldu zamanıydı belki de ben ise yerimde sayıyorum işte ne kolaymış ben hala hayatıma kimseyi alamazken adam evlenmişşşş
Allah kuvvet versin kızlar. biz kadınlar güçlüyüz,yaralarımızı kendimiz sarar,kendimiz ayağa kalkarız. umudunuzu gücünüzü inancınızı yitirmeyin
ben kendimi hiç güçlü görmüyorum maleseff....hayatıma yeni bir sayfa açmaya hiç cesaretim yok.........
mutsuzum kızlarrr
canım evliliğindeki sorunlar nedir ki?kızlar benimde evliliğim iyi gitmiyor diyebilirim... sık sık boşanmayı düşünüyorum..ama yazdıklarınızı okuyunca acaba bende ayrılsam ozlermıyım cok mu kotu olurum die düşünür oldum
canım evliliğindeki sorunlar nedir ki?
ben kendimi hiç güçlü görmüyorum maleseff....hayatıma yeni bir sayfa açmaya hiç cesaretim yok.........
mutsuzum kızlarrr
evliliğindeki sorun ne bilmiyorum ama boşanma derim.boşandıktan sonra 2.sınıf insan muamelesi görmek,sonra her seferinde 2.kocası,boşanmış,dul kelimeleri duymak istemiyorsan boşanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?